Top 100 alternative sites to canile.be

 1. barktoimpress.nl
  barktoimpress.nl
 2. Duurzame Accessoires Voor Je Hond! | Bark To Impress
  Onze prioriteit is jouw hond & onze wereld. Wij zijn de online webshop gespecialiseerd in de beste producten voor jouw hond.
  Author: Bark

 3. hondenopvangzwart.nl
  hondenopvangzwart.nl
 4. Hondenopvang Zwart Oldebroek | Veel vrijheid voor uw hond
  Bij Hondenopvang Zwart in Oldebroek is er veel ruimte voor uw hond. Wij zorgen voor uw hond zoals u dat ook doet. Bezoek onze website en ontdek onze opvang

 5. hondenjij.nl
  hondenjij.nl
 6. Hondengedragscentrum Hond & Jij - Neerkant
  Van harte welkom op onze website. Hond & Jij is een professioneel hondengedragscentrum waar jij en je hond de beste begeleiding mogen verwachten. Elk mens is uniek,elke hond is uniek, daarom dat wij veel waarde hechten aan maatwerk, zowel in onze cursussen als tijdens onze gedragsconsulten. Wij hebben er bewust voor gekozen om klein […]

 7. vriendenvanwaf.nl
  vriendenvanwaf.nl
 8. Hondenschool St Vrienden van Waf te Rozenburg
  Wij hopen u en uw hond te mogen begroeten op onze hondenschool, Stichting Vrienden van WAF te Rozenburg . Iedere hond is welkom, jong of oud, met of zonder stamboom.

 9. quispelacademie.nl
  quispelacademie.nl
 10. Quispelacademie - De leukste school voor hond en begeleider!
  Samenwerken met je hond in plaats van de baas zijn? Dan zijn wij jouw hondenschool! Meld je aan voor een van onze trainingen of workshops.

 11. nkc-groningen.nl
  nkc-groningen.nl
 12. nkc | Noorder Kynologen Club - Groningen
  Welkom bij hondenschool Noorder Kynologen Club - Groningen. Onze ervaren en gecertificeerde instructeurs helpen u graag bij de opvoeding en de training van uw hond. Wij bieden u een groot aantal cursussen, workshops en lezingen die hierbij kunnen helpen. Voorop staat de samenwerking en het plezier tussen u en uw hond. Echter de vraag is; hoe bouw je een goede band op met je hond. De sleutelwoorden die leiden tot een succesvolle samenwerking zijn; een consequente maar zeer zeker positieve benadering van uw hond,
  Author: Noorder Kynologen Club - Groningen

 13. reismannen.nl
  reismannen.nl
 14. Home | Reismannen
  Wij zijn De Reismannen, oftewel mannen die reizen. Doen we al jaren. Alleen, met onze vrouw, gezin of hond. En hier lees je onze ervaringen!
  Author: Door Martijn Smeenge

 15. hondensalonhaarenzo.nl
  hondensalonhaarenzo.nl
 16. Honden trimsalon | Hondensalon Haar & Zo
  De vacht van je hond heeft aandacht en verzorging nodig. Bezoek daarom onze honden trimsalon. Wij zorgen ervoor dat de vacht van je hond weer gaat stralen.

 17. wijzijnhalverwege.nl
  wijzijnhalverwege.nl
 18. Halverwege
  Wij zijn een band. Een GROTE band. Met een flinke dosis energie - en via verschillende genres maken wij onze eigen muziek. Wij zijn Halverwege.

 19. doglivityshop.nl
  doglivityshop.nl
 20. Webshop Dog Livity | DogLivity
  Kwaliteit en aandacht voor hond en mens staan centraal bij Dog Livity. Ook bij de artikelen die wij in onze webshop verkopen.

 21. mooibly.nl
  mooibly.nl
 22. Fokker van de IJslandse hond - Mooibly.nl
  Als Fokkers van de ijslandse hond, proberen wij de beste rashonden te fokken. Wij proberen ook onze honden een goede start te geven voor hun nieuwe baasjes.

 23. hondentrimsalonpaula.nl
  hondentrimsalonpaula.nl
 24. Hondentrimsalon Paula - Maassluis
  Diervriendelijk vachtverzorging voor uw hond en kat. Wij hebben in onze trimsalon geen lange wachttijden. Bel voor een afspraak 06-55928028

 25. excellentbeveiliging.nl
  excellentbeveiliging.nl
 26. :::::: Excellent Beveiliging ::::::
  Samen met onze hond vormen wij een professioneel en betrouwbaar duo, voor professionele hondenbeveiliging bent u bij ons aan het juiste adres.
  Author: Esther Kwak - www excellentbeveiliging nl

 27. mydogandme.nl
  mydogandme.nl
 28. My Dog and Me - Hondenvoeding - Vlees, brokken en meer
  Wij verkopen en geven advies over voeding voor uw hond. Producten als vlees, brokken en snacks kunt u vinden in onze webshop.

 29. vanalfenpuppyscholen.nl
  vanalfenpuppyscholen.nl
 30. Corona maatregelen | Van Alfen Puppyscholen
  Welke hond past er nu echt bij ons? Met onze professionele aankoopbegeleiding helpen wij jullie graag op weg naar jullie perfecte huisgenootje!

 31. hus-jessa.nl
  hus-jessa.nl
 32. Home - Uitlaten | Oppassen | Webshop
  Wij zijn er voor jouw hond! Uitlaten | Oppassen | Webshop Wie zijn we? Onze tarieven UITLAATSERVICE Individuele wandelingen, in de buurt waar de hond woont, flexibiliteit zowel in de duur van de wandeling als het tijdstip, zijn zomaar een paar begrippen waar Hondenuitlaatservice Jessa voor staat. Wij luisteren naar wat jij en jouw hond … Home Lees verder »

 33. honderdprocenthond.nl
  honderdprocenthond.nl
 34. honderdprocenthond.nl
  Welkom bij Honden dagopvang HONDERD%HOND. Uw hond kan bij ons de hele dag, samen met soortgenoten spelen & ontwikkelen in een veilige en sfeervolle omgeving. Wij laten de hele dag uw hond uit! Voor uw werk brengen en na uw werk weer ophalen! Uw hond, onze zorg! Slechts 5 min van A73 en 7 min van A67!

 35. via-natura.nl
  via-natura.nl
 36. Via Natura | Gespecialiseerd in hond en kat
  Via Natura, gespecialiseerd in hond en kat. Wij verkopen en adviseren uitsluitend natuurlijke producten voor jouw geliefde viervoeter. Wij zijn verkozen tot beste dierenspeciaalzaak van 2017. Dit door onze uitstekende service, professionele adviezen en filosofie over natuurlijke voeding en producten voor hond en kat.

 37. hondenhond.nl
  hondenhond.nl
 38. Hondenhond - Accessoires etc.
  Welkom bij Hond en hond! Onze webshop staat vol met accessoires, en de leukste artikelen, voor uw hond!

  Other sites like canile be

 39. dierenpensiona2culemborg.nl
  dierenpensiona2culemborg.nl
 40. Dierenpension A2 Culemborg - bij ons voelt uw dier zich thuis - Hondencrèche
  Wij bieden een gezellig en diervriendelijk verblijf aan uw hond en kat in ons dierenpension of onze hondencreche. Wij verzorgen uw dier vakkundig en met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht. Uw dier is bij ons in vertrouwde handen!

 41. misterybulls.nl
  misterybulls.nl
 42. Miniatuur bull terriers Misterybulls. Jarenlange ervaring met de mini bull.
  Misterybulls miniatuur bull terriers Wij zijn Martin en Miranda en wij wonen samen met onze zeven miniatuur bull terriers in Hengelo ov. Onze liefde voor dit mooie ras is begonnen met de aanschaf van onze eerste hond Maita, een standaard bull terrier.
  Author: Misterybulls

 43. ovidefarm.nl
  ovidefarm.nl
 44. ? Hondenpension Ovidefarm ? Je hond in vertrouwde handen!Hondenpension Ovidefarm | Je hond in vertrouwde handen!
  Wij van Hondenpension Ovidefarm begrijpen hoe belangrijk uw hond voor u is. Wij zorgen dat u hond in uw afwezigheid een fijne tijd heeft.

 45. devrolijkestaart.nl
  devrolijkestaart.nl
 46. alles over Hondenschool de vrolijke staart
  Wij trainen op een hond vriendelijke methode, geven veel uitleg over wat een hond is en hoe u uw eigen hond het beste begeleid.
  Author: Metatags Generator

 47. hondentrimsalon-castricum.nl
  hondentrimsalon-castricum.nl
 48. Mobiele hondentrimsalon Castricum | Peet's mobiele hondentrimsalon, in Castricum en omgeving
  Hondentrimsalon Castricum trimt bij u op loactie uw hond, wij rijden bij u voor in onze mobiele honden trimsalon - Peets mobiele trimsalon, Castricum en omgeving
  Author: R J van der Meer

 49. tcdd.nl
  tcdd.nl
 50. TC Dutch Dog – Hondentraining
  ONZE MISSIE De missie van Trainingcenter Dutch Dog is dat wij mens en dier in hun samenwerking samen in balans krijgen met de kennis van de wolf, de voorouder van onze hond als grondlegger. Ons bedrijf is in eerste aanvang
  Author: Websitenaam

 51. farmfood.nl
  farmfood.nl
 52. Farm Food | Natuurlijke hondenvoeding sinds 1982
  Als sinds 1982 maakt Farm Food natuurlijk hondenvoeding. Alle producten die wij produceren zijn 100% zuiver en natuurlijk. De hondenvoeding is afgestemd op de volledige behoeften van de hond. In onze natuurlijke hondenvoeding is alles weg gelaten wat de gezondheid van de hond kan schaden. Daarnaast is alles toegevoegd wat de hond van nature nodig heeft om gezond te zijn

 53. trimshophappydog.nl
  trimshophappydog.nl
 54. Welkom - Trimshop Happydog
  Op deze website willen wij u kennis laten maken met onze trimshop. Hoe werken wij en wat voor behandelingen zijn er mogelijk voor uw huisdier. U wilt natuurlijk heel graag weten waar en vooral bij wie u uw hond en/of kat achterlaat. Daarom geven wij u graag een overzicht van onze trimsalon en kunt u

 55. canicrossgroningen.nl
  canicrossgroningen.nl
 56. Canicross Groningen & Friesland - De website van canicrossgroningen!
  Canicross is hardlopen met je hond door de natuur, waarbij je samen met je hond een team vormt. De meeste honden vinden het fantastisch om te doen! Wij zijn Canicross Groningen & Friesland en lopen samen met onze honden op verschillende locaties in Noord Nederland.

 57. vdhbronsheim.nl
  vdhbronsheim.nl
 58. vdhbronsheim - De website van vdhbronsheim!
  Wij zijn een vereniging van en voor liefhebbers van de Duitse Herdershond. In 2014 bestond onze vereniging 40 jaar. U kunt bij ons trainen omdat u plezier heeft in uw hond en uw hond natuurlijk in u. Echter kunt u bij ons ook trainen omdat u de top in Nederland en ver daarbuiten wilt bereiken. Wij respecteren beide............ zolang dat met respect voor uw hond en mede clubgenoten gebeurt. Indien u interesse heeft om met uw Duitse Herdershond meer te doen dan enkel een wandeling, maar sportief deel te nemen met... dan bent u van harte welkom tijdens onze trainingsdagen

 59. dogsforlife.nl
  dogsforlife.nl
 60. Welkom
  Houdt uw hond van een uitdaging?, Is uw hond u te slim af?, Kan uw hond door een medische ingreep niet al zijn activiteit kwijt?, Is uw hond een sloper?, Of wilt u gewoon eens wat anders met uw hond proberen?, Dan hebben wij de oplossing voor u!
  Author: Super User

 61. omegadogs.nl
  omegadogs.nl
 62. Omegadogs, hondentraining
  Hondetraining Omegadogs, op onze hondenschool leert u met uw hond om te gaan op een leuke manier. Trainen met uw hond zal voor zowel u als uw hond een plezier worden en het resultaat zal een gehoorzame hond zijn.

 63. dmbschoten.be
  dmbschoten.be
 64. DMB - Hondenschool De Moedige Bijters
  De Moedige Bijters, een toffe plek waar jong en oud welkom is om met hun hond actief bezig te zijn! Wij helpen u graag om uw hond sociaal en gehoorzaam te maken en verder af te richten in één van onze 3 disciplines! Wij begeleiden de baasjes en hopen dat ze de sport van hun dromen ontdekken. Voorzitster: Stephanie Van [...]

 65. watblafje.be
  watblafje.be
 66. Wat blaf je | Hondengedragstherapie Antwerpen
  Een sterkere band met je hond via de connectiemethode. Watblafje helpt je je hond beter te begrijpen. Puppytraining, hondengedragsbegeleiding en hondenuitlaatservice.
  Author: Jolien

 67. uitlaterette.nl
  uitlaterette.nl
 68. Uitlaatservice ▶ - UitlateretteUitlaterette
  Welkom op de website van de Uitlaterette. Ruim 16 jaar actief als hondenuitlaatservice in Den Haag. Heeft u zelf niet de tijd om uw hond die uitgebreide wandeling op het strand of in het bos te geven die u uw kameraad zo gunt?Dan bent u bij de Uitlaterette aan het juiste adres. Uw hond is bij onze hondenuitlaatdienst in liefdevolle en kundige handen. Het is voor ons een groot plezier om met uw hond te wandelen en genieten als uw hond dat doet. Wij Lees verder...

 69. doorhondenverbonden.nl
  doorhondenverbonden.nl
 70. Probleemgedrag of gewoon puppyperikelen? - Door Honden Verbonden
  Puppyperikelen of probleemgedrag bij jouw hond? Ik kan je helpen! Door jou inzicht te geven in het gedrags van JOUW hond, leer je anders te handelen en daardoor een leukere band met je hond te krijgen..
  Author: Marja; Mazzel

 71. packpowerdogcoaching.be
  packpowerdogcoaching.be
 72. Pack Power Dog Coaching – Pack Power Dog Coaching
  PACK POWER DOG COACHING THERE IS STRENGTH IN NUMBERS Wij zetten ons beste pootje voor... Bij Pack Power Dog Coaching draait alles rond het versterken van de band tussen hond en mens door elkaar beter
  Author: Admin

 73. hondweerinbalans.nl
  hondweerinbalans.nl
 74. Hondengedragsdeskundige • Hond weer in Balans
  Jouw hond weer in balans. Voor een vertrouwde relatie met je hond. Met passie werken wij als hondengedragsdeskundige dagelijks aan de relatie tussen hondeneigenaar en hond. Dat doen wij met hondengedragstherapie, coachingstrajecten, roedelwandelingen en een online cursus. Wij maken dagelijks impact op de levens van zowel hondeneigenaar als hond. Wil jij dat ook? Ga nu […]

 75. trimsalonmariska.nl
  trimsalonmariska.nl
 76. Trimsalon Mariska – Trimmen met zorg, liefde en aandacht voor uw hond
  Trimsalon Mariska is een hondentrimsalon in Monster waar vooral met liefde, aandacht en zorg voor uw hond wordt gewerkt. Daarnaast werken wij op basis van beloningen voor de hond, zodat deze het prettig vindt in onze trimsalon en vertrouwen heeft in onze medewerkers. Puppies krijgen een heerlijk (ver)wenuurtje zodat ook zij vertrouwen met de trimsalon opbouwen.

 77. stagedogs.nl
  stagedogs.nl
 78. www.Stagedogs.nl Honden Casting & Training - Cursus aanbod
  Stagedogs Casting & Trainingen Onze professioneel getrainde honden voor casting, begeleiden persoonlijk op de TV-set, film of commercials. Onze honden zijn WA verzekerdWij geven honden traingingen aan kleine groepjes en privé trainen van uw hond of pup.Welzijn van uw hond staat voorop, wij trainen met positieve trainingsmethode

  What else canile.be alternative websites

 79. dierenpension-blacky.nl
  dierenpension-blacky.nl
 80. Dierenpension & trimsalon Blacky - Dierenpension Blacky
  Wij gaan stoppen met de vakantieopvang. U kunt bij ons nog wel terecht voor dagopvang en onze trimsalon. Welkom bij dierenpension & trimsalon Blacky Terwijl u werken bent, nemen wij alle zorg van uw hond graag over. We zorgen dat ze zich vermaken in onze speelweide vol geurtjes, spelen met andere honden of wij gooien Lees meer…
  Author: Joyce Hamer-Berendsen

 81. bssennenhonden.nl
  bssennenhonden.nl
 82. Gedragsbegeleiding voor versterking van de band met jouw hond
  bssennenhonden.nl biedt (individuele) gedragsbegeleiding voor jouw hond en helpt jou om de band met jouw hond op een natuurlijke manier te versterken

 83. avstableswebshop.be
  avstableswebshop.be
 84. Av Stables Webshop voor honden en paarden
  Av Stables Webshop voor honden en paarden. Wij hebben alles in huis om jouw hond of paard gelukkig te maken. Bekijk onze luxe producten en verwen jouw vriend!

 85. hondenuitlaatalmelo.nl
  hondenuitlaatalmelo.nl
 86. Start
  Geen tijd om uw hond uit te laten? Dan doen wij dat toch voor u!

 87. uitlaatservice-alice.nl
  uitlaatservice-alice.nl
 88. Honden Uitlaatservice Alice | Delft en Ypenburg
  Gunt u uw hond ook een fijne wandeling met soortgenootjes? Bent u veel van huis weg? Wij kunnen uw hond dan voor u uitlaten.

 89. hondenshampoos.nl
  hondenshampoos.nl
 90. Hondenshampoo top 10! Beste shampoos voor honden en puppy's
  De beste hondenshampoo voor je hond of puppy? Lees hier de beste shampoos die wij hebben geselecteerd voor jouw geliefde hond
  Author: Admin

 91. hondentrimsalonleiden.nl
  hondentrimsalonleiden.nl
 92. Hondentrimsalon Leiden - De website van hondentrimsalonleiden!
  Voor de ultieme vachtverzorging van uw hond Dol op uw hond maar ziet u door de haren het bos niet meer? Maak dan een afspraak bij Hondentrimsalon Leiden. Groot, klein, reu, teef, ras of geen ras? Bij ons zijn alle honden van harte welkom voor de juiste vachtverzorging! Iedere hond is uniek en daar passen wij onze behandeling nauwkeurig op aan. Uiteraard in overleg met u! Het welzijn van uw hond Het verzorgen van de vacht is voor ons net zo belangrijk als het welzijn van uw hond. Tijdens de behandeling wordt hier dan ook volop aandacht aan besteed zodat uw hond de behandeling zo prettig mogelijk zal ervaren.

 93. daaromhondenschool.nl
  daaromhondenschool.nl
 94. Samen werken met je hond - Daarom! Hondenschool
  Een hond krijgt met jou een vriend voor het leven. Bij Daarom! Hondenschool leer je samen werken met je hond aan een band van begrip, vertrouwen en respect.

 95. mediageuzen.be
  mediageuzen.be
 96. Mediageuzen - Gespecialiseerd in buitenreclame en online media
  Wij zijn gespecialiseerd in buitenreclame, digitale schermen, magazines, online media en geloven in een sterke band met onze klanten.

 97. schorrymolly.nl
  schorrymolly.nl
 98. Schorry Molly - A Tribute to Flogging Molly!
  Wij zijn een 100% Flogging Molly tribute band uit Hilvarenbeek (NL). Bezoek onze website voor meer informatie en contact!
  Author: Schorry Molly

 99. hondencentrum-claudia.nl
  hondencentrum-claudia.nl
 100. Honden Centrum Claudia - Oosterhout
  Honden Centrum Claudia is een erkend hondenpension gelegen in het mooie Oosterhout nabij Breda en is een vertrouwd adres voor de vakantie- of dagopvang van uw hond(en). Wij hebben ruimte voor 140 honden, er zijn zowel binnen- als buitenverblijven. U hond zal bij ons drie tot vier maal per dag worden uitgelaten op onze uitlaat terrein. Ook zorgen wij dat de verblijven dagelijks worden gereinigd.

 101. detophond.nl
  detophond.nl
 102. Welkom - www.detophond.nl
  Welkom op de website van Hondencentrum De TOPhond; hét centrum voor training, opvoeding en plezier met je hond! Wij willen elke baas en hond de juiste begeleiding en faciliteiten bieden. Van puppy tot wedstrijdhond en van "hoog risico hond" tot huishond. Bij de TOPhond hebben wij voor elke hond de...

 103. deblijehond.nl
  deblijehond.nl
 104. Hondenschool de Blije Hond
  Hondenschool De Blije hond: Cursussen en gedragstherapie. Wij geven advies en begeleiding bij het opvoeden van uw hond tot een fijne gehoorzame en sociale gezinshond. De lessen zijn gebaseerd op de praktijk van alledag. Dit gebeurt op een positieve, hondvriendelijke en speelse manier. Uitgangspunt bij onze opvoedingscursussen is; Hoe wordt u een blije baas en uw hond een blije hond? We zijn gespecialiseerd in overplaatsingshonden en advisering. Bij de Blije Hond wordt er les gegeven door gediplomeerde instructeurs en gedragstherapeuten. Overige cursussen: Speuren en apporteersport. Tevens individuele lessen.
  Author: Anita de Geus - info-design nl

 105. vomhauskatsboghte.nl
  vomhauskatsboghte.nl
 106. Duitse Herder Kennel – Vom Haus Katsboghte – Duitse Herderkennel
  Wij staan voor Zorg voor hond & baas Betrouwbaarheid Jarenlange ervaring Raszuivere honden Wij zijn lid van de Onze Kennel Welkom bij Duitse Herder kennel vom Haus Katsboghte. Mijn naam is Ernst Jacobs en ben zeer actief in
  Author: Beheerder

 107. heierhofdoodles.nl
  heierhofdoodles.nl
 108. Australian Labradoodles van de heierhof - De website van heierhofdoodles!
  Welkom op de website van de Heierhof, fokker van Australian Labradoodles. Wij zijn aangesloten bij de Australian Labradoodle Asociation Europe (Alaeu). Wij werken volgens hun fokregelement en de code van ethiek. Al onze honden en hun nakomelingen worden geregistreerd bij de Alaeu. Hond vriendelijk fokken is ons uitgangspunt, daarom werken wij met gastgezinnen. De hond moet een volwaardig hondenleven hebben. Gezondheid en karakter staan bij ons hoog in het vaandel. Al onze honden worden volledig gekeurd nadat ze een jaar zijn en hun DNA-profiel wordt vastgelegd. Onze puppy`s worden geboren in huiselijke kring en vanaf dag één wordt er met de socialisatie gestart. Verder ge...

 109. musclebands.nl
  musclebands.nl
 110. Muscle Bands – Binnenkort geopend
  Wij van Muscle Bands verkopen weerstandsbanden(resistance bands) voor degene die lekker vanuit huis willen sporten! Met onze resistance bands heb je toegang tot een brede selectie van oefeningen waarmee je full body kan trainen.

 111. wholetthedogsout.nl
  wholetthedogsout.nl
 112. Hondenuitlaatservice in Den Haag, Rijswijk, Scheveningen en het westland
  De gezelligste en vrolijkste hondenuitlaatservices uit Haaglanden op één site. Wij laten niet alleen de hond uit, maar bieden ook dagopvang en vakantieopvang. Weer of geen weer, wij laten de hond uit!

 113. deverkniptehond.nl
  deverkniptehond.nl
 114. Honden trimsalon, de verkniptehond bij nieuwerkerk aan den ijssel
  ''Met liefde vertroetelen wij uw hond en zorgen dat hij/zij schoon, netjes, blij en lekker ruikend bij u terug komt'' Helaas hebben we geen ruimte meer voor nieuwe klanten, onze trimstudio zit aan zijn maximale capaciteit. Maar voor informatie kunt u ons altijd een bericht sturen. Welkom bij Trimstudio de verknipte hond In
  Author: Deverkniptehond

 115. htcdewolf.nl
  htcdewolf.nl
 116. Voorpagina - DE WOLF
  U kunt bij ons terecht voor professionele hondentraining en opvang voor uw hond. Hondentrainingscentrum De Wolf is een kynologisch advies- en trainingscentrum voor alle honden, groot, klein, jong of oud, ras of kruising. Alle honden zijn welkom! Het doel van onze cursussen is dat u een plezierige relatie met uw hond opbouwt. Wij werken daarom …
  Author: HTC de Wolf

 117. vanboomtotboom.nl
  vanboomtotboom.nl
 118. VAN BOOM TOT BOOM – Pups geboren 23 februari 2019
  WIE ZIJN WE? EVEN VOORSTELLEN Wij zijn die mensen van de kennel van Boom tot Boom (lid van de Nederlandse rasvereniging de Weimarse Staande Hond) en zijn gevestigd in Hilversum. Wij zijn serieuze liefhebbers van de Weimaraner. In 2000 begonnen wij aan onze eerste langhaar Anouchka. Met haar hebben wij twee nestjes gefokt, waar
  Author: Matthias van Zomeren

  Other websites similar as canile.be

 119. preciouspaws.eu
  preciouspaws.eu
 120. Precious Paws | Jouw hond is vermist, wat nu?
  Meld je hond aan als vermist, ontvangt extra tips. Wij plaatsen op onze pagina's, zenden je een flyer, nadien helpen we je waar mogelijk. | Delen jullie mee?

 121. rhgzoekop.nl
  rhgzoekop.nl
 122. Reddingshondengroep Zoek Op! - Limburg
  Reddingshondengroep Zoek Op! Wij zijn een kleine club van enthousiaste mensen die trainen voor ons plezier en vooral met veel liefde voor onze honden. Tijdens de training wordt veel aandacht gegeven aan de individuele geleiders en hun hond(en)
  Author: Super User

 123. sunnotel.nl
  sunnotel.nl
 124. Sunnies
  Weblog van onze hond Rita met foto's en video's

 125. hondentrimsalonlola.nl
  hondentrimsalonlola.nl
 126. Honden Trimsalon Lola | Optimale vachtverzorging voor alle honden!
  Onze trimsalon in Terborg ,Trimmen we ras of een kruising.Tijdens de trimbehandeling is uw hond de enige hond in de trimsalon.Geen stress.

 127. hondensop.nl
  hondensop.nl
 128. Hondentrimsalon Hondensop Alkmaar - Wassen en trimmen van uw hond
  Alkmaars nieuwste hondentrimsalon, laat uw hond de zorg krijgen die hij of zij verdient. Onze gespecialiseerde trimmers verzorgen uw hond.

 129. hondenschooldechallenge.nl
  hondenschooldechallenge.nl
 130. Welkom bij Hondenschool De Challenge
  Een goed opgevoede hond, een sterkere band met je huisdier en veel plezier tijdens de hondencursus!
  Author: OK-Design - Bureau Soestdijk

 131. richer.nl
  richer.nl
 132. Ontzorgen zit in onze genen - Richer
  Wij zijn schoonmaakbedrijf Richer. Ons bedrijf is ontstaan in 2001. Destijds zijn wij in de schoonmaakbranche gerold door familie die ook al lang in deze branche werkzaam zijn. Doordat het schoonmaken in ons bloed zit zijn wij er ook erg gedreven in. Wij willen graag een goede band met onze klanten. Werken wij bij u? … "Ontzorgen zit in onze genen" verder lezen

 133. twobecomeone.be
  twobecomeone.be
 134. 2 become 1
  Inzicht in stress- en angst signalen, en een goede ondersteuning ervan. De band versterken tussen mens en hond. De vertaling van emoties die jouw hond met je wil delen.

 135. maisonlepuy.nl
  maisonlepuy.nl
 136. Maison le Puy
  Wij willen u van harte welkom heten in ons huis in Le Puy - Lanouaille in de Dordogne (Perigord-vert). Wij zijn sinds december 2016 de trotse eigenaren van deze woning. Toen wij de eerste keer aan kwamen rijden waren wij op slag verliefd op het huis, de omgeving en het uitzicht. Onze hond vindt het heerlijk om haar...

 137. thedogcompany.nl
  thedogcompany.nl
 138. Homepage - The Dog Company
  Wij hebben passie voor u én uw hond! Vind de beste artikelen voor jou en je hond bij The Dog Company! Tug-E-Nuff, West Paw en Dog Copenhagen.

 139. hondenschool-jottem.nl
  hondenschool-jottem.nl
 140. Een gehoorzame hond is een leukere hond | Hondenschool Jottem
  Bij Hondenschool Jottem! geloven wij dat een sociale en gehoorzame hond een leukere hond is en dat een positieve en prettige benadering effect heeft.
  Author: Hondenschool Jottem

 141. rits-schilderwerken.be
  rits-schilderwerken.be
 142. Schildersbedrijf RITS - Schilderwerken West Vlaanderen | Schilderwerken Houthulst
  RITS is een gekwalificeerd schildersbedrijf die zich richt op alle ambachtelijke en traditionele schilderwerken en decoratiewerken met aangepast interieur- en kleuradvies.

 143. wuytershoef.be
  wuytershoef.be
 144. Vakantiewoning Wuytershoef
  Gelegen te midden van de bossen, de vaart en de statige Maas, is Wuytershoef de perfecte uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers. Wuytershoef biedt plaats aan 6 personen en is voorzien van alles dat nodig is voor een onvergetelijke en zorgeloze vakantie! Tot snel in het mooie Maasland!

 145. klovnenabby.no
  klovnenabby.no
 146. Kunst og Moro underholdning med Abby
  Velkommen til Abby sin "Kunst og Moro" verden. Underholdning på barnebursdag, voksenfest, barnedåp, barnas dag, firmafest, halloween, julebord. Profesjonell ansiktsmaling, ballongfigur, sang, dans, trylling, selskapsleker og cosplay. Uforglemmelige minner med Abby for både barna og voksne

 147. snoggy.se
  snoggy.se
 148. Snoggy. Copywriting, PR och reklam som får mottagaren att agera
  Snoggy är en copy- och kommunikationsbyrå som vill lyfta er kommunikation till högre höjder. Vi kan ta ett nytt fräscht grepp om er marknadsföring.

 149. grumer.es
  grumer.es
 150. GRUMER GASTRÓNOMA
  La gastronomía que ofrecemos y la manera cómo la elaboramos y la presentamos forma parte de un todo, de una misma experiencia, que debe resultar perfecta. Para completar el proceso, hemos creado un equipo en el que todos y cada uno nos sentimos imprescindibles. Tanto una boda con encanto, o una cena de gala para tu empresa o la inauguración de una tienda exclusiva, o simplemente, una día especial junto a algunos amigos en casa. Nos adaptamos a lo que desees y juntos lo haremos realidad.

 151. integralterapi-akademiet.no
  integralterapi-akademiet.no
 152. integralterapi-akademiet.no
  Integralterapi er først og fremst psykoterapi. Som ved annen psykoterapeutisk behandling har den til hensikt å hjelpe individet til å få det bedre med seg selv, og i sin relasjon til andre mennesker. Integralterapi er i tillegg en flott metode for SELV - utvikling ved at den også legger til rette for å komme i dypere samklang med de åndelige aspektene ved det å være menneske.

 153. delzenne.be
  delzenne.be
 154. delzenne.be
  Accueil Papeterie DELZENNE ATH

  More other alternatives for canile be

 155. kruiskrant.be
  kruiskrant.be
 156. KruisKrant - Tremelo-Keerbergen
  KruisKrant verzamelt al het nieuws en alle informatie over de verschillende handelaars die zich in deze streek tussen Tremelo en Keerbergen bevinden. Ook nieuwtjes over de regio, gelegen aan de Kruisheide, zijn hier te vinden.

 157. vbf-sl-aarhus.dk
  vbf-sl-aarhus.dk
 158. vbf-sl-aarhus.dk
  Skydning i Aarhus, skytteforening for alle aldre. frittidsinteresse for unge, børn og ældre. vi skyder med riffel og pistol. 10m, 15 m, 50m og 200m. Salonriffel og luftgevær. vi har en hyggelig klub, hvor socialt samvær og venskaber er i højsæde. kaffe hver onsdag for de ældste medlemmer. Vi findes nær Århus, Højbjerg og Holme.

 159. oslosportsfiskere.no
  oslosportsfiskere.no
 160. Hjem - Oslo Sportsfiskere.no
  Kurs i fluekasting 2019. Fluekasting. Enhånds kastekurs. Fluekasting i Oslo. Tohånds kastekurs i Oslo. Vi arrangererr foredrag med fokus på sportsfisker og fisk.Sportsfiske i Oslo og omegn Kurs i sportsfiske. Praktisk fluefiske. Holmedammen. Casting. Fisketur. Fiske i Oslo. Årets Fisker, vår uhøytidelige konkurranse i klubben blant medlemmene.

 161. praktijkhhwdenoord.nl
  praktijkhhwdenoord.nl
 162. praktijkhhwdenoord.nl
  Welkom op de site van praktijk Heerhugowaard de noord. De praktijk voor acupunctuur, moxatherapie bij stuitligging, cosmetische acupunctuur, pressotherapie / lymfedrainage & cryolipolyse ( vet bevriezen) in heerhugowaard en omgeving van alkmaar broek op langedijk noord scharwoude zuid scharwoude obdam hensbroek opmeer hoogwoud de goorn berkhout hoorn avenhorn ursem spierdijk schagen

 163. brandskyddskoncept.se
  brandskyddskoncept.se
 164. Brandskyddskoncept - förebygga skador genom utbildning
  Brandskyddskoncept erbjuder heta arbeten utbildning, brandutbildning, fallskyddsutbildning, liftutbildning, HLR kurs, Första hjälpen kurs vuxna och barn, SBA utbildning och brandskyddsansvarig utbildning.

 165. shito.be
  shito.be
 166. Karate Club Shitokai
  Cours et stages de karaté à Louvain-la-Neuve, à Grez-Doiceau et à Mont-St-Guibert. www.shito.be

 167. hanseburen.se
  hanseburen.se
 168. Hanseburen - Din Hundbursspecialist i Öresundsregionen !!
  Hundburstillverkare, måttanpassade hundburar, special hundburar ,Hanseburen Modul Systems, Modul system hundbur, djurtransport , hundbil

 169. yogaforloeb.dk
  yogaforloeb.dk
 170. YogaForløb Professionel undervisning for krop og sjæl
  Hos YogaForløb guider vi dig professionelt igennem yogaklasser tilpasset din krop og dine behov. Find ro i kroppen og i tankerne også selvom du aldrig har prøvet yoga før. Du vil med din praksis opleve mere overskud & balance i din hverdag, mere nærvær, færre smerter og større bevægefrihed i kroppen.

 171. ecole-fdi.be
  ecole-fdi.be
 172. Ecole FDI | Ecole de devoirs à Bruxelles
  Soutien scolaire, préparation aux examens, école de devoirs, séances de remédiation pour le primaire et secondaire, stages pendant les vacances, entraînement cognitif, cours particuliers.

 173. nuernberg-terrassendach.de
  nuernberg-terrassendach.de
 174. Nürnberg Terrassenüberdachung WETERRA
  Nürnberg Terrassenüberdachung. WETERRA Ihr Hersteller von Terrassenüberdachung Carport Wintergarten Kaltwintergarten in Bayern. Seit 15 Jahren steht die Qualität und der Service bei WETERRA bei unseren Terrassenüberdachungen an erster Stelle. Terrassenüberdachung inklusive Montage. Persönliche Beratung direkt vor Ort. Terrassenüberdachungen Referenzen in Bayern: München, Ulm, Regensburg, Ingolstadt, Nürnberg, Landshut, Starnberg, St. Wolfgang, Plankirchen, Höslwang, Freising, Steinkirchen, Ehingen, Weiden, Pforzen, Geltendorf, Adelshofen, Merching, Windach, Neufraunhofen, Brunnen, Dillingen, Neuburg, Kempten, Prem, Eichenau, Adelshofen, Edling, Vilsburg, Kammlach, Thannha...

 175. wssk.se
  wssk.se
 176. Welsh springer spanielklubben
  En rasklubb för Welsh springer spaniel tillhörande Svenska Spaniel & Retrieverklubben

 177. dejonghepony.be
  dejonghepony.be
 178. De Jonghe Pony
  Ponykampen en rijlessen

 179. terrasanctamexico.org
  terrasanctamexico.org
 180. Tierra Santa México | Terra Sancta Mëxico
  Oficina de Promoción de Apostolados de Tierra Santa en México. Conoce los Lugares Santos y profundiza en los pasajes bíblicos que ocurrieron aquí con nuestras peregrinaciones, voluntariados y apostolados en general. Nuestra labor es poner a tu disposición una guía completa de Tierra Santa (Terra Sancta, en latín) y ofrecerte planes probados que te permitan aprovechar cada momento de tu viaje o peregrinación.

 181. jk-pavilloner.dk
  jk-pavilloner.dk
 182. JK Pavilloner ApS - Permanente og midlertidige pavilloner
  JK Pavilloner ApS har mange års erfaring indenfor salg og leje af kontorpavilloner, beboelsesvogne, skurvogne mv. Læs mere her.

 183. design-fotolulu.de
  design-fotolulu.de
 184. fotolulu - Tierfotografie - Tierbücher
  Neben der Fotografie bin ich Kinderbuchautor, Autor von Fachbüchern zum Thema Taxonomie und es gibt von den mir bereisten Ländern Fotobücher. Die Bücher werden bei Books on Demand produziert und können über alle gängigen Plattformen gekauft werden. Begleiten Sie mich zu den schönsten Orten der Welt und der faszinierenden Tierwelt. Ihr fotolulu

 185. linkopingsrevyn.se
  linkopingsrevyn.se
 186. Linköpingsrevyn
  revy i linköping, caferevy, nyårsrevy, revy, teater, musik, musikteater, linköpingsrevyn, linkopingsrevyn, nyårsrevy i linköping,

 187. stjarnhealing.se
  stjarnhealing.se
 188. stjarnhealing.se
  Spå, Ann's Spådom & Healing, Synsk spådom, Tarot, Medial & Andlig coaching, Healing, Distanshealing, Clairvoyance, Medium, Chakrabalansering. DNA aktivering, Cosmic Golden Light Healing, Heart Metoden, Star Light Healing, /) Heart Metoden, Mindfullness, Soul Body Fusion, Intuitiv healing, Angel Healing, Energi Healing, Energiarbete, Balansering, Rening av Chakran & Aura, Husrening, Meditation, Egna metoder, Helande kost & diet, Chakrahealing.