Top 71 alternative sites to aleja-soft.si

 1. bso.si
  bso.si
 2. BSO | Business. Smart. Open.
  Podjetje za digitalizacijo, avtomatizacijo in upravljanjem procesov v industriji, mestih in zgradbah. Zgradbe in mesta spreminjamo v pametna, imamo rešitve za industrijo, razvijamo lastne IoT sisteme. Načrtujemo sisteme, razvijamo namensko programsko opremo in smo podpora uporabnikom. Uvajamo napredne tehnologije, oblačne storitve in programsko opremo. Inovativne tehnološke rešitve prikrojimo naročnikovim potrebam in njihovim tehnološkim potrebam. Svetujemo in optimiramo poslovne procese z optimalno izrabo virov.

 3. kliničnaprogramskaoprema.com
  kliničnaprogramskaoprema.com
 4. Nagrada za Najbolj inovativno celostno programsko opremo za klinike, salone in velnese
  Nagrada za Najbolj inovativno celostno programsko opremo za klinike, salone in velnese

 5. partit.si
  partit.si
 6. Domov • PartIT
  Družba PartIT d.o.o. je eno od treh glavnih podjetij skupine Žejn iz Ljubljane. Ukvarjamo se primarno z razvojem naprednih programskih rešitev za javno upravo, državno upravo in zasebni sektor. Razvijamo tudi specializirano programsko opremo in rešitve po naročilu. poslovna informatika, d.o.o.

 7. liveagent.si
  liveagent.si
 8. LiveAgent | Enostavna programska oprema za podporo strankam za ekipe
  Zagotovite odličnestoritve za stranke Odgovorite na več zahtevkov z all-in-one programsko opremo za pomoč uporabnikom. ✓ Brez stroškov za namestitev ✓

 9. swetcom.si
  swetcom.si
 10. SwetCom d.o.o. - razvoj in distribucija programske opreme
  Izkušena skupina strokovnjakov s področja računalništva in informatike, ki razvija in distribuira programsko opremo za računovodstvo, javne zavode in ostale specifične rešitve... Ponujamo tudi celovito programsko opremo iCenter ter nagrajeno rešitev mobilnega poslovanja miniMAX priznanega slovenskega razvijalca programske opreme SAOP iz Nove Gorice.

 11. romikom.si
  romikom.si
 12. Domov - RomiKOM
  Servisiramo in vzdržujemo strojno in programsko računalniško opremo ter vam svetujemo in omogočamo čim bolj nemoteno uporabo informacijske tehnologije.

 13. kalona.eu
  kalona.eu
 14. Dejavnost podjetja | kalona.eu
  V podjetju KALONA razvijamo vzorčevalno in laboratorijsko opremo po željah strank. Na trgu smo prisotni od leta 2001.
  Author: Prodesign Si

 15. ddi.si
  ddi.si
 16. DDI d.o.o. | Spletne rešitve, IoT, Vgrajeni sistemi, Mobilne aplikacije
  Ponujamo oblačne storitve za zajem, nadzor in upravljanje naprednih industrijskih in uporabniških senzorskih sistemov. Razvijamo strojno in programsko opremo za žična in brezžična senzorska vozlišča, ki predstavljajo hitro rastočo paradigmo Interneta stvari (IoT). Naši produkti se nahajajo v vgrajenih sistemih (embedded systems), ki vključujejo tehnologije pametnih omrežij, pametnega doma in pametnih mest.
  Author: DDI d o o

 17. visit.si
  visit.si
 18. Visit - EDI Slovenija
  VISIT nudi EDI programsko opremo in storitve za vzpostavitev EDI sistema za upravljanje oskrbovalne verige, obdelavo naročil, poslovno integracijo in sinhronizacijo podatkov.

 19. lesnik-lenart.si
  lesnik-lenart.si
 20. Domov - Lešnik Lenart
  Že od leta 1976 Razvijamo in proizvajamo strojno komunalno opremo, urbano opremo in prednje tritočkovne dvižne sisteme za traktorje in ostala gospodarska vozila. Prednja hidravlika Zanima me Komunalna oprema Zanima me Urbana oprema Zanima me Na zalogi Poglejte seznam izdelkov, ki jih imamo trenutno na zalogi Zanima me Iskalnik prednjih hidravlik Znamka traktorja Vse znamke…Antonio […]

 21. trijezimskibotri.si
  trijezimskibotri.si
 22. Trije zimski botri
  Z vašo podporo in pomočjo že nekaj let zapored otrokom iz socialno šibkejših okolij izpolnjujemo skrite želje.

 23. marmis.si
  marmis.si
 24. Marmis | Distribucija programske opreme IBM
  Marmis je distributer za IBM programsko opremo. Naše delo je 100% usmerjeno v podporo poslovnim partnerjem v Sloveniji. Dolgoletne izkušnje so nam v pomoč pri iskanju ustrezne rešitve.
  Author: BuyITC d o o info si

 25. 1klik.si
  1klik.si
 26. 1 Klik d.o.o. - INFORMACIJSKE REŠITVE
  Nudimo vam kvalitetno programsko opremo za športne centre, gostince, trgovce, kozmetične in frizerske salone, dobavo, potisk in integracijo kontaktnih in brezkontaktnih medijev, dobavo, servis in vzdrževanje strojne opreme, outsourcing,...

 27. ansitra.si
  ansitra.si
 28. Ansitra – Upravljanje, vzdrževanje, najem in prodaja nepremičnin
  Smo podjetje z bogatimi izkušnjami in strokovnostjo na področju upravljanja poslovnih objektov. Z lastnim znanjem, kakovostnimi storitvami in sodobno programsko opremo obvladujemo sodobne izzive pri upravljanju poslovnih stavb.

 29. ekoluks.si
  ekoluks.si
 30. EkoLuks - SiteWorx
  Sistem poslovne inteligence (Business Intelligence - BI), ki združuje pametno LED razsvetljavo, internet stvari (Internet of Things - IoT) senzorje in programsko opremo za industrijske, trgovske, športne in javne objekte.
  Author: Labtech; Ivica Labaš

 31. sredisce-rotunda.si
  sredisce-rotunda.si
 32. Središče Rotunda
  Zavod Središče Rotunda že od leta 2002 deluje kot neprofitna organizacija. Že od samega začetka s svetovanji, izobraževanji in informiranjem pomaga mladim in družinam, povezuje in krepi nevladni sektor v regiji ter podpira socialno podjetništvo.

 33. erkl.si
  erkl.si
 34. Domov - erkl.si
  V današnjem času si dela brez računalnika ne moremo več niti predstavljati, saj je prisoten tako rekoč na vseh področjih. Za kvalitetno delo ni dovolj, da računalnik in programsko opremo le kupimo, ampak je treba to opremo tudi primerno vzdrževati. Sposobnost ponuditi stranki rešitev, ki bo odgovor na njene potrebe in želje, kot tudi prilagoditi … Preberi več "Domov"

 35. zobna.si
  zobna.si
 36. Zobna. Skupaj z vami do lepega nasmeha
  Na obrobju Ljubljane že več kot dve desetletji uspešno deluje zobozdravstvena ordinacija Zobna. Ordinacija je opremljena z najsodobnejšo opremo.

 37. mcenter.si
  mcenter.si
 38. Avto žarnice - Xenon - LED - Brisalci - Dodatna Oprema | mcenter.si
  Specializirana trgovina z dodatno in obvezno opremo, halogen, LED in Xenon žarnicami za avto in tovorni program. Z Vami že 10 let.

  Other sites like aleja-soft si

 39. atelje-novak.si
  atelje-novak.si
 40. Atelje Novak arhitekti
  Že 25 let se ukvarjamo z arhitekturo, stanovanjska arhitekturo, notranjo opremo, zunanjimi ureditvami, rekonstrukcijami, svetovanjem( 10 let v Delo&Dom).

 41. mizarstvo-predan.si
  mizarstvo-predan.si
 42. Mizarstvo Predan - mizarski izdelki in oprema prostorov
  Mizarstvo Predan - že dve desetletji izdelujemo izdelke iz lesa za opremo notranjih in zunanjih prostorov po meri. Smo v bližini Maribora - Orehova vas.
  Author: ThemeGrill

 43. playgame.si
  playgame.si
 44. Trgovina z igralnimi konzolami
  PLAYGAME.si - Trgovina z igralnimi konzolami. Že 15 let na spletu vas oskrbujemo s konzolami (Playstation, XBOX, NINTENDO, PS, PSP...) in opremo. Ponujamo tudi menjavo, servis in odkup konzol. V naši spletni trgovini pa najdete tudi gaming opremo in igre.

 45. optiscan.si
  optiscan.si
 46. OPTISCAN - www.optiscan.si
  Najem ali nakup dokumentnega skenerja? Najem skenerjev OptiScan vam za povsem fiksno mesečno najemnino zagotovi: zmogljiv barvni dokumentni skener osnovno programsko opremo za skeniranje potrošni material odziven servis rezervne dele skenerja fleksibilnost pri širitvi števila skenerjev
  Author: Admin

 47. vdc.si
  vdc.si
 48. VDC Tončka Hočevar
  VDC Tončke Hočevar je javni socialno varstveni zavod. Naša osnovna dejavnost je izvajanje socialno varstvenih storitev.
  Author: Multimedija

 49. mozaik-drustvo.si
  mozaik-drustvo.si
 50. MOZAIK društvo za socialno vključenost
  MOZAIK - društvo za socialno vključenost.
  Author: Mozaik društvo

 51. microblading.si
  microblading.si
 52. MICROBLADING.SI - Profesionalna Oprema - MICROBLADING.SI
  Spletna trgovina s profesionalno opremo za microblading oz. japonsko metodo vrisovanja obrvi. Brezplačna dostava za naročila vrednosti **** 50 EUR. Za naročila oddana do 13h, dostava že naslednji dan!

 53. webo.si
  webo.si
 54. WEBO.SI gasilska oprema / ekologija / civilna zaščita
  Dobrodošli na spletni strani podjetja WEBO, ki že od leta 1992 skrbi za opremljanje gasilskih enot z opremo in vozili. Oglejte si ponudbo opreme za gospodinjstva v primeru poplav, izpada elektrike,…
  Author: Izdelava spletne trgovine

 55. efekt-krsko.si
  efekt-krsko.si
 56. Elektro material, elektro trgovina, elektroinštalacije, elektro napeljave
  Elektro trgovina Efekt Krško že 25 let nudi: elektro storitve, elektroinštalacije in elektro napeljave, svetila, lučke za kopalnice, kable, vtičnice in ostalo elektro opremo. Obiščite nas!

 57. agrocenter.si
  agrocenter.si
 58. Kmetijska oprema, konjeniška oprema
  Spletna trgovina z opremo za male živali (pse, mačke, glodavce, ribe in ptice). B2B trgovina s kmetijsko opremo, pašno opremo in konjeniško opremo.
  Author: Www Boomerank Net

 59. machineryline.si
  machineryline.si
 60. Machineryline Slovenija - prodaja gradbene mehanizacije, industrijske opreme in nadomestnih delov
  Specializirana spletna tržnica za gradbeno opremo, opremo za ravnanje z materialom, komunalno tehniko ter rudarsko in industrijsko opremo

 61. rettro.si
  rettro.si
 62. Rettro | Domov
  Razvijamo vizijo prihodnosti

 63. hamk-mladost.hr
  hamk-mladost.hr
 64. HAMK Mladost - Razvijamo mačevanje od 1903.!
  Razvijamo mačevanje od 1903.!

 65. csd-slovenije.si
  csd-slovenije.si
 66. Centri za socialno delo Slovenije
  Enotno spletno mesto Centrov za socialno delo Slovenije.

 67. peksim.com
  peksim.com
 68. Pekarski stroji
  Dobrodošli na strani podjetja Peksim iz Nove Gorice. Ponujamo pekarsko opremo, slaščičarsko opremo, opremo za testeninarstvo in pizzerije.

 69. sloam.si
  sloam.si
 70. Domača stran - SLOAM
  Vozlišče priložnosti za mlade. S povezovanjem javnih ustanov, nevladnih organizacij in podjetij mladim ponujamo odskočno desko v prihodnost. V naše programe je vključenih že več kot 130 tisoč mladih v Sloveniji. Odskoči z nami! RazvijamopotencialmladihSodelujemos podjetjiSodelujemoz državo inobčinamiSmo stičiščemed sektorjiin posameznikiSmo glasodgovornosti Razvijamo široko prepoznavne programeRazvijamopotencialmladihSodelujemos podjetjiSodelujemoz državo inobčinamiSmo stičiščemed sektorjiin posameznikiSmo glasodgovornosti Razvijamo široko […]

 71. scsd.si
  scsd.si
 72. SCSD
  Uradno spletno mesto Skupnosti centrov za socialno delo Slovenije.

 73. i-rose.si
  i-rose.si
 74. Mobilna Storitvena Platforma | Programske rešitve - I-Rose
  V podjetju i-Rose razvijamo programske rešitve že več kot 25 let. Ena od njih je Mobilna Storitvena Platforma, ki je učinkovita povezava med pisarniškim in terenskim poslovanjem. Spremljajte in optimizirajte procese, ki se izvajajo izven pisarne. Izboljšajte prepoznavnost vašega podjetja.

 75. techtrade.si
  techtrade.si
 76. TechTrade
  Spletna trgovina z aktivno in pasivno mrežno opremo ter dodatno računalniško opremo.

 77. redox.hr
  redox.hr
 78. Redox.hr
  Razvijamo proizvode za igru, sport i zabavu.

  What else aleja-soft.si alternative websites

 79. may.si
  may.si
 80. Računalniške storitve MAY
  Računalniške storitve may: razvijamo prihodnost

 81. projektclovek.si
  projektclovek.si
 82. Društvo Projekt Človek
  Program za samopomoč, terapijo in socialno rehabilitacijo oseb z različnimi oblikami zasvojenosti.

 83. viper-tactical.si
  viper-tactical.si
 84. Viper Tactical Slovenia - Airsoft, Outdoor, Tactical Shop
  Viper Tactical Slovenia-spletna trgovina s taktično opremo in opremo za prosti čas
  Author: Copyright; Viper Tactical Slovenia by Arpos International

 85. funtech.si
  funtech.si
 86. Funtech
  Specializirana spletna trgovina s profesionalno računalniško opremo, gamersko opremo in zabavno tehnologijo.

 87. emceplac.si
  emceplac.si
 88. Mladinski kulturni klub • eMCe plac
  Klub eMCe plac je že vrsto let priljubljeno zbirališče mladih. Mladi soustvarjajo tako zunanjo podobo kot programsko shemo, ki jo polnijo z vsebinami, ki jih zanimajo. Je alternativni klub, kjer nastajajo vedno nove kulture in sveže ideje, je prostor, kjer sobivajo različne subkulture.
  Author: La Cerva

 89. koring.si
  koring.si
 90. Koring d.o.o - projektiranje in inženiring - Projektiranje in inženiring
  Podjetje Koring d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990. Že od vsega začetka podjetje načrtuje, razvija in proizvaja specializirano strojno tehnološko opremo, ki obratuje v najzahtevnejših pogojih dela. Naša oprema se je uveljavila v kovinski, metalurški, lesni, gradbeni, farmacevtski industriji, v predelavi naravnih rastlinskih vlaken in drugih panogah predelovalne industrije. Ker se zavedamo, da naša strojno tehnološka oprema dela v ekstremnih razmerah, zato dosledno sledimo naši filozofiji, da skupaj z našimi strankami razvijamo inovativne rešitve, ki so prilagojene prav za njihove posebne potrebe in zahteve, ki zagotavljajo zanesljive in optimalne rezultate delovanja. V...

 91. molzi.si
  molzi.si
 92. Molzi.si - spletna trgovina z opremo za molžo
  Spletna trgovina z molzno opremo, rezervnimi deli, izdelki za higieno mleka in hlevsko opremo.

 93. acemace.si
  acemace.si
 94. ACEMACE I Oprema za dom in vrt I Oprema za vrtce
  Spletna trgovina s široko ponudbo izdelkov za dom in vrt, opremo za vrtce in opremo za podjetja.
  Author: ACEMACE; Je Vaš Place

 95. dnpg.si
  dnpg.si
 96. Dom Nine Pokorn - Grmovje
  Dom Nine Pokorn Grmovje je poseben socialno-varstveni zavod, ki nudi oskrbo, ...

 97. rosenbauer.si
  rosenbauer.si
 98. Oprema za gasilce Rosenbauer
  Nudimo vam popolno gasilsko opremo. V ponudbi imamo tudi opremo za civilno zaščito in delovno zaščitno opremo. Če potrebujete več informacij smo vam na voljo na naslovu www.mistar.si

 99. kis.rs
  kis.rs
 100. eProperty
  Programsko rešenje kreirano po evropskim standardima, koje upravnicima pruža profesionalno upravljanje zgradama.

 101. zdruzenje-kos.si
  zdruzenje-kos.si
 102. ZKOS | Združenje kabelskih operaterjev Slovenije
  V izjemno čast in zadovoljstvo nam je, da vas lahko tudi v letu 2020 povabimo na programsko konferenco…

 103. skupine.si
  skupine.si
 104. Zveza društev za socialno gerontologijo slovenije
  Zveza društev za socialno gerontologijo Slovenije, nacionalna mreža skupin starih ljudi za samopomoč
  Author: Arctur d o o

 105. gold-kozmetika.si
  gold-kozmetika.si
 106. Gold kozmetika – Trgovina s kozmetično opremo
  Trgovina s kozmetično opremo

 107. agilos-it.com
  agilos-it.com
 108. Agilos IT — DWH/ETL/BI konzalting, web/mobile app razvoj i dizajn
  Razvijamo inovativne aplikacije temeljene na kvaliteti odnosa s korisnikom.
  Author: Agilos IT d o o

 109. srbijazamlade.rs
  srbijazamlade.rs
 110. Home - Srbija za mlade - organizacija za promociju i razvoj omladinskog turizma Srbije
  Promovišemo i razvijamo omladinski turizam u Srbiji od 2011. Pridruži se!

 111. dtk-moto.si
  dtk-moto.si
 112. Moto oprema za motoriste, trgovina z motoristično opremo
  Trgovina z motoristično opremo DTK MOTO. Velika izbira čelad za motoriste, opremo za motorna kolesa in motocikle ter štirikolesnike.
  Author: Izdelava spletnih strani

 113. arovana.si
  arovana.si
 114. Oprema, stroji in naprave za preoblikovanje pločevine ARO.VANA d.o.o.
  Specializirano podjetje za stroje, opremo in avtomatizacijo v industriji preoblikovanja pločevine. Zagotavljamo kvalitetne in sodobne stroje ter opremo, servisi

 115. zeleznina.si
  zeleznina.si
 116. Železnina Hudovernik – Najboljša železnina v Velenju
  Vse za domače mojstre, gradnjo. Pri nas dobite orodja, opremo, pohištvo, sanitarno opremo. Prvovrstna ponudba največje železnine.
  Author: Janez; Šoštanj

 117. proapp.si
  proapp.si
 118. Načrtovanje in razvoj spletnih aplikacij - proapp.si
  Načrtujemo in razvijamo sodobne spletne aplikacije, ki delujejo hitro in varno.
  Author: Produkcija PROAPP

  Other websites similar as aleja-soft.si

 119. kreativa-studio.hr
  kreativa-studio.hr
 120. Kreativa Studio - Dizajn i izrada web stranica i aplikacija
  Dizajniramo i razvijamo kvalitetne web stranice i mobilne aplikacije od 2008.

 121. tengo.si
  tengo.si
 122. Tengo trgovina za tenis
  Tengo - specializirana trgovina za tenis opremo.

 123. mojteleskop.si
  mojteleskop.si
 124. MOJ TELESKOP . SI - teleskop, daljnogled, astronomska oprema
  Teleskopi in drugo astronomsko opremo.

 125. corpus.hr
  corpus.hr
 126. Corpus Software - Program za izradu namještaja po mjeri
  Corpus je programsko rješenje za izradu namještaja po mjeri. Najkorisniji je za izradu kuhinja, no koristi se i za razne tipove namještaja.

 127. gg-grupa.eu
  gg-grupa.eu
 128. SMART i THOR - Programi za fiskalizaciju i praćenje prodaje
  Programska rješenja za fiskalizaciju i praćenje prodaje u ugostiteljstvu, maloprodaji, veleprodaji i hotelijerstvu. Programsko rješenje za računovodstvo i financije

 129. zavodjelsa.si
  zavodjelsa.si
 130. Domov
  Zavod Jelša že skoraj desetletje uspešno deluje na področju zaposlovanja. V njegovem okviru potekajo programi zaposlitvene rehabilitacije, za katere smo pridobili koncesijo Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve. Uspešno sodelujemo z Zavodom RS za zaposlovanje, Zavodom za pokojninsko in invalidsko zavarovanje, z Občino Jesenice, Centri za socialno delo, povezujemo se z zdravstveno službo.

 131. kostevc.hr
  kostevc.hr
 132. Ribiška Trgovina - Lovska Trgovina - Najboljše Cene - Trgovina Kostevc
  Trgovina z ribiško opremo in lovsko opremo. Vse za ribolov, muharjenje, lov in še več. Preverite celotno ponudbo na naši spletni strani!
  Author: Prijava

 133. aquamania.si
  aquamania.si
 134. Trgovina s plavalno in potapljaško opremo - Aquamania
  Trgovina s plavalno in potapljaško opremo ter opremo za podvodni ribolov (maske, neopren, puške, plavuti) in potapljanje na dah (freediving, apnea) ter snorklanje.

 135. kostevc.si
  kostevc.si
 136. Ribiška Trgovina - Lovska Trgovina - Najboljše Cene - Trgovina Kostevc
  Trgovina z ribiško opremo in lovsko opremo. Vse za ribolov, muharjenje, lov in še več. Preverite celotno ponudbo na naši spletni strani!
  Author: Prijava

 137. slosurf.com
  slosurf.com
 138. SURF, SUP, KITE in ostala oprema - SLOSURF
  Prvi in največji brezplačni oglasnik za SURF, KITE in SUP opremo. Oddaj svoj oglas in prodaj rabljeno ali novo opremo.
  Author: Stomicnr1

 139. dsoribnica.si
  dsoribnica.si
 140. DSO Ribnica, dom starejših občanov, upokojencev, Dolenjska
  DSO Ribnica dom starejših občanov ter upokojencev Dolenjska. Upokojenci našega doma. Socialno-varstveni zavod.

 141. spinupwp.com
  spinupwp.com
 142. Spin up your own blazing fast WordPress server in minutes with SpinupWP
  SpinupWP is a modern cloud-based server control panel here to help you implement best practices for every server you spin up. Designed for WordPress.