Top 100 alternative sites to fightforfreedom.ro

 1. christiana.ro
  christiana.ro
 2. Asociatia Filantropica Medical-Crestina Christiana Brasov
  Asociația Filantropică Medical-Creștină CHRISTIANA are o emisiune umanitară și acordă asistență socială, medicală și spirituală persoanelor aflate în nevoie socială, indiferent de naționalitate, rasă sau religie.

 3. iscare.ro
  iscare.ro
 4. International Senior Care-Servicii de îngrijire și asistență socială
  International Senior Care oferă servicii de îngrijire și asistență socială, la domiciliu, persoanelor vârstnice aflate în incapacitatea de a se îngriji singure.

 5. centrulpaliativsfantulnectarie.ro
  centrulpaliativsfantulnectarie.ro
 6. Centrul de îngrijiri paliative Sfântul Nectarie Cluj-Napoca
  ASITENȚĂ MEDICALĂ, SPIRITUALĂ, SOCIALĂ. Centrul de îngrijiri paliative „Sfântul Nectarie” Cluj-Napoca. Serviciile medicale sunt completate de o asistență religioasă și psihologică care nu se limitează la pacienți ci cuprinde și aparținătorii.

 7. dgaspcmm.ro
  dgaspcmm.ro
 8. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mara
  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș

 9. carabaslungu.ro
  carabaslungu.ro
 10. Avocat Cluj - Cărăbaș, Lungu - Societate Civilă de Avocați
  Cărăbaș, Lungu - Societate Civilă de Avocați Cluj - oferă servicii juridice complete: consultanță juridică, asistență și reprezentare, mediere, litigii

 11. avocatmotec.ro
  avocatmotec.ro
 12. Prima Pagină | Avocat Moțec Ștefan
  Moțec Ștefan – cabinet de avocat, este societate profesională de avocatură ce oferă servicii juridice de un înalt profesionalism și de orice natură (consultanță, reprezentare în fața instanței și a oricăror instituții, asistență juridică, etc.)

 13. dgaspcsv.ro
  dgaspcsv.ro
 14. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului
  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Suceava asigura aplicarea politicilor și strategiilor de asistență socială în domeniul protecției copilului, familiei, persoanelor singure, persoanelor vârstnice, persoanelor cu handicap, precum și a oricăror persoane aflate în nevoie.

 15. dgaspcbacau.ro
  dgaspcbacau.ro
 16. DGASPC Bacau | Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau
  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului - asistență, sprijin pentru copii, familie, persoane cu handicap, aflate în nevoie, vârstnici

 17. dorubuzducea.ro
  dorubuzducea.ro
 18. Home - Doru Buzducea
  Despre Doru Buzducea Profesor universitar, decan al Facultății de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București. Doru Buzducea este profesor universitar, decan al Facultății de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București (din 2016) și președinte al Colegiului Național al Asistenților Sociali din România (din 2012), calitate în care s-a făcut
  Author: Balasa Razvan

 19. beyoueurope.eu
  beyoueurope.eu
 20. Acasă - Be You
  Be You este o asociație europeană de sport și tineret care are ca scop dezvoltarea tinerilor prin metode de educație nonformală.

 21. fightforlife.ro
  fightforlife.ro
 22. Asociatia Fight For Life ajută oamenii sărmani,copiii bolnavi și are nevoie de ajutorul tău.Devino voluntar să salvăm copiii!
  Asociatia Fight for Life Charity este un ONG care ajută copiii săraci sau bolnavi de cancer. Este o asociație umanitară care ajută oamenii. Și tu poți ajuta. Donează. Sponsorizează cu 20% din impozitul pe profit sau salvați copiii cu donații online sau princompletarea formularul 230

 23. pro-serv.ro
  pro-serv.ro
 24. Asociatia Pro S.E.R.V. - Sanatate, Educatie, Relatii, Viata
  Asociația Pro S.E.R.V. - Sănătate, Educație, Relații, Viață Activitatea noastră vizează acțiuni de informare și asistență în domeniul social (sănătate, educație, asistență socială), pentru refacerea, suportul și dezvoltarea celor asistați.
  Author: Tora Com

 25. hub932.ro
  hub932.ro
 26. Hub932 - Spațiu pentru ieseni
  Hub932 urmărește susținerea proiectelor, business-urilor și inițiativelor care ajută la dezvoltarea economică, culturală, educațională și socială a comunității.

 27. protectiesocialatargujiu.ro
  protectiesocialatargujiu.ro
 28. Direcția Publică de Protecție Socială Târgu Jiu
  Direcția Publică de Protecție Socială Târgu Jiu este structura specializată în administrarea și acordarea beneficiilor de asistență socială și a serviciilor sociale, cu personalitate juridică, înființată în subordinea Consiliului Local Târgu Jiu.

 29. carcfr.org.ro
  carcfr.org.ro
 30. Acasă - CAR CFR
  CAR CFR oferă împrumuturi avantajoase online. Asociația Casa de Ajutor Reciproc CFR este o asociație fără scop patrimonial, înființata la 4 septembrie 1979.

 31. cooperativag.ro
  cooperativag.ro
 32. Școala Sociologică de la București. Școala Gustiană | Cooperativa Gusti
  Cooperativa G are drept scop revelarea cercetărilor de istorie socială și orală despre Școala Sociologică de la București sau Școala Gustiană.

 33. spitalmoreni.ro
  spitalmoreni.ro
 34. SPITALUL MUNICIPAL MORENI » Vrem să ajutăm comunitatea!
  Spitalul Municipal Moreni oferă îngrijiri și asistență pentru toți cetățenii. Punem pe primul loc pacienții și familiile lor. Contactați-ne la nevoie !

 35. ar-24.ro
  ar-24.ro
 36. Tractari Auto Constanta Acoperire Nationala - AR24 - Asistenta Rutiera
  AR24 oferă și prestează servicii de asistență rutieră si tractari auto pentru toate categoriile de autovehicule aparținând persoanelor fizice și juridice.

 37. primestesidaruieste.ro
  primestesidaruieste.ro
 38. Asociația Primește și Dăruiește | Dăruire | Ambiție | Responsabilitate
  Asociația “Primește și Dăruiește” este o structură socială, persoană juridică neguvernamentală, de drept privat, apolitică, fără scop lucrativ, nonprofit, cu patrimoniu propriu, distinct și indivizibil.
  Author: Asociația Primește și Dăruiește

  Other sites like fightforfreedom ro

 39. giaconsulting.ro
  giaconsulting.ro
 40. Homepage - Gia Consulting - Consultanță și contabilitate in Timișoara
  Societate de audit, contabilitate, consultanță, asistență fiscală și juridică cu o experiență de peste 15 ani, cu clienti in toate domeniile de activitate.

 41. kelkoo.ro
  kelkoo.ro
 42. Motorul de căutare a cumpărăturilor Kelkoo | Cumpărături online și compararea prețurilor
  Kelkoo vă ajută să găsiți rapid și ușor oferte și oferă, de asemenea, multe ghiduri specifice de cumpărături la cel mai bun preț.

 43. choozen.ro
  choozen.ro
 44. Motorul de căutare a cumpărăturilor Choozen | Cumpărături online și compararea prețurilor
  Choozen vă ajută să găsiți rapid și ușor oferte și oferă, de asemenea, multe ghiduri specifice de cumpărături la cel mai bun preț.

 45. mcohrs.ro
  mcohrs.ro
 46. HR Homepage: M&Co Europe
  Companie de training care oferă servicii de Dezvoltare Organizațională, Consultanță, Coaching, Team-Building și Proiecte de Responsabilitate Socială.

 47. edustudio.fi
  edustudio.fi
 48. Acasă | Edustudio Helsinki
  Edustudio Helsinki este o asociație non-profit din Finlanda care are ca scop îmbunătățirea educației prin oferirea de modele și unelte moderne pentru învățare, inspirate din modelul educațional finlandez.

 49. avocatidimofte.ro
  avocatidimofte.ro
 50. Cauți Avocat Galati? - Cabinet Avocatura Dimofte
  Cabinetul de avocatura Dimofte oferă o gamă largă de servicii de consultanță fiscală, consultanță și asistență juridică sau reprezentare juridică.

 51. jocozaur.ro
  jocozaur.ro
 52. Jocozaur.ro - Omul potrivit la jocul potrivit
  La Jocozaur ne-am propus să fim sfetnicii de încredere a celor care vor să ia joaca în serios. Oferim o gamă variată de jocuri de societate și asistență în alegerea produselor.

 53. qualityservicesconsultancy.ro
  qualityservicesconsultancy.ro
 54. Consultanță și audit GDPR | Quality Services Consultancy
  Quality Services Consultancy oferă atât servicii de suport, consiliere și asistență în business, cât și servicii de consultanță și audit GDPR, adaptate si croite specific pentru profilul companiei dumneavoastra.
  Author: Adminu

 55. juvo.ro
  juvo.ro
 56. Juvo | Consultanță hotelieră | Bucharest este în construcție
  Juvo oferă audit în vederea stabilirii unor strategii hoteliere, asistență în managementul vânzărilor, crearea și formarea unei echipe de vânzări, marketing.

 57. beleca.ro
  beleca.ro
 58. Cabinet avocat Beleca Laura - Beleca Lawyers
  Beleca Lawers oferă servicii de consultanță, asistență juridică și reprezentare. Arii de practică: civil, penal, accidente, executare silită, comercial
  Author: De Belecalawyers

 59. goldnroll.ro
  goldnroll.ro
 60. Gold'n'Roll - Lingouri de aur
  Gold'n'Roll oferă Românilor posibilitatea de a vinde și cumpăra lingouri și monede de aur și argint la preț de furnizor, precum și de a păstra metalele prețioase în depozit de mare securitate. De asemenea, Gold'n'Roll oferă informație prețioasă despre economie, aur, bănci și bani, ce îi ajută pe români să ia decizii economice înțelepte.
  Author: Gold'n'Roll - Partenerul tău de Aur

 61. reikiusui.ro
  reikiusui.ro
 62. Home
  Integrarea metodei Reiki în viața zilnică, ca element important al stilului nostru de viață, oferă o stare de bine fizică și emoțională, liniștește mintea, echilibrează biocâmpul personal, susține starea de recunoștință și respect, ajută la dezvoltarea personalității și la echilibrarea în planul fizic, emoțional și vibrațional și oferă bucuria vieții armonioase.
  Author: Asociatia Reiki Usui

 63. wintercom.ro
  wintercom.ro
 64. Wintercom
  Wintercom este o societate cu capital integral românesc, având ca scop furnizarea materialelor de o calitate superioară în domeniul instalațiilor de gaze, apă și al canalizărilor.

 65. galati.ro
  galati.ro
 66. Galati - Get Your Freedom Here
  Bun venit pe site-ul Galați.ro Suntem o echipă de producători de mobilier și decorațiuni de lux pentru cazinouri care oferă cea mai largă gamă de modele și opțiuni de mobilier pentru aceste locații. Explorează gama noastră extinsă de mobilier pentru

 67. primariajilava.ro
  primariajilava.ro
 68. Acasă | Primăria Comunei Jilava
  Anunțuri Investiții-Achiziții Consiliul local Legea 544/2001 Taxe și impozite Asistență socială Resurse umane Urbanism Buget-Finanțe Stare civilă Cadastru Salubrizare Tipizate Primar Contact Politie locala
  Author: Primaria Jilava

 69. primariacostinesti.ro
  primariacostinesti.ro
 70. Acasă - Primaria Costinesti
  Ultimele stiri……Vezi mai multeUltimele stiri……Vezi mai multe Informare Contribuabili Corpul Experților Electorali Asistență Socială Anunțuri Colective Publicații de Vânzare Concursuri | Proiecte Situatii de urgenta Autorizare Operatori Economici Comunicate de presă Noutăți și știri Asistență Socială Achiziții Publice Concurs Angajare Proiecte Active Contact Metode Plată Mesajul Primarului MISIUNEAMisiunea noastra include oferirea de servicii publice de … Acasă Read More »

 71. dianasoare.com
  dianasoare.com
 72. Strategii de viață. Blog de transformare.
  Soluții care se pliază pe timpul, stilul tău de viață și bugetul pe care îl ai. Oriunde ești și către ce mergi, un program individual de Life Coaching te ajută să obții claritate, să faci o strategie, să schimbi tiparele de gândire, obiceiurile și comportamentele, îți dă putere, încredere și un plus de energie, îți oferă susținere, te ajută să te cunoști mai bine, să ai mai mult curaj, mai multă încredere, să acționezi, să ai relații mai bune, să crești nivelul profesional și nu doar atât.
  Author: Diana Soare

 73. areusong.ro
  areusong.ro
 74. Acasă - Areus Ong
  Povestea noastră Asociația Resurselor Educative Umanitare și Sportive este o organizație nonguvernamentală finanțată la finele anului 2017 cu sediul în localitatea Nucet, jud Bihor care are ca domeniu de activitate organizarea unor evenimente caritabile, sportive, culturale și educative având ca scop implicarea comunității locale pentru realizarea diferitelor proiecte. – Desfășurarea de acțiuni umanitare și deRead More

 75. avocatanton.ro
  avocatanton.ro
 76. Avocat Ploiești | Cabinet Avocatură Ana Anabel ANTON
  Avocat Ana Anabel ANTON - Cabinet Avocatură Ploiești. Oferă servicii de reprezentare și asistență juridică, în fața oricăror instanțe judecatorești, a autorităților, a persoanelor juridice de drept privat sau public și a persoanelor fizice, indiferent de ramură sau domeniul de drept.

 77. fundatiacristianserban.ro
  fundatiacristianserban.ro
 78. Fundația ,,Cristian Șerban" pentru ajutorarea copiilor bolnavi Timișoara/Buziaș, România.
  Fundația ,,Cristian Șerban"pentru ajutorarea copiilor bolnavi este o asociație neguvernamentală, nonprofit, cu scop umanitar medical. Aceasta a înființat, construit și dotat, cu fonduri provenite din sponsorizări și donații, un spital dedicat copiilor și tinerilor cu diabet zaharat, hemofilie și alte boli, denumit Centrul Medical Cristian Șerban de evaluare, terapie, educație medicală și recuparare.

  What else fightforfreedom.ro alternative websites

 79. nectarie6.ro
  nectarie6.ro
 80. Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”
  Centrul de sănătate Sfântul Nectarie este o unitate sanitară cu personalitate juridică, aflată în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, ce are ca obiectiv dezvoltarea serviciilor medico-sociale pentru toți cetăţenii din Sectorul 6.
  Author: CSM Sf Nectarie

 81. tirnovan.ro
  tirnovan.ro
 82. avocat Tirnovan Oana Raluca - drept civil, penal, dreptul muncii, familiei
  Avocat Tîrnovan Oana Raluca oferă asistență juridică, consultanță juridică, negocieri în domeniul dreptului civil, drept comercial, dreptul familiei (divorț, partaj, tutelă etc), drept administrativ, drept financiar și fiscal.

 83. abramburici.ro
  abramburici.ro
 84. Abramburici
  Abramburici – pentru copii fericiți, oferă spre comercializare jocuri educative, jocuri de societate, jocuri de strategie, jucării interactive, jucării senzoriale, jucării din lemn, cărți educative și rechizite. Pentru copii și bebeluși.

 85. schooloflight.ro
  schooloflight.ro
 86. Home - School of Light
  Cursuri Transformaționale Alexandru Răducanu, fondator al postului de televiziune Canal 33, spirit vizionar, cu pregătire și experiență spirituală de peste 27 de ani, oferă, prin cursuri de spiritualitate pe care le desfășoară sub egida SCHOOL OF LIGHT, posibilitatea auto-descoperirii potențialului din fiecare om și îl împuternicește pentru a-și schimba viața în direcția dorită, pentru atingerea … Home Read More »

 87. centruldezvoltaresociala.ro
  centruldezvoltaresociala.ro
 88. Centrul de Dezvoltare Sociala
  Asociația Centrul de Dezolvare Socială (CDS) este o organizație neguvernamentală, fără scop patrimonial, autonomă și apolitică. Angajarea Studenţilor prin Parteneriate Inovative Regionale Angajare sustenabilă și competitivitate pentru studenții din domeniul economic şi drept Angajați calificați prin acces la formare profesională continuă a adulților din România Formarea Angajaților prin Consiliere și Training

 89. casniciefararegrete.ro
  casniciefararegrete.ro
 90. Acasă - CasnicieFaraRegrete
  Cea mai puternică și eficentă formă socială în care viața poate prospera este familia. Faptul că aceasta trece prin momente grele, nu înseamnă că modelul ei nu este adecvat. Ci că noi nu sutem pregătiți pentru ea, și ajungem să o abandonăm. Într-o societate în care calitatea căsniciilor scade pe zi ce trece, noi credem
  Author: Valeriu Costea

 91. bunsimtorganizational.ro
  bunsimtorganizational.ro
 92. Bun Simț Organizațional - Iuliana Stan
  Cartea Bun Simț Organizațional este un prim instrument pentru oamenii aflați pe drumul devenirii, cel mai frumos și cel mai important proces al vieții noastre, în toată diversitatea ei: personală, socială, organizațională. Îți oferă concepte și un limbaj comun care te vor ajuta să vezi și să numești ceea ce vezi, să știi și să înțelegi și să folosești cu folos maxim tot ceea ce știi.

 93. aquacrisius.ro
  aquacrisius.ro
 94. Asociatia de Pescari Aqua Crisius
  Bine ai venit! Aqua Crisius este o asociație al cărei scop este practicarea pescuitului recreativ sportiv ca modalitate de odihnă și petrecere a timpului liber, în sprijinul conservării biodiversităţii şi a echilibrului ecologic în natură și de administrare a ariilor naturale protejate în zone umede. Asociația își propune să realizeze programe de educație non-formală, informare, conștientizare
  Author: Admin

 95. avocatpascaru.ro
  avocatpascaru.ro
 96. Avocat Lucia Pascaru - Avocatură de business
  Avocat Lucia Pascaru oferă servicii de asistență juridică și reprezentare pentru societăţi comerciale şi companii multinaţionale. Asigurăm consultanţă juridică de business în proceduri de achiziţii publice, recuperare de creanţe, drept imobiliar, drept administrativ, proceduri de insolvenţă.
  Author: Zenovia R

 97. inimacopilului.ro
  inimacopilului.ro
 98. Bine ați venit! - Inima Copilului
  Fundația noastră este persoană juridică fără scop lucrativ și desfășoară în Romania activități în domeniile: cultural, artistic, educativ, umanitar, filantropic, sportiv, al protecției drepturilor omului, medico-sanitar, de asistență și servicii sociale, de protecția mediului, avantaj social și comunitar prin consultanta , corespunzând astfel reglementărilor privind acceptarea sponsorizărilor și donațiilor. Principalul beneficiu pe care institutia READ MORE

 99. biovita.ro
  biovita.ro
 100. Biovita.ro - Magazin oficial
  Biovita vă oferă aparatură care vă ajută să aveți un stil de viață mai sănătos: storcătoare, mori de cereale, aparate pentru lapte vegetal, iaurtiere, deshidratoare, germinatoare și filtre de apă. Vezi pe site oferta completă.

 101. carelectrocentrale.ro
  carelectrocentrale.ro
 102. CAR Electrocentrale – ASOCIATIA CASA DE AJUTOR RECIPROC Electrocentrale Craiova
  Asociația Casa de Ajutor Reciproc Electrocentrale Craiova, denumită prescurtat C.A.R. Electrocentrale Craiova, este asociație fără scop patrimonial, organizată pe baza liberului consimțământ al salariaților, în vederea sprijinirii și întrajutorării financiare a membrilor săi, înființată în anul 1995, care își desfășoară activitatea în baza legilor în vigoare, fiind afiliată, coordonată și supravegheată de
  Author: Admin

 103. afiprofamilia.ro
  afiprofamilia.ro
 104. A.F.I-PROFAMILIA
  Bine aţi venit pe site-ul Asociaţiei A.F.I-PROFAMILIA! Asociația A.F.I. ProFamilia, este o organizație neguvernamentală, înființată în anul 1996, a cărui scop constă în sprijinirea psiho-socială, juridică, medicală și materială a persoanelor vulnerabile în special a victimelor violenței în familie (femei, copii, bătrâni). În condițiile în care, la fiecare
  Author: Mcmihai Com

 105. euroguard.ro
  euroguard.ro
 106. Euroguard - Pentru siguranta dumneavoastra
  Euroguard este o societate specializată în prestări servicii de securitate, pază, protecție, supraveghere, sisteme de alarmă la efracție, control acces, alarmare la incendiu, monitorizare video și oferă doritorilor cursuri de calificare ca si agenți securitate.

 107. kingpinshop.ro
  kingpinshop.ro
 108. Resurse pentru cei cu deficiențe de vedere - Sănătate - , Cu deficiențe de vedere cu ce viziune
  Important: 1 Creșterea maximă a acuității vizuale apare în primul an de viață 2 După un an, acuitatea vizuală crește doar de două-trei ori. Bibliografie: 1. Societate și cultură Vezi și: Lista persoanelor nevăzute și a muzicienilor orbi Definiție legală Pentru a determina ce persoane se califică pentru asistență specială din cauza dizabilităților lor vizuale, diverse guverne au definiții specifice pentru orbirea legală.

 109. yoseo.ro
  yoseo.ro
 110. WebDesign Bucuresti. Promovare online. Shopify Experts. Dezvoltare Soft
  Yoseo te ajută prin webdesign să creezi indentitatea perfectă În prezent 85% din vizitatori accesează website-urile de pe dispozitive mobile, echipa Yoseo vă oferă o varietate de soluții pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră . Cu o experiență vastă în marketing și software vă aducem ultimele noutăți în materie de dezvoltare.
  Author: Yoseo

 111. ursarescu.ro
  ursarescu.ro
 112. Cabinet Avocat - Ursarescu | Insolventa | Divort Bucuresti
  Bine ati venit Cabinet de Avocat Ursărescu Gabriela Cristina acordă asistență și reprezentare juridică în domenii de drept comercial, înființări societăți, drept civil, dreptul familiei, dreptul muncii, proprietate intelectuală, procedura insolvenței, recuperări creanțe, drept administrativ, asociații și fundații etc. Cabinetul de Insolvență oferă servicii în etapa de pre-insolvență, insolvență, reorganizare judiciară, faliment, lichidare…

 113. magnumheating.ro
  magnumheating.ro
 114. MAGNUM Heating
  MAGNUM Heating oferă soluții de încălzire pentru confort și siguranță, inclusiv sistemele de control pentru gestionarea acestora. Va punem la dispozitie caldura si securitate folosind tehnologii electrice și termice. Produsele noastre sunt realizate cu materiale de înaltă calitate, la un preț competitiv. Diferența reală este pentru noi, în modul în care facem afaceri orientate spre servicii și credem în parteneriate pe termen lung. Pe lângă o gamă completă de produse, oferim și toate posibilitățile pentru inginerie, dezvoltarea ofertelor și asistență la fața locului. Activăm pe piață de 25 de ani și investim continuu în produse noi și inovatoare. Această experiență ne fac...

 115. camin-de-batrani-ghencea.ro
  camin-de-batrani-ghencea.ro
 116. Cămin de bătrâni Sfântul Ilie Ghencea București
  Căminul Sfântul Ilie Ghencea din București oferă condiții optime pentru bătrâni: imobil nou, camere de 2 persoane, zonă liniștită, spații generoase, curte cu spațiu verde. Îngrijire dedicată, asistență medicală, trei mese și două gustări, evaluare medicală, analize, tratament igienă personală.

 117. primaria-sambata.ro
  primaria-sambata.ro
 118. Bine ați venit pe site-ul oficial al comunei Sâmbăta Bihor - Primaria Sambata Bihor
  Bine ați venit pe site-ul oficial al comunei Sâmbăta, județul Bihor Taxe și impozite Anunțuri Stare civilă Asistență socială Formulare tip Cuvântul Primarului În calitate de primar al comunei Sâmbăta, adresez un sincer bun venit tuturor celor care ați accesat acest site, în numele comunității acestei comune, administrației publice locale și al meu personal.Ne dorim … Bine ați venit pe site-ul oficial al comunei Sâmbăta Bihor Read More »

  Other websites similar as fightforfreedom.ro

 119. webnut.ro
  webnut.ro
 120. Webnut.ro | the web agency -
  Ne definim ca o companie care oferă direcție strategică, design creativ și dezvoltare tehnică pentru produse și servicii bazate pe ecran. O agenție digitală ajută companiile să se implice cu anumite publicuri țintă. Web-design & Development, E-commerce,Content Marketing, Email Marketing, Pay Per Click (PPC) Management, Google Ads,LinkedIn Ads, Modelare si printare 3D. Webnut.ro | the web agency

 121. technow.ro
  technow.ro
 122. TechNow Romania - Fii în pas cu tehnologia! - Știri. Review. Tutoriale.
  TechNow Romania te ajută să fii în pas cu tehnologia. Site-ul technow.ro îți oferă acces la cele mai importante știri, review-uri, tutoriale, sfaturi și recomandări de software. Mai punem la dispoziție ghiduri complete care să te ajute în alegerea celor mai bune produse din zona electro IT, scule electrice & grădinărit.

 123. cosmoenergetica.ro
  cosmoenergetica.ro
 124. Cosmoenergetica: ce înseamnă, cum lucrează și cine o poate practica
  Cosmoenergetica reprezintă un sistem de dezvoltare energetică și spirituală a omului. Este un complex de energii speciale (frecvențe), diverse metode și tehnici, utilizate extrem de eficient atât în terapie cât și în viața cotidiană, pentru armonizarea relațiilor sociale. Cosmoenergetica oferă o rezervă suplimentară de puteri, măreşte vitalitatea organismului, rezistenţa la stres, protecţia împotriva influenţelor externe şi fortifică sănătatea. Cosmoenergetica este un sistem integral care include cunoştinţe universale, de auto-cunoaştere şi auto-dezvoltare. Tags: COSMOENERGETICA, cosmoenergia, cosmoenergetica in romania, romania, inițiere, curs, seminar, initieri, Petrov,...

 125. cms.md
  cms.md
 126. CMS - Consult Media Service
  „Consult Media Service” este o societate comercială cu răspundere limitată, înființată de către investitori din Republica Moldova, scopul căreia este orientat spre dezvoltarea și creșterea performanței produselor din domeniul Tehnologiilor Informaționale (TI) realizate pentru beneficiari, contribuind astfel la creșterea performanțelor business-ului Clienților. Compania este specializată în oferirea suportului, dezvoltării și consultanței în domeniul TI, oferind o gamă largă de servicii din domeniul dat, precum: consultanță, dezvoltare web, design, asistență, outsourcing, soluții pentru optimizarea proceselor, atât pentru Clienții locali cât și străini.

 127. vedere.md
  vedere.md
 128. Principală - Vedere
  Bun venit în Centrul Medical Oftalmologic „Lumina”! Medicii noștri efectuează examinarea,stabilesc diagnosticul și tratamentul necesar în patologia dată. Centrul dispune de cele mai moderne echipamente,ceea ce ne oferă posibilitatea de a identifica schimbările și patologiile la nivel ocular : ametropii (erori de refracție: miopie, hipermetropie, astigmatism ),cataractă, glaucom, patologii la nivelul retinei, patologiile nervului optic,de asemenea și alte afecțiuni inflamatorii și degenerative. Examinarea periodică a vederii vă ajută lamenținerea sănătății ochilor dvs!

 129. atomedicalvest.ro
  atomedicalvest.ro
 130. Atomedical.ro
  Atomedical Vest este producător și distribuitor de dispozitive medicale destinate recuperării unor deficiențe organice sau funcționale. Personalul nostru specializat oferă soluții individualizate oferind consiliere pre şi post protezare, confecționarea de proteze și orteze pe măsură individuală, incălţăminte ortopedică, susţinători plantari pe bază de amprentare computerizată și pe bază de mulaj gipsat, reparaţii şi întreţinere în perioada de garanţie şi post garanţie. Ne-am propus ca scop menținerea calitații produselor și a serviciilor, colaborțnd cu firme de renume din Germania, Franta, Italia, Olanda, Spania, Ungaria. Am creat un brand propriu de dispozitive medicale ...

 131. avocatul-meu.md
  avocatul-meu.md
 132. Avocat Moldova Chisinau | Servicii juridice Moldova | Consultatie Juridica Chisinau | Jurist Moldova | Avocat Divort – Avocat Moldova Chisin
  Avocat Moldova suntem specializati în : Dreptul civil, penal, familiei, muncii și comercial, migrațional, administrativ, contravențional, Biroul de avocați oferă o gamă largă de servicii juridice ca: problema creditelor, divorțul și domiciliul copilului, litigii de muncă, asistență juridică pe cazuri penale, accidente rutiere, compensații la zboruri întîrziate, administrarea juridică a întreprinderii, proprietatea imobiliară, apărarea dreptului consumatorului, recuperarea datoriilor, reprezentarea în instanțe, dreptul concurențial, audit juridic, proprietate intelectuală

 133. dharmakaya.ro
  dharmakaya.ro
 134. Centrul de studii budiste Dharmakaya - Dharmakaya
  Dharmakaya este un program de studiu aplicat al înțelepciunii Tibetane. Se bazează pe cursurile ACI oferite de Institutul ACI. Această inițiativă a venit ca urmare a nevoii de aprofundare a învățăturilor Șlefuitorului de diamante în viața de zi cu zi. Institutul Pentru Studiul Clasicilor Asiatici este dedicat studiului riguros și practicilor personale ale învățăturilor lui Buddha. Institutul a fost înființat de Geshe Michael Roach sub îndrumarea mentorului său, Khen Rinpoche Geshe Lobsang Tharchin, un distins savant și maestru al textelor Tibetane. Institutul oferă o gamă largă de programe adresate oamenilor interesați de evoluție spirituală, de la începători la avansați....

 135. sticla-sablata.ro
  sticla-sablata.ro
 136. Herra Color Glass - sticla sablată Iași, sticlă decorativă, vitralii Iași, pictură pe sticlă, folie antiefracție și solară Iași, sticlă prin
  Herra Color Glass este prima societate din Iași care s-a infiintat EXCLUSIV pentru prelucrarea sticlei (sticlă sablată Iași) prin sablare, reușind in cei peste 17 ani de activitate sa-și diversifice serviciile in domeniul infrumusețării sticlei și spatiului in care locuiți. Folosind utilaje performante și personal specializat, Herra Color Glass va oferă: * sticlă sablată și/sau colorată utilizată la uși, geamuri, mobilă, tavane, etc., sticlă sablată cu modele din cataloagele proprii (peste 3000 modele) sau modele sticlă sablată la cererea clientului; * vitralii realizate prin tehnica overlay, tiffany sau vitralii pictate; * obiecte promotionale sau de decor sablate si pic...

 137. komunita.sk
  komunita.sk
 138. komunita.sk – Komunita Ľudovítov, n.o.

 139. agentiakairos.ro
  agentiakairos.ro
 140. Acum este timpul potrivit pentru România! Agenția Kairos
  Dacă ai auzit şi tu chemarea lui Dumnezeu şi doreşti să te pregăteşti pentru misiunea transculturală, Şcoala Kairos este pentru tine! Cu toții suntem misionari... Oriunde ne ducem noi, fie îi apropiem pe oameni de Hristos, fie îi îndepărtăm. [Eric Liddell]

 141. humanityfirst.de
  humanityfirst.de
 142. Humanity First Germany – Serving Humanity

 143. hsffellows.pk
  hsffellows.pk
 144. HSFFellows
  Hanns Seidel Foundation (HSF) is working in the service of democracy, peace, and development globally for the past 50 years. HSF is empowering Pakistani youth to become agents of positive change in society.

 145. melissa.md
  melissa.md
 146. Главная - Melissa | Центр эстетической медицины
  Подход к красоте всегда должен быть системным. Сложно быть красивым если Вы не здоровы. В нашем центре Вы можете сделать тесты для определения уровня своего здоровья. А также получить консультации врачей.

 147. doutor10.com.br
  doutor10.com.br
 148. Doutor 10 – Consultas e exames para todos

  More other alternatives for fightforfreedom ro

 149. comunidadeevangelicacrista.com.br
  comunidadeevangelicacrista.com.br
 150. Home - Comunidade Evangélica Cristã de Vila da Penha
  Igreja fundada em 1981, pelo Ap. Ari Caetano, ficou conhecida por canções como: Nosso Deus é Soberano, Tempo de Guerra, Consagração dentre outras.

 151. firstspell.in
  firstspell.in
 152. Home - FirstSpell
  Author: Fsadmin

 153. gradinitaacademiapiticilor.ro
  gradinitaacademiapiticilor.ro
 154. Centrul educațional Academia Piticilor — Academia Piticilor
  Author: Academia Piticilor

 155. dlcv.org
  dlcv.org
 156. disAbility Law Center of Virginia (dLCV) | Protecting Your Rights
  We help clients with disability-related problems like abuse, neglect, and discrimination.

 157. pridea.edu.pk
  pridea.edu.pk
 158. Home - PRIDEA.EDU.PK
  Author: Prideaedu

 159. pizzeriacordial.fr
  pizzeriacordial.fr
 160. Home - Pizzeria Cordial
  151 RUE DE CRIMÉE , 75019 PARIS

 161. lilppl.ru
  lilppl.ru
 162. Home - Little People
  Author: Admin

 163. lipizzaners.co.za
  lipizzaners.co.za
 164. Home - The South African Lipizzaners

 165. smiledesign.com.tr
  smiledesign.com.tr
 166. Ankara Gülüş Tasarımı ⋆ Smile Design
  Ankara gülüş tasarımı alanında yenilikleri ve tedavilerdeki profesyonelliklerinden dolayı her geçen gün ün salmaya devam eden Smile Design ile tanışın.
  Author: Admin

 167. politiveuropa.es
  politiveuropa.es
 168. Politiv Europa – Plásticos y Mallas Agrícolas

 169. infinitimedical.ca
  infinitimedical.ca
 170. Walk-In Clinic Calgary | Family Medicine Clinic | Infiniti Medical Clinic
  Walk-in clinic in calgary provide medical care for people and patients who need care with care that has no limits.

 171. malabareyehospital.in
  malabareyehospital.in
 172. Eye Hospital in Thrissur | Best Eye Doctor | Malabar Eye Hospital
  Looking for the best Eye Hospital In Thrissur , Kerala? The malabar eye hospital Offers the Best Eye Clinic Care & Best Eye Doctor in Thrissur, kerala .

 173. szpital-sulecin.pl
  szpital-sulecin.pl
 174. Start - Szpital Powiatowy im. dr Henryka Jordana w Sulęcinie

 175. hic-al.org
  hic-al.org
 176. Inicio - HIC-AL
  La Coalición Internacional para el Hábitat es la red mundial de derechos relacionados con el hábitat y la vivienda, que lucha por la justicia social, la igualdad de género y la sostenibilidad ambiental.

 177. santainesvet.com.br
  santainesvet.com.br
 178. Home - Hospital Veterinário Santa Inês

 179. msolsovany.sk
  msolsovany.sk
 180. Škôlka plná radosti - úvodná stránka - Materská škola Olšovany
  Materská škola Olšovany - škôlka plná radosti, rodinná atmosféra, škola hrou, angličtina, interaktívna tabuľa, detské ihrisko