Top 100 alternative sites to g-swuste.nl

 1. guusammann.nl
  guusammann.nl
 2. home - Guus Ammann
  Guus Ammann - beeldend kunstenaar
  Author: Guus Ammann

 3. ceesvanes.nl
  ceesvanes.nl
 4. Home
  Tekenen & Schilderen - CEES VAN ES | beeldend kunstenaar

 5. oogopschilderkunst.nl
  oogopschilderkunst.nl
 6. Home Page
  beeldend kunstenaar docent tekenen & schilderen

 7. rixwierenga.nl
  rixwierenga.nl
 8. Beeldend kunstenaar schilderijen tekeningen Groningen
  Beeldend kunstenaar, illustrator en docent schilderen tekenen BK050

 9. mmc-schobbe.nl
  mmc-schobbe.nl
 10. M M C Schobbe - contact informatie en cv
  Beeldend kunstenaar -Objecten, installaties, muur- en glasschilderingen, fotografie en objecten in opdracht

 11. guusslauerhoff.nl
  guusslauerhoff.nl
 12. Beeldend kunstenaar - Guus Slauerhoff
  Als beeldend kunstenaar richt ik mij op het bestaan. Het gaat om een ontmoeting tussen mijn beeldende kunst en het bestaan.

 13. renepasman.nl
  renepasman.nl
 14. rene pasman workshop tekenen schilderen,beeldendkunstenaar rotterdam
  artworks rene pasman ,beeldend kunstenaar,rotterdam,cursussen schilderen tekenen in rotterdam

 15. louiseadams.nl
  louiseadams.nl
 16. Louise Adams, beeldend kunstenaar, tekendocent en illustrator in Hilversum. - Art Studio Louise Adams - Beeldende kunst en teken- en schilde
  Kennis maken met Louise Adams, beeldend kunstenaar, illustrator, docent tekenen en schilderen in Hilversum, 't Gooi.

 17. keramiekmantiek.nl
  keramiekmantiek.nl
 18. KERAMIEK MAN'TIEK
  Na het volgen van een aantal creatieve cursussen, zoals potdraaien, opbouwtechnieken en het verwerken van klei, tekenen, schilderen en keramiek, volgde ik in 1990 de opleiding tekenen en schilderen aan de academie voor Beeldende kunst te Tilburg.

 19. diannebakker.com
  diannebakker.com
 20. Dianne Bakker ⎪Beeldend kunstenaar
  Dianne Bakker, Beeldend kunstenaar te Groningen, kunstenaarsboeken en werken op papier. Collage, grafiek, tekenen, schilderen en gemengde technieken.

 21. joepvanderbijl.nl
  joepvanderbijl.nl
 22. Joep van der Bijl - Beeldend Kunstenaar uit Amsterdam
  Joep van der Bijl is een beeldend kunstenaar, geboren en getogen Amsterdammer. Hij combineert al 40 jaar zijn passie voor muziek, tekenen en schilderen
  Author: Joep van der Bijl

 23. masja.nl
  masja.nl
 24. home - masja
  masja is een illustrator/ beeldend kunstenaar die bezig is met tekenen en schilderen. Ze houdt er van om dagelijkse herkenbare dingen te vergroten of in een bepaalde sfeer te verbeelden

 25. pauldekort.nl
  pauldekort.nl
 26. Paul de Kort - beeldend kunstenaar -
  Het onzichtbare zichtbaar. Beeldend kunstenaar Paul de Kort maakt tekeningen, objecten, installaties en monumentale landschappelijke en stedelijke projecten

 27. studioxplo.nl
  studioxplo.nl
 28. Beter leren tekenen of schilderen en je creativiteit (her)ontdekken
  Beeldend kunstenaar Jofke van Loon leert je beter kijken en de nodige vaardigheden ontwikkelen om jouw belevingswereld te tekenen of schilderen op een manier die bij je past.

 29. harriegerritz.nl
  harriegerritz.nl
 30. Harrie Gerritz - Beeldend Kunstenaar
  Beeldend kunstenaar Harrie Gerritz (1940, ABK Arnhem) legt zich al meer dan 40 jaar toe op het weergeven van het landschap in al zijn verschijningsvormen. Zijn gestileerde beeldtaal is direct herkenbaar.

 31. fritsdenooijer.nl
  fritsdenooijer.nl
 32. Frits de Nooijer
  Tekenen & Schilderen. Model tekenen & schilderen, Papieren theater, Cursussen,landschappen, portret, Egmond aan de Hoef,Tekenen & Schilderen, Auteur Atelier, Les geven, Karmel, Kunstenaar, Frits de Nooijer,naaktmodel, tekenles, Kunstschilderles, Docent, Camera theatrum, Noord-Holland,Ontwerper & bespeler papieren theater, Beeldend kunstenaar, Modeltekenen en - schilderen,'non- profit' basis, beleiding, expositie, Herenweg 269, Egmond aan den Hoef, ten zuidwesten van Alkmaar, Woensdagavond

 33. atelierrouteputten.nl
  atelierrouteputten.nl
 34. Atelierroute Putten
  De kunstenaars van Atelierroute Putten houden zich bezig met uiteenlopende vormen van beeldende kunst, zoals tekenen, grafiek, schilderen, fotografie, iconen, textiele werkvormen en ruimtelijk werk

 35. jokecbos.nl
  jokecbos.nl
 36. Joke C. Bos - introductie
  Joke C. Bos - beeldend kunstenaar. Ik laat me inspireren door het dagelijkse bestaan vol met zijn geheimen. Autonoom werk: schilderen en tekenen. In opdracht: portretten, handenportretten, muurschilderingen, decors en illustraties.

 37. cynthiavanwijngaarden.nl
  cynthiavanwijngaarden.nl
 38. Beeldend kunstenaar | Cynthia van Wijngaarden | Doetinchem
  Beeldend kunstenaar Cynthia van Wijngaarden maakt objecten en installaties die je zintuigen prikkelen en uitdagen om aan te raken. Het gaat over verleiding en tactiliteit. Mijn materiaalgebruik varieert van siliconen, foam, fake-fur tot plastic. De presentatievorm is onderdeel van de objecten zelf.

  Other sites like g-swuste nl

 39. deniseholtkamp.nl
  deniseholtkamp.nl
 40. Denise M. Holtkamp - Denise Holtkamp
  Denise Holtkamp (1952) studeerde af aan de Rietveld Academie te Amsterdam in 1980 aan de afdeling Tekenen en Schilderen bij Piet Klaasse, afstudeerrichting: illustratie. Zij was een aantal jaren werkzaam als freelance illustrator. Vanaf 1983 is zij werkzaam als beeldend kunstenaar. Sinds 2012 is zij werkend lid van het Kunstenaarscentrum Bergen (KCB) in Noord-Holland.

 41. elstimmerman.nl
  elstimmerman.nl
 42. els timmerman | beeldend kunstenaar
  Els Timmerman is een beeldend kunstenaar in Amsterdam. Naast schilderen en tekenen fotografeert Timmerman ook, haar foto's waren te zien op Paris Photo. Els Timmerman woont en werkt in Amsterdam en was getrouwd met de tekenaar cartoonist Peter van Straaten.

 43. johankuhlmann.nl
  johankuhlmann.nl
 44. Johan Kuhlmann: beeldende kunst en ontwerp, decorontwerp
  Als beeldend kunstenaar en (theater-)vormgever wordt Johan Kuhlmann (Arnhem, 1952) geinspireerd door huizen, gebouwen en ruimtes. Deze roepen bij hem associaties op die hij in zijn schilderijen, collages, objecten en ontwerpen zichtbaar maakt. De ruimte vertelt dan een verhaal. Het is kleurrijk werk uitgevoerd in uiteenlopende materialen.In opdracht ontwerpt hij decors voor theatervoorstellingen, meubels en glas-in-lood ramen.

 45. janennodejong.nl
  janennodejong.nl
 46. Jan Enno de Jong - Beeldend kunstenaar
  Welkom op de website van beeldend kunstenaar Jan Enno de Jong uit Groningen. Bekijk mijn werk in mijn portfolio: tekeningen, werk op papier, werk op doek, werk op hout, ruimtelijk werk, installaties, objecten. Veel plezier!
  Author: Jan Enno de Jong; Mooie Dingen

 47. gerdien-meynen.nl
  gerdien-meynen.nl
 48. Gerdien Meynen - schilderijen
  lijnen, kleuren en vormen worden een verhaal, waarbij techniek en materiaal hulpmiddelen zijn. de 5-jarige opleiding aan de kon. academie voor beeldende kunst in den haag `84-`89 bood een scala aan techniek- en materiaalkennis. tekenen, etsen en schilderen waren de afstudeervakken.

 49. lichtenbeld.nl
  lichtenbeld.nl
 50. Lyda Lichtenbeld
  Professioneel Beeldend kunstenaar. Tekenen, Schilderen, Ruimtelijk werk en grafiek. Bezichtiging op afspraak (1x per maand). Appelvink 6 7827DG Emmen lyda@lichtenbeld.nl Lidmaatschap: CBK-Assen kunstenaars.nu CBK- Emmen BOK vakbond kunstenaars www.overmijnkunst.nl Opleiding: Certificatenopleiding avondschool Minerva 2001-2002 Dagopleiding Minerva, autonoom schilderen en ruimtelijk. 2002- 2006 Certificaat BisK (cursus aan kinderen) van Cultureel Centrum Assen. Werk in opdracht. Activiteiten: Exposities in binnen en buitenland.

 51. gerardvandeweerd.nl
  gerardvandeweerd.nl
 52. Gerard van de Weerd | Biografie
  Gerard van de Weerd is beeldend kunstenaar. Gerard van de Weerd(1952, Hoogeveen) volgde de academie voor beeldende kunsten(Minerva) te Groningen. Gerard van de Weerd schildert o.a. model in interieur,Geisha's,landschap,schepen,objecten,Salon d'art en nog veel meer. Zijn werk wordt bedacht en gerealiseerd in zijn atelier: atelier de etage.
  Author: Jos Velner

 53. ietje-rohr.nl
  ietje-rohr.nl
 54. Ietje Röhr maakt portretten in opdracht - Ietje Röhr
  Welkom op de site van Ietje RöhrHier vind U veel van de werken die in de loop der jaren gemaakt zijn door mij. Als U geïnteresseerd bent kunt u altijd een afspraak maken om bijvoorbeeld een werk te bekijken. Wie is Ietje Röhr? beeldend kunstenaar docent beeldende vorming opleiding NLO Tekenen en Textiele Werkvormen 1983-1988 […]
  Author: Ietje Röhr

 55. jonkergouwgalerie.nl
  jonkergouwgalerie.nl
 56. Het begin - van schilderen tot aan Casino's
  Hans Jonker Gouw is een Nederlandse kunstenaar die al vanaf jonge leeftijd de passie en talent had voor tekenen en schilderen. Zijn overgrootvader was ook kunstschilder dus lijkt het erop dat Hans Jonker Gouw het schilderen in zijn ADN draagt. Op 16-jarige leeftijd volgde hij een opleiding aan de grafische school want volgens zijn ouders … Continue reading "Het begin"

 57. carlalazaroms.nl
  carlalazaroms.nl
 58. Beeldende kunst - Carla Lazaroms
  Na het behalen van mijn diploma aan de pedagogische academie, heb ik twee jaar grafische vormgeving gestudeerd, op de Hoge School voor Kunsten te Arnhem. Vervolgens ben ik afgestudeerd op tekenen en schilderen aan de Kunstacademie, “de AKI”, te Enschede.Ik ben werkzaam als zelfstandig beeldend kunstenaar. Daarnaast heb ik 10 jaar als tekendocent in het middelbaar onderwijs gewerkt.Sinds september 2007 ben ik bedrijfsmatig gestart met het geven van teken- en schildercursussen, workshops en portretschilderen in opdracht.
  Author: Wouter Franken

 59. kunstkringwesterhaar.nl
  kunstkringwesterhaar.nl
 60. Kunstkring Westerhaar
  De Kunstkring Westerhaar e.o. is sinds 1973 een vereniging van Amateur Beeldende Kunstenaars op het gebied van tekenen en schilderen. Om lid te worden maakt het niet uit welke kunstvorm je beoefent of wat je niveau is. Het belangrijkste is kennis met anderen delen, elkaar inspireren, samenwerken en van elkaar leren. Een aantal heeft in […]

 61. ellyvangent.com
  ellyvangent.com
 62. Home - Elly van GentElly van Gent
  Beeldend kunstenaar Elly van Gent Voor Elly van Gent, woonachtig in Nijkerk, is tekenen en schilderen een vanzelfsprekendheid. Van kinds af aan zijn deze creatieve uitingen als een rode draad door haar leven. Als autodidact is zij “pure” in haar werk, ze laat zich niet leiden door invloeden van buitenaf. Haar omgeving, de natuur, antieke voorwerpen …

 63. rudicoenders.nl
  rudicoenders.nl
 64. Rudi Coenders - Rudi Coenders
  Ik ben Rudi Coenders ,woon in Venlo en maak vooral aquarellen maar ook Acryl- en olieverfschilderijen. In Arnhem heb ik de opleiding architectonische vormgeving gevolgd ( t/m het 3de jaar aan de ABK ). ik haal vaak onderwerpen uit de natuur maar werk ook aan de hand van foto`s Tegenwoordig ben ik aangesloten bij een kunstenaarscollectief en heb meegedaan aan diverse projecten o.m. voor de Floriade ( Venlo 2012). Verder maak ik ook decors voor toneel- en theatervoorstellingen.

 65. annavanstuivenberg.nl
  annavanstuivenberg.nl
 66. Home - Anna van Stuivenberg
  Beeldend kunstenaar Anna van Stuivenberg maakt gebruik van een breed scala aan beeldende middelen, van installatie tot video, van tekening tot fotografie. Dit resulteert in een oeuvre van gevoelige en subtiele kunstwerken, werk dat zich beweegt in het grensgebied tussen beeld en taal. De conceptuele grondslag gaat hierbij hand in hand met een opvallende poëtische […]

 67. roelandhogt.nl
  roelandhogt.nl
 68. Roeland Hogt - Roeland Hogt (1965), de creërende elementen
  Roeland Hogt (1965), de creërende elementen De creërende elementen staan voor de kruisbestuiving tussen de diverse stromen van creatie: beeldende kunst, dans, poëzie, ontwerpen etc.. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij diverse kunstenaars en de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag (richting interieurarchitectuur, één jaar). Maar bovenal ben ik ook een autodidact. Met de verhuizing naar Norg (Drenthe) ontwikkel ik het kunstenaarschap rondom het thema boskunst.

 69. leonievansantvoort.nl
  leonievansantvoort.nl
 70. Homepage Leonie van Santvoort
  Leonie van Santvoort is beeldend kunstenaar en werkt in Eindhoven. Ze maakt grafiek op groot formaat en objecten waarin ze oude en nieuwe druktechnieken combineert. Daarnaast geeft ze les in grafische technieken. Ze studeerde aan de Academie voor Industriële Vormgeving Eindhoven en volgde de 1e graads lerarenopleiding kunst aan de ArtEZ Hogeschool in Arnhem. Ze ontving een buitenlandbeurs voor een postgraduate aan de MKE Boedapest (Hungarian University of Fine Arts).
  Author: Leonie van Santvoort

 71. mediakunst.be
  mediakunst.be
 72. KASK | MEDIAKUNST
  Een bachelor- en mastertraject binnen de opleiding Vrije Kunsten aan KASK. De Koninklijke Academie voor Schone Kunsten (KASK) en het Koninklijk Conservatorium vormen samen de School of Arts van HOGENT en Howest. Hoe experimenteer je als beeldend kunstenaar met video en film, of met software en internet? Wat kan digitale kunst allemaal zijn? Hoe maak je interactief werk? Wat zijn de crossovers tussen nieuwe en oude media?

 73. louiseverhoef.nl
  louiseverhoef.nl
 74. Louise Verhoef - Urban Population
  Het thema van dit moment is “urban population”. Mensen in een verstedelijkte omgeving waar isolatie en vereenzaming op de loer ligt, maar waar je je met creativiteit kunt onderscheiden. Met snelle toetsen, kleur en lijnvoering wordt uiting gegeven aan een idee.

 75. loessimons.nl
  loessimons.nl
 76. Loes Simons - Loes Simons
  Wie zegt dat de mossel uit Zeeland komt??

 77. leonoredorigo.nl
  leonoredorigo.nl
 78. Leonore Dorigo - Informatie over Leonore Dorigo
  Beeldhouwer ( 1948), deelnemend kunstenaar bij Galerie Absoluut sinds 2015, Neemt regelmatig deel aan workshops in Frankrijk en Nederland. Werkt en exposeert ook in Nieuw Zeeland. Opleiding: architectuur TU Delft, verder autodidact.

  What else g-swuste.nl alternative websites

 79. barbarabosscher.nl
  barbarabosscher.nl
 80. Barbara Bosscher - Het begint met kleur
  Wat betekent schilderen voor mij. Het is een uitdaging om het witte doek te temmen . Het met kleur bespelen , gebruikmakend van andere materialen zoals verband , krantenpapier , zand en druksels. Het begint met kleurlagen over elkaar , zodat de onderste lagen terug te vinden zijn in het uiteindelijke werk. Al doende ontwikkeld zich iets , het vormt zich , een beeld of gedachte wordt zichtbaar .

 81. jos-schelfhout.nl
  jos-schelfhout.nl
 82. Jos Schelfhout - 'Kunstschilder uit Rotterdam'
  van emotie naar abstractie

 83. mariolapluskota.nl
  mariolapluskota.nl
 84. Mariola Pluskota - Welkom op mijn site
  Ik ben geboren in Polen en kwam in 1989 naar Nederland. In Amsterdam heb ik de opleiding tekenen en schilderen aan de Ruudt Wackers Academie gevolgd. Mijn werk is figuratief. Ik maak voornamelijk portretten, maar soms vind ik het ook gewoon leuk om werken van bloemen te maken. Ik werk met veel geduld en ga net zo lang door tot ik mijn doel heb bereikt. Mijn favoriete materialen zijn olieverf, pastel en houtskool.

 85. sarahvpotts.nl
  sarahvpotts.nl
 86. Sarah Virginia Potts - Welkom
  Sarah V Potts wilt het liefste laten zien de schoonheid van kwetsbaar zijn. De onderwerpen zijn vaak mensen die heel zachtzinnig afgebeeld zijn.

 87. hannieart.nl
  hannieart.nl
 88. Hannie van den Heuvel - HannieArt
  In 2005 is ze aangevangen met een opleiding aan de kunstacademie in Neerpelt (België). Waar ze in juni 2012 afgestudeerd is. Ze schildert meestal naar foto's. Ook heeft ze bij het Talens regio palet in Weert & Deurne 2012 de eerste prijs behaald. Exposities gehouden in Duitsland en in Nederland Museumscafé in Blankenheim Café de Dolemit in Gerolstein. Verzorgingstehuis St. Josef te Meijl Galerie Het Achterhuis te Roermond De Kastanjes in Liessel

 89. marjoleinmarkink.nl
  marjoleinmarkink.nl
 90. Marjolein Markink - Marjolein Markink
  Marjolein Markink maakt beelden in opdracht en vrij werk. Hout is het basismateriaal en veelal worden hele boomstammen gebruikt. Marjolein Markink woont en werkt in de uiterwaarden van de IJssel (Gelderland) op een varend woonschip en heeft haar atelier op vaartuig 1306 een historisch dekschuit met een schuur erop.

 91. ebatstra.nl
  ebatstra.nl
 92. Erik - Batstra - WELCOME TO MY WEBSITE
  Kunstschilder en tekenaar uit Den Haag. Opleiding afgerond aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst te Den Haag.

 93. margreetdijkstra.nl
  margreetdijkstra.nl
 94. Margreet Dijkstra - introductie
  Margreet Dijkstra, Nieuwe Akademie Utrecht, 2017

 95. henrijorritsma.nl
  henrijorritsma.nl
 96. Henri Jorritsma - Henri Jorritsma
  Henri Jorritsma (1948) in Haarlem. Ik ben autodidact en werk bij voorkeur met zachte pastel in een impressionistische en schilderachtige stijl.

 97. hendrikjanknegt.eu
  hendrikjanknegt.eu
 98. Hendrik Jan Knegt - Over Hendrik Jan
  Mijn naam is Hendrik Jan Knegt, autodidact. (1976) Al jaren is kunst mijn grote passie. Maar ik was er te weinig mee bezig om een expositie te kunnen vormen. Sinds voorjaar 2019 is het toch gelukt om een behoorlijk aantal olieverf-schilderijen te maken. Eerder heb ik veel pentekeningen gemaakt, softpastel-tekeningen, papier-mache-sculpturen en andere 3D-projecten. Mijn schilderijen zitten vol actie, passie en kleuren. Vooral motoren vormen een speciaal plekje. Veel plezier bij het kijken!

 99. elskecremers.nl
  elskecremers.nl
 100. Elske Cremers - Omschrijving van mijn werk
  Abstraherende schilderijen met gemengde technieken op doek. Al jaren als kunstenaar werkzaam in Harderwijk.

 101. ateliererzet.nl
  ateliererzet.nl
 102. Ruth Zuidema - Ruth Zuidema
  Welkom op mijn website. Mijn naam is Ruth Zuidema en in 2012 ben ik begonnen met schilderen en niet meer gestopt. In veel alledaagse dingen zie ik een onderwerp voor mijn schilderijen. Zoals huizen, industrie, het nieuws maar ook een droom kan een bron van inspiratie zijn. Momenteel vind ik veel voldoening in het schilderen van portretten. Ik schilder vrij werk maar ook in opdracht. Veel kijkplezier! Heb je vragen en/of opmerkingen laat het me weten via: ruthzuidema7@gmail.com

 103. florisanker.nl
  florisanker.nl
 104. Floris Anker - Licht en landschap
  Ik schilder vooral land en luchten, zee en rivieren al dan niet met bomen, bossen, huizen of boten.

 105. hannekeluit.nl
  hannekeluit.nl
 106. Hanneke Luit - welkom
  Bij het fotograferen word ik geïnspireerd door lichtval en kleur, mooie dingen waar mijn oog op valt. Op de computer bewerk ik deze foto’s in meer of mindere mate tot het beeld naar voren komt dat in mijn hoofd al ligt opgeslagen. meer werk op: www.hannekeluit.werkaandemuur.nl

 107. mappiepennings.com
  mappiepennings.com
 108. Mappie Pennings - De kracht van het tegenstrijdige geheel
  Mappie Pennings (Eindhoven '67) beeldend kunstenaar, van origine Grafisch Vormgever. Jarenlange ervaring als DTP-er/grafisch vormgever/art-director in de reclamewereld, zowel full-time als freelance. Maakt sinds 1999 grote, abstracte, expressieve doeken. Grove, vrije, krachtige bewegingen. Gelaagd, dik in de verf. Vol emotie. Fotobewerking in Photoshop en DigitaleFotoKunst is ook een discipline van haar. Zelfgenomen foto's (of aangeleverde foto's door de klant) digitaal gecombineerd met foto's van haar eigen schilderijen. Afgedrukt op aluminium platen van 1x1m.

 109. emmyvanderklooster.nl
  emmyvanderklooster.nl
 110. Emmy van der Klooster - WELKOM
  Ik zie een beeld wat mij interesseert. Dan is het verlangen er om te schilderen.

 111. jeroenjacobs.nl
  jeroenjacobs.nl
 112. Jeroen Jacobs - jeroenjacobsijzerkunst
  Altijd zoekende naar schoon schroot.

 113. rianneheitmeijer.nl
  rianneheitmeijer.nl
 114. Rianne Heitmeijer - info
  Ik schilder, teken en maak 3D-opstellingen die ik vervolgens weer teken of schilder. Ik maak figuratief werk.

 115. devliegherdian.be
  devliegherdian.be
 116. Dian de Vliegher - info
  Ontdekken,verkennen,zoeken,naar tijdloze beelden. Verleden,heden,toekomst?

 117. westgarden.eu
  westgarden.eu
 118. Henk Westerhof - Home
  Kunstenaar Henk Westerhof is een beeldmaker met oog voor sfeer, detail en compositie. Fotografie die begint bij het maken van de foto, maar pas na een bepaalde tijd en in de juiste context het gewenste resultaat bereikt.

  Other websites similar as g-swuste.nl

 119. marianbax.nl
  marianbax.nl
 120. Marian Bax - Schilderijen en beelden
  Als ik schilder en beelden maak werk ik op intuïtieve wijze. Al mijn werk ontstaat in een proces waarbij ik vooraf niet bepaald heb welk eindresultaat ik wil bereiken.

 121. 123ronnieart.eu
  123ronnieart.eu
 122. Ronnie Kolner - Acryl op a3 papier
  ik ben ron kolner uit enschede 56 jaar en schilder al heel wat jaren autodidact

 123. mirjamvdheijden.nl
  mirjamvdheijden.nl
 124. Mirjam van der Heijden - Inleiding
  Mirjam van der Heijden (Utrecht 1971) is op 43-jarige leeftijd begonnen met schilderen (autodidact).

 125. jdeco.nl
  jdeco.nl
 126. John Delissen - portretschilder
  Portretten zijn meestal onderwerp van mijn werken. Oude foto's uit de Art deco periode vormen mijn belangrijkste inspiratiebron, waarbij Tamara de Lempicka mij het meest aanspreekt wat betreft kunstenaars uit die tijd.

 127. camphuijsen-art.nl
  camphuijsen-art.nl
 128. Rita Camphuijsen - Welkom in mijn online galerie
  Opmerkzaam naar de wereld om zich heen kijkend groeide een stil gevoel van binnen. Heeft van kinds af aan de drang gevoeld tot tekenen en schilderen.

 129. ronaldubels.nl
  ronaldubels.nl
 130. Ronald Ubels - Even voorstellen
  Ronald Ubels (Amsterdam 1956). Ik kreeg mijn artistieke opleiding aan de Amsterdamse Gerrit Rietveld Academie, van 1977 tot en met 1982.

 131. joopvandenberg.nl
  joopvandenberg.nl
 132. Joop van den Berg - Welkom op mijn site
  Door met acrylverf kleur over kleur te schilderen, soms nat dan weer pasteus opgezet ondersteund door gebruik van houtskool en krijt ontstaan vaag abstract- figuratieve beelden waarin beweging valt waar te nemen maar ook verstilling kan ontstaan.

 133. buunknu.nl
  buunknu.nl
 134. Jiri Buunk - Zie maar
  Jiri Buunk Graficus en schilder. Verbeeld het zelfnaaktportret, architectuur in verval en menselijk naakt.

 135. ankstegengakunst.nl
  ankstegengakunst.nl
 136. Ank Stegenga - Welkom
  Ik schilder en teken al vele jaren. Ik heb jaren les gehad bij diverse kunstenaars en me als autodidact ontwikkeld met een eigen stijl. Ik heb me de laatste jaren toegelegd op materie schilderen. Mijn schilderijen zijn kleurrijk, gelaagd, sferisch en abstract. Belangrijke inspiratiebronnen zijn: natuur, zee, innerlijke beelden, poëzie en beweging, ik experimenteer graag met allerlei materialen en structuren. De elementen aarde, water, vuur en lucht zijn terug te vinden in mijn schilderijen.

 137. siavissers.nl
  siavissers.nl
 138. Sia Thijs-Vissers - welkom op mijn website
  mijn schilderijen zijn in acryl of olieverf, figuratief en in een beperkt kleurenpalet. Ik heb op de Rietveld Academie de opleiding binnenhuisarchitectuur afgerond. Schilderlessen heb ik verder gevolgd op de Gooische Academie o.l.v. Monica Rotgans.

 139. zichtopdebollenstreek.nl
  zichtopdebollenstreek.nl
 140. Dirk Honders - Zicht op de Bollenstreek.
  Dirk Honders (1959) is een realistisch tekenaar en schilder. Zicht op de Bollenstreek met pentekeningen van het landschap, dorpsgezichten en plekjes van deze streek is hiervan het resultaat. Hij probeert met zijn werken een geheel eigen stijl te volgen.

 141. lightstories.nl
  lightstories.nl
 142. Annemieke Keijzer - Over mijn fotografie
  De inspiratie voor mijn fotografische werk vind ik vooral in landschappen en natuur, waarbij ik graag gebruik maak van creatieve technieken. Hiermee kan ik het persoonlijke verbeelden. Er ontstaan impressionistische en abstracte beelden, die ruimte laten voor verbeelding.

 143. reinildehanekroot.nl
  reinildehanekroot.nl
 144. Reinilde Hanekroot - Reinilde Hanekroot, welkom op mijn website
  Buiten is de inspiratie, binnen verwerk ik met kleur, vorm, lijn en contrast de indrukken. Ik verander ze en laat ze soms helemaal los. De verbeelding gaat met me op de loop. Zo kan figuratief abstract worden en ontstaat er soms een totaal andere sfeer.

 145. ebieblaauw.nl
  ebieblaauw.nl
 146. Ebie Blaauw - Keramiek, Beelden en Schilderijen
  ebie blaauw, beeldend kunstenaar in Hoorn opleiding: academie minerva groningen rietveld amsterdam Werkt voornamelijk driedimensionaal in verschillende materialen, oa. steen, metaal, keramiek. schilderijen in acryl en olieverf

 147. peterhoeben.nl
  peterhoeben.nl
 148. Peter Hoeben - Welkom
  Geboren in 1941. Begon in 2002 met schilderen, ging eerst aquarelleren en stapte na enkele jaren over op acryl.

 149. havandem.com
  havandem.com
 150. Han van der Mijn - HAVANDEM ART
  animate the inanimate so it may pass away is my interpretation of transfiguration

 151. artppamela.nl
  artppamela.nl
 152. Pamela Pelupessy - Biografie
  Beeldend kunstenares uit Eindhoven. Geïnspireerd door ****, natuur en kleuren maakt ze kleurrijke symbolische schilderijen.

 153. alet.nl
  alet.nl
 154. Alet van der Woude - Beelden in brons
  Het lijnenspel is voor mij een belangrijk element. Ik ben altijd opzoek naar het spanningsveld tussen hoekig en rond, glad en ruw, abstractie en realisme. Sinds 1997 werk ik in brons. Ik schaar mezelf onder de autodidacten.

 155. margrietdevries2015.nl
  margrietdevries2015.nl
 156. Margriet de Vries - wie en waar
  In het landschap zie ik mijn paden. Herinneringen en gevoelens maken zich juist daar aan mij bekend. In de diepte van het water de stilte van het bos de ruimte van het land. Buiten wil ik zijn om contact te maken met het mysterie van de natuur om mijzelf terug te vinden en te weten wie ik ben.

 157. cdeheus.nl
  cdeheus.nl
 158. Conny de Heus - Landschappen enzo
  Ik ben Conny de Heus, geboren in 1965. Al vanaf mijn vroegste jeugd teken en schilder ik en momenteel is schilderen mijn grootste passie. Het vertalen van een impressie naar een schilderij is een leuke uitdaging voor mij. Hierbij is mijn streven om een eigen unieke stijl te behouden. Ik ben autodidact en wordt geïnspireerd door schilders zoals Monet, Van Gogh, Renoir maar ook Jacob van Ruisdael.

  More other alternatives for g-swuste nl

 159. galeriebronkhorst.nl
  galeriebronkhorst.nl
 160. Ina Bijvank - Bronkhorst
  Van kinds af aan heb ik getekend. Met houtskool vele kunstwerkjes van onze achtertuin in Bronkhorst die reikte tot aan de uiterwaarden van de IJssel. Nu schilder ik met Acryl zeer kleurrijke werken.

 161. peter-s.eu
  peter-s.eu
 162. Peter Schipper - intro
  Het werk van Peter Schipper komt vaak voort uit zijn fascinatie voor de vele vormen van verval. Hij legt het vast in schilderijen of grote houtskooltekeningen.

 163. hannieb.nl
  hannieb.nl
 164. Hannie Georgette Busman - Hannie Busman
  Ik ben 83 jaar en beschik niet meer over een ruim atelier. Aangezien ik nu nauwelijks meer ruimte heb om mijn werk neer te zetten en ik mijn kinderen niet met die taak wil belasten, wil ik graag een deel van de honderden tekeningen en schilderijen verkopen.

 165. aadkouwenhoven.nl
  aadkouwenhoven.nl
 166. Aad Kouwenhoven - Introductie
  Aad Kouwenhoven (1955) Nieuwveen, aquarellist met een kunsthistorische basis. Welkom op de site. Mijn onderwerpen zijn vrij klassiek en zoek ik in het landschap, de natuur. Met een losse toets geef ik intuïtief weer wat mij raakt. Het gaat daarbij niet om een exacte weergave, het is vooral een zoektocht naar de essentie, de beleving van kleur, geur en licht op dat specifieke moment. Kijk maar!

 167. peggyvandebeek.nl
  peggyvandebeek.nl
 168. Peggy van de Beek - introductie
  Mijn grote passie is het schilderen van portretten van mens en dier. Liefst in groot formaat.

 169. zsuzsanna.nl
  zsuzsanna.nl
 170. Zsuzsanna Györgyövics - Over mijzelf en mijn werken
                                         

 171. houtenbeelden-jck.nl
  houtenbeelden-jck.nl
 172. Jan-carel Koster - Beelden in hout en steen
  Maker van Multi-Dimensionale werken. Voor beeldhouwer Jan-Carel Koster staat Multi-dimensionaal werk voor het maken van 3D sculpturen met als 4e dimensie, tijd (de ruimtetijd). In deze 4e dimensie kan hij zijn gedachte kwijt . Een gedachte die achter de sculptuur werkelijkheid wordt.

 173. nicolevankalmthout.eu
  nicolevankalmthout.eu
 174. Nicole van Kalmthout - Enige informatie
  De onderwerpen van mijn schilderijen en tekeningen zijn onder andere spelende kinderen, carnavaleske figuren en (dromerige) landschappen. De schilderijen zijn zogenoemde 'gombatikken'.

 175. manonvanleuven.nl
  manonvanleuven.nl
 176. Manon van Leuven - Zien en gezien worden
  Deze emotionele kwetsbaarheid en de zoektocht naar de manier waarop we daarmee omgaan vormt de basis van mijn werk.

 177. leohorbach.nl
  leohorbach.nl
 178. Leo Horbach - Leo Horbach
  veelzijdig, gedreven, planmatig, intuïtief en een observant. Schilder, tekenaar, beeldhouwer, bouwer, constructeur, ontwerper, createur ... beeldend kunstenaar.

 179. kimhanssen.nl
  kimhanssen.nl
 180. Kim Hanssen - Steengoed in beeld
  In steen maak ik abstracte sculpturen, herkenbaar aan een eenvoudig spel tussen lijn en vlak. In mijn houten beelden leeft de ziel van de vergane boom voort.

 181. noortielens.nl
  noortielens.nl
 182. Noor Tielens - Welkom
  Abstract, expressief met iets figuratiefs. In ieder geval kleurrijk, spetterend en het knalt van het doek af.

 183. reinaramakers.nl
  reinaramakers.nl
 184. Reina Ramakers - beeldend kunstenaar
  Een vrouwelijke wereld uit steen geboren. Mijn beelden dragen “het eeuwig vrouwelijke” in zich. Zij vertegenwoordigen mijn communicatie met de steen, de lijnen en structuren die zijn ontstaan door de tijden en de steen haar eigen taal geeft. Met name het samengaan van mijn innerlijke taal en die van de steen is één van de boeiende aspecten van het werken met steen: het bevrijden van een nieuwe wereld uit het eens zo vormeloze.

 185. helgarenders.com
  helgarenders.com
 186. Helga Renders - Helga Renders, beeldend kunstenaar. Vrij werk en opdrachten.
  Met sprekende kleuren legt Helga Renders een breekbare gevoeligheid in haar schilderijen. Haar werk is expressief, gecombineerd met een innerlijke kracht. Haar favoriete onderwerp is de mens.

 187. atelierblauwgras.nl
  atelierblauwgras.nl
 188. Jacqueline Verhoef - personalia
  Voor mij is vooral het doen, het tekenen, schilderen en sinds een paar jaar ook het vilten belangrijk. Het afgelopen jaar ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe eigen uitdrukkingsvorm. Meer naar abstractie en emotie, minder de waarneming. Een zoektocht, een spel; in ieder geval een uitdaging.

 189. inekevanhal.nl
  inekevanhal.nl
 190. Ineke van Hal - Artist's Statement
  De ervaringen en indrukken tijdens de lange expat verblijven en reizen in het buitenland zijn een eindeloze bron van inspiratie en energie die wordt vertaald en vastgelegd op doek d.m.v. acrylverf, potlood, krijt en soms collage.

 191. annemarievanveen.nl
  annemarievanveen.nl
 192. Anne-marie van Veen - Introductie
  Anne-Marie van Veen (1951) schildert met olieverf en vindt haar inspiratie voornamelijk in het waddengebied. Door in dunne laagjes te schilderen en zonder zichtbare toets krijgt het werk een haast meditatieve uitstraling.

 193. bertverboon.nl
  bertverboon.nl
 194. Bert Verboon - Welkom op de site van Bert Verboon
  Bert Verboon, geboren in 1948, is vanaf 2001 intensief bezig met beeldhouwen. Aanvankelijk was Bert een traditionele beeldhouwer. Daarna werkte hij met de combinatie van marmer en RVS. Daaruit is de serie “Frames” ontstaan, waarbij een bewerkt stuk marmer werd bevestigd in een RVS frame. Tegenwoordig maakt hij veelal specifieke objecten van industrieel materiaal, RVS, die een minimalistische uitstraling hebben. Maar eenvoud van ruimte komt niet noodzakelijkerwijs neer op eenvoud van beleving. Deze objecten kunnen ook in een groter formaat worden vervaardigd en zijn uitstekend bestand tegen weersinvloeden.

 195. gerardstaalsart.nl
  gerardstaalsart.nl
 196. Gerard Staals - VITA BREVIS, ARS LONGA
  Gerard Staals (1946, Budel) schildert al meer dan 35 jaar. Aanvankelijk realistisch (stillevens en landschappen) in olieverf, maar sinds een jaar of tien vooral abstract, in acryl. Vaak schildert hij aan de hand van thema's en geïnspireerd door muziek (The Cranberries) of literaire teksten (Paustovkij, Borges. Een aantal jaren (2002-2006) heeft hij gewerkt aan een serie, gebaseerd op het stierenvechten: de Corrida Serie. In de periode 2006 - 2011 werkt hij aan een aantal series abstracten: IMAGINATION, FINIS TERRAE, FIESTA GITANA, A SPACE ODYSSEY, ON THE ROAD en AMERIKAANSE EN NIEUW ZEELANDSE LANDSCHAPPEN

 197. vd2l-keramiek.nl
  vd2l-keramiek.nl
 198. José van den Tweel - vd2L keramiek - achtergrond
  Al enige tijd maak ik werkstukken die te maken hebben met (oude) industrie en bedrijfsgebouwen. De kracht en robuustheid van oude fabrieken, de duidelijke vormen is wat mij aantrekt. Maar ook het verval, roestlagen op ketels en leidingen, afgebladderde of half ingestorte muren.

 199. remcomackenbach.exto.nl
  remcomackenbach.exto.nl
 200. Remco Mackenbach - Welkom!
  Iedere keer weer probeer ik de werkelijkheid op een andere manier te benaderen: dan weer bijna realistisch, dan weer abstract, soms met een apart standpunt om de benadering en waardering van een onderwerp onverwacht te verleggen, vaak veelkleurig maar ook variaties op 1 kleur.