Top 100 alternative sites to pesede.gr

 1. winhellas.gr
  winhellas.gr
 2. Home - W.I.N. Hellas
  Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών και της προώθησης της ισότητας των φύλων.
  Author: Κ.Σ

 3. modi.gr
  modi.gr
 4. Είδη Γάμου - Βάπτισης - Βρεφανάπτυξης - modi
  Εμπιστευτείτε μας για την άψογη οργάνωση του Γάμου ή της Βάπτισης σας

 5. culturepolis.org
  culturepolis.org
 6. CulturePolis - Φόρουμ Πολιτισμού, Βιωσιμότητας και Καινοτομίας
  Οργάνωση με έδρα την Κέρκυρα και δραστηριοποιούμενη στην προώθηση του πολιτισμού, του διαπολιτισμικού διαλόγου και της βιωσιμότητας.

 7. lavieenrose.gr
  lavieenrose.gr
 8. Αρχική - Οργάνωση Γάμου Βάπτισης - La Vie en Rose
  Οργάνωση Γάμου & Βάπτισης στις καλύτερες τιμές της αγοράς με αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

 9. snailtraining.com
  snailtraining.com
 10. Ολοκληρωμένα Προγράμματα Εκπαίδευσης Εκτροφής Σαλιγκαριών
  Ολοκληρωμένα Προγράμματα Εκπαίδευσης για την οργάνωση και διαχειριση μονάδας εκτροφής σαλιγκαριών με την Μέθοδο της Κουρτίνας.
  Author: Snail Farming Investment

 11. pmoustris.eu
  pmoustris.eu
 12. Υπηρεσίες Διαδικτύου - Συμβουλευτικές Υπηρεσίες - Σεμινάρια ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων
  Οι υπηρεσίες μας επικεντρώνονται στην αποδοτική διαδικτυακή προβολή της επιχείρησής σας και στην εκμάθηση των σύγχρονων τεχνολογιών για την καλύτερη ψηφιακή οργάνωση και λειτουργία της.

 13. startapp.gr
  startapp.gr
 14. WMS - Διαχείριση και Οργάνωση Αποθήκης - StartApp
  Ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαχείριση και την οργάνωση της αποθήκης σας. StartWMS - Logistics Vision Mantis

 15. aristerisispeirosi.gr
  aristerisispeirosi.gr
 16. Αριστερή Συσπείρωση - Αρχική
  Η Αριστερή Συσπείρωση είναι πολιτική οργάνωση της ελληνικής αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής και κομμουνιστικής αριστεράς. Συμμετέχει στην ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

 17. rescuecommando.eu
  rescuecommando.eu
 18. Rescue Commando | Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας | Ελλάδα
  Ιστοσελίδα της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Νομού Πρέβεζας.Εθελοντική Οργάνωση πολιτικής προστασίας,Διασωστική Ομάδα, ΛΕΚ

 19. xiliesxares.gr
  xiliesxares.gr
 20. Γάμος Βάπτιση ΧΙΛΙΕΣ ΧΑΡΕΣ, Οργάνωση διακόσμηση στολισμός δεξίωσης γάμου βάπτισης - ΑΡΧΙΚΗ
  ΧΙΛΙΕΣ ΧΑΡΕΣ. Οργάνωση Διακόσμηση Γάμου Βάπτισης. Οργανώνουμε το σύνολο του γάμου ή της βάπτισή σας, φροντίζοντας για τα πάντα. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν, ότι αφορά το ζευγάρι, τους γονείς, τους κουμπάρους. Οργάνωση Γάμων, οργάνωση Βαπτίσεων, διακόσμηση εκκλησίας, προσκλητήρια, μπομπονιέρες , στήσιμο τραπεζιού μπομπονιέρας, οργάνωση δεξίωσης Γάμου Βάπτισης.

 21. define.gr
  define.gr
 22. Define Solutions Ltd | Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
  Οι σύμβουλοι επιχειρήσεων της Define Solutions Ltd ασχολούνται με την οργάνωση και ανάπτυξη επιχειρήσεων και την εξεύρεση χρηματοδοτικών προγραμμάτων για επιχειρήσεις.

 23. elinabelagra.gr
  elinabelagra.gr
 24. Οργάνωση Γάμου, Βάπτισης | Elina Belagra | Luxury Events
  Η ιδανική οργάνωση για γάμο ή βάπτιση με τη διακριτική πολυτέλεια & τα ευφάνταστα σχέδια των συνθέσεων της Elina Belagra.

 25. acenet.gr
  acenet.gr
 26. ΑΡΧΙΚΗ
  Η Acenet με την πολυετή πείρα και εκπαιδευμένο προσωπικό της αναλαμβάνει να ολοκληρώσει οποιαδήποτε ζήτηση στην εγκατάσταση δικτύων χαλκού και οπτικών ινών ,οργάνωση εγκαταστημένων computer room, πιστοποίηση εγκαταστημένων δικτύων, οργάνωση, εγκατάσταση και μεταγωγή Τηλεφωνικών Κέντρων.

 27. hrt.org.gr
  hrt.org.gr
 28. Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
  Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης είναι μη Κυβερνητική Οργάνωση Έρευνας και Διάσωσης, τα μέλη της οποίας συμμετέχουν εθελοντικά σε επιχειρήσεις από το 1978

 29. karamolegkos-ergo.gr
  karamolegkos-ergo.gr
 30. karamolegkos-ergo.gr
  Ο υπερ-εργολαβος οικοδομών Δημήτρης Καραμολέγκος αναλαμβάνει το χτίσιμο, την οργάνωση και την επίβλεψη της ιδέας σας χρησιμοποιώντας δικά του συνεργεία εργατών.

 31. pelatologio.gr
  pelatologio.gr
 32. Online ηλεκτρονική τιμολόγηση - Ηλεκτρονικά βιβλία Mydata ΑΑΔΕ
  Το Pelatologio Oxygen αποτελεί την πιό ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης και realtime σύνδεσης με το mydata για την συνολική οργάνωση της επιχείρησης σας.

 33. bienna.gr
  bienna.gr
 34. Συνεταιρισμός παραγωγής ελαιολάδου Βιάννου Κρήτης ΒΙΕΝΝΑ
  Η Αγροτική Συνεταιριστική Οργάνωση(Α.Σ.Ο.Δ.Β.) παραγωγής εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου του Δήμου Βιάννου ΒΙΕΝΝΑ εδρεύει στον οικισμό της Άνω Βιάννου.

 35. papakonstadinou.com
  papakonstadinou.com
 36. Παπακωνσταντίνου – Εφαρμογές Πληροφορικής
  Εμπιστευθείτε μας τον εξοπλισμό πληροφορικής σας! Τα σωστά εργαλεία! Η ιδανική λύση! Η Διοίκηση της εταιρείας στην παροχή υπηρεσιών καθιέρωσε ως βασική της αρχή την επαγγελματική συνέπεια, οργάνωση και τεχνική ικανότητα των εργαζομένων και συνεργατών της, ώστε η εταιρεία να παρέχει στους πελάτες της στοχευμένες
  Author: Support

 37. donuts-thes.gr
  donuts-thes.gr
 38. DONUTS – Donuts Thessaloniki
  Οργάνωση Εκδήλωσης Μάθετε περισσότερα για τις εκδηλώσεις και για το τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς. Νέα του Μαγαζιού Τα τελευταία νέα και οι προσφορές της επιχ...

  Other sites like pesede gr

 39. freeinfobox.gr
  freeinfobox.gr
 40. Οργάνωση της επιχείρησης σε Επαφές, Ραντεβού, Υπενθυμίσεις - infobox
  Η Οργάνωση της επιχείρησης σας είναι πλέον εύκολη! Επαφές, Ραντεβού, Υπενθυμίσεις, Σημειωματάρια, Εκτυπώσεις με φίλτρα, Υπόλοιπα πελατών, Καρτέλλες πελατών.

 41. holidayplanner.gr
  holidayplanner.gr
 42. Union Buses - unionbuses.gr
  Η πολύχρονη παρουσία της Union Coach Services στην τουριστική αγορά οφείλεται στην αρτιότατη οργάνωση των μεταφορών με τον σύγχρονο στόλο των οχημάτων της, βάζοντας πάντα στο επίκεντρο τους επιβάτες. Αυτά τα χαρακτηριστικά την έχουν οδηγήσει σε στρατηγικέ

 43. solmar.gr
  solmar.gr
 44. Union Buses - unionbuses.gr
  Η πολύχρονη παρουσία της Union Coach Services στην τουριστική αγορά οφείλεται στην αρτιότατη οργάνωση των μεταφορών με τον σύγχρονο στόλο των οχημάτων της, βάζοντας πάντα στο επίκεντρο τους επιβάτες. Αυτά τα χαρακτηριστικά την έχουν οδηγήσει σε στρατηγικέ

 45. unionbuses.gr
  unionbuses.gr
 46. Union Buses - unionbuses.gr
  Η πολύχρονη παρουσία της Union Coach Services στην τουριστική αγορά οφείλεται στην αρτιότατη οργάνωση των μεταφορών με τον σύγχρονο στόλο των οχημάτων της, βάζοντας πάντα στο επίκεντρο τους επιβάτες. Αυτά τα χαρακτηριστικά την έχουν οδηγήσει σε στρατηγικέ

 47. qualityinhealth.gr
  qualityinhealth.gr
 48. ΑΡΧΙΚΗ - Quality in Health Care Services (Ποιότητα στην Υγεία)
  Ο ιστότοπος "Quality In Health", παρέχει ενημέρωση σε τομείς της ιατρικής και της ποιότητος υπηρεσιών υγείας σύμφωνα με τις τρέχουσες επιστημονικές εξελίξεις και δη σε επιστημονικά πεδία σχετιζόμενα με τη βέλτιστη οργάνωση των δομών υγείας, των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών και της εκβάσεως αυτών.

 49. greeksareback.gr
  greeksareback.gr
 50. Αρχική - The Greeks Are Back
  Οργάνωση, σε ετήσια βάση, μιας συνάντησης με Έλληνες, ανώτερα στελέχη πολυεθνικών εταιρειών στο εξωτερικό, για να συζητήσουν και να προτείνουν συγκεκριμένες προτάσεις προς την ελληνική πολιτεία για τη βελτίωση της εικόνας της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού.

 51. amsf.gr
  amsf.gr
 52. Amsf - Λογιστικό Φοροτεχνικό Γραφείο
  Το τµήµα λογιστικών υπηρεσιών της AMSF στελεχώνεται από άτοµα που διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία για την οργάνωση και ολοκληρωµένη υποστήριξη των λογιστηρίων κάθε µορφής επιχείρησης.
  Author: Admin

 53. mouzakidislogistika.gr
  mouzakidislogistika.gr
 54. Μουζακίδης Σταύρος Λογιστικό Γραφείο Ωραιόκαστρο - Μουζακίδης Λογιστικά
  Λογιστικό γραφείο Μουζακίδη Σταύρου, πιστοποιημένος φοροτεχνικός Α' τάξης με πολυετή πείρα στη μηχανογραφική οργάνωση λογιστηρίων. Λογιστικό γραφείο στο Ωραιόκαστρο και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

 55. deyat.gr
  deyat.gr
 56. ΔΕΥΑ Τρικάλων
  Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Τρικάλων είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με κοινωφελή χαρακτήρα και διέπεται ως προς την διοίκηση, οργάνωση, εκτέλεση, λειτουργία και συντήρηση των έργων της αρμοδιότητάς της καθώς και τις πηγές χρηματοδ

 57. studioweb.gr
  studioweb.gr
 58. Studio WEB | Υπηρεσίες Συνεδριακής Ψηφιακής Προβολής
  Το Studio Web είναι η προσπάθεια της Global Events να ενοποιήσει όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες που προσφέρει με στόχο την πλήρη οργάνωση, διαχείριση και προώθηση του event σας.
  Author: Global Events - Studio Web

 59. lesvostours.gr
  lesvostours.gr
 60. Lesvos Tours - Γραφείο Τουρισμού - Εκδρομές, ταξίδια, ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισητήρια
  Το ταξιδιωτικό γραφείο Lesvos Tours στην καρδιά της Μυτιλήνης, στην πλατεία των υπεραστικών Κτελ είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για την οργάνωση του ταξιδιού σας, αεροπορικώς, ακτοπλοικώς , οδικώς

 61. entel.gr
  entel.gr
 62. ΕΝΩΣΗ ΤΕΝΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
  ΕΝΩΣΗ ΤΕΝΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Η Ένωση Τεντοποιων Ελλαδος ιδρύθηκε το 1978 ως Πανελλήνια Πρωτοβάθμια επαγγελματική οργάνωση, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με έδρα την Αθήνα. Σκοπός της να προάγει, μελετήσει, ενθαρύνει, προωθήσει και διαφυλάξει τα κοινά οικονομικά, κοινωνικά και επαγγελματικά συμφέροντα των μελών της, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του
  Author: Superadmin

 63. roots-research-center.gr
  roots-research-center.gr
 64. Κέντρο Ερευνών Ρίζες ~ Εθελοντική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωνση (ΜΚΟ)
  Κέντρο Ερευνών Ρίζες Το Κέντρο Ερευνών Ρίζες ιδρύθηκε το 1999 και είναι Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, Μη Κυβερνητική Οργάνωση. Συστήθηκε από ενήλικα υιοθετημένα άτομα και σκοπός του είναι: Η πρόνοια ενηλίκων υιοθετημένων ατόμων που αναζητούν τις ρίζες τους. Η προαγωγή της έννοιας της αναδοχής και της
  Author: Drim

 65. edomazi.gr
  edomazi.gr
 66. edomazi.gr
  Η Ελληνική Διπολική Οργάνωση (ΕΔΟ) σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο του BipolarLab.edu.gr, με κατανόηση στις δυσκολίες της εποχής που διανύουμε και με σεβασμό στη σπουδαιότητα της ψυχικής υγείας σας, ανακοινώνει την νέα εθελοντική δράση “Γνωριμία και Ενημέρωση’’ για όλους τους συνανθρώπους

 67. i-coach.gr
  i-coach.gr
 68. ΠΡΟΦΙΛ
  Το i-coach αποτελεί μία εφαρμογή ταμειακής διαχείρισης και διαχείρισης μελών η οποία σε συνδυασμό με το διαδικτυακό της τμήμα μπορεί να συνδέσει άμεσα τους Προπονητές με τα στοιχεία των αθλητών τους, δίνοντας τους ταυτόχρονα χρήσιμα εργαλεία για την οργάνωση της ομάδας τους

 69. xen.gr
  xen.gr
 70. ΧΕΝ Ελλάδος - Γυναικεία, Μη Κυβερνητική, Εθελοντική Οργάνωση
  Η ΧΕΝ είναι Παγκόσμια, Γυναικεία Εθελοντική Οργάνωση με στόχο την ανάπτυξη της γυναίκας κάθε ηλικίας, ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία, πολιτική τοποθέτηση και οποιαδήποτε άλλη διάκριση.

 71. baftiseto.gr
  baftiseto.gr
 72. Baftiseto | Είδη Γάμου, Είδη Βάπτισης, Οργάνωση Γάμων, Οργάνωση Βάπτισης
  Είδη Γάμου, Είδη Βάπτισης, Οργάνωση Γάμων, Οργάνωση Βάπτισης

 73. sfw.suntech.gr
  sfw.suntech.gr
 74. Suntech Fortune Web 3.0 - Login
  Διευθυνσιογραφος,SMS,Email,E-mail,Οργάνωση,Οργάνωση Γραφείου,Εορτολόγιο

 75. hyca.gr
  hyca.gr
 76. Sidebar
  Η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών & Κατώτερων Πληρωμάτων Επαγγελματικών & Ιδιωτικων Θαλαμηγών Σκαφών είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, το οποίο ιδρύθηκε το 1981. Σκοπός της είναι η συσπείρωση των μελών της, συνεργασία με παρεμφερή σωματεία προς εξυπηρέτηση των οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων της Ναυτιλίας σε όλους τους κλάδους της, η οργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων με στόχο την προαγωγή του μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου των μελών της, η μέριμνα για την επέκταση της Ναυτικής Νομοθεσίας, η εξασφάλιση εργασίας για τα μέλη της και η οικονομική ενίσχυση των αναξιοπαθούντων μελών.

 77. cardiacintelligence.eu
  cardiacintelligence.eu
 78. CARDIAC INTELLIGENCE | ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ
  Η Cardiac intelligence είναι ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2020. Σκοπός της είναι η οργάνωση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, η εξέλιξη υπολογιστικών εφαρμογών και η επεξεργασία ιατρικών εικόνων, με επίκεντρο την Καρδιαγγειακή απεικόνιση.
  Author: Admin

  What else pesede.gr alternative websites

 79. karatzikis.gr
  karatzikis.gr
 80. ΚΑΡΑΤΖΙΚΗΣ ΤΡΑΝΣΠΟΡΤ
  Η εταιρία ΚΑΡΑΤΖΙΚΗΣ ΤΡΑΝΣΠΟΡΤ διατηρεί πάντα τον οικογενειακό της χαρακτήρα και την υψηλή ποιότητα σε όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες της Ειδικευόμαστε στην αρίστη διαχείριση και οργάνωση της αποθήκης μας, στην διανομή των προϊόντων σας με εξαιρετική ακρίβεια, και φυσικά όλα τα παραπάνω γίνονται με την μέγιστη ασφάλεια. Στόχος μας, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

 81. optiki1821.gr
  optiki1821.gr
 82. 1821 Οπτική μιας Επανάστασης | grcollectors | optiki1821 Ελλάδα
  Στην έκθεση 1821 Οπτική μιας Επανάστασης την οργάνωση της οποίας έχει αναλάβει η ψηφιακή πλατφόρμα τέχνης grcollectors 200 αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες -όσα και τα χρόνια της επετείου, ζωγράφοι, γλύπτες, συνυπάρχουν με έργα τους σε ένα καμβά διαστάσεων 18x21 εκ. optiki1821

 83. starsecurity.gr
  starsecurity.gr
 84. STAR Security Υπηρεσίες ασφαλείας Εταιρεία Security | Υπηρεσίες Ιδιωτικής Ασφαλείας | Υπηρεσίες Φύλαξης | Γιαννιτσά Πέλλα
  Η εταιρεία STAR Security δραστηριοποιείται στο χώρο των ιδιωτικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών ασφάλειας. Η άρτια οργάνωση, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, οι ευέλικτες λύσεις και η προτεραιότητα στην πλήρη κάλυψη των αναγκών του πελάτη είναι προτεραιότητα μας. Δυναμική και άκρως ανταγωνιστική και καταξιωμένη στο χώρο της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας με έδρα της τα Γιαννιτσά.

 85. exp-trek.gr
  exp-trek.gr
 86. Exp-trek Ορειβασία, Πεζοπορία, Οργάνωση κατασκήνωσης, Διάσχιση ποταμών, Καταβάσεις φαραγγιών
  Το Exp-trek είναι μια καινοτόμος ιδέα, αποτέλεσμα μακράς εμπειρίας στον χώρο των ορεινών δραστηριοτήτων και γενικότερα της ζωής στην ύπαιθρο. Ορειβασία, Πεζοπορία, Οργάνωση κατασκήνωσης σε δυσπρόσιτες και απομονωμένες τοποθεσίες.
  Author: Exp-Trek Gr

 87. synetairismosmesotopou-op.gr
  synetairismosmesotopou-op.gr
 88. Οργάνωση Παραγωγών αιγοπρόβειου Γάλακτος ΑΚΣ Μεσοτόπου
  Οργάνωση Παραγωγών αιγοπρόβειου Γάλακτος ΑΚΣ Μεσοτόπου Στις 04/07/2018 με απόφαση των παραγωγών – μελών του Συνεταιρισμού συστάθηκε η Οργάνωση Παραγωγών αιγοπρόβειου Γάλακτος ΑΚΣ Μεσοτόπου έχοντας ως στόχο την περεταίρω βελτιστοποίηση του παραγόμενου προϊόντος και της ποιότητάς του. Η πλειοψηφία των μελών είναι προβατοτρόφοι. Ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Μεσοτόπου Λέσβου ιδρύθηκε το 1923 και
  Author: Theoni

 89. merchandising.gr
  merchandising.gr
 90. Visual Merchandising | Δημιουργία Βιτρίνας | Αθήνα
  visual merchandiser δημιουργία βιτρίνας σχεδιασμός βιτρίνας οργάνωση καταστήματος οργάνωση εμπορεύματος merchandising

 91. kookoovaptisi.gr
  kookoovaptisi.gr
 92. Γάμος - Βάπτιση - Koo Koo Vaptisi
  Στην Kookoo Vaptisi μπορείτε να βρείτε τα πάντα για τον γάμο και την βάπτισή των μικρών σας! Από Νυφικά, μπομπονιέρες και γλυκά κεράσματα για τους καλεσμένους σας, μέχρι και την συνολική οργάνωση της δεξίωσης σας με ανιματέρ!

 93. ataxtoi.gr
  ataxtoi.gr
 94. Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. – Εθελοντικό σωματείο στο Ηράκλειο Κρήτης – Άνθρωποι της Αλληλεγγύης Χωρίς Τείχη και Οικονομική Ιδιοτέλεια
  Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. (Άνθρωποι της Αλληλεγγύης Χωρίς Τείχη και Οικονομική Ιδιοτέλεια) Το εθελοντικό σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. (Άνθρωποι της Αλληλεγγύης Χωρίς Τείχη και Οικονομική Ιδιοτέλεια) γεννήθηκε μετά από ιδέα του Σιμάκη Σαράντη και την στήριξη των φίλων τον Δεκέμβρη του 2011. Οι Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. είναι εθελοντική – μη κυβερνητική οργάνωση, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που
  Author: Admin

 95. asnapis-op.gr
  asnapis-op.gr
 96. Οργάνωση Παραγωγών γάλακτος Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάπης
  Οργάνωση Παραγωγών γάλακτος του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Νάπης Η Οργάνωση Παραγωγών γάλακτος του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Νάπης ιδρύθηκε στις 30/05/2018 με πρωτοβουλία των παραγωγών - μελών του Συνεταιρισμού, αποτελείται από 19 μέλη που παραδίδουν το γάλα τους, γάλα το οποίο προέρχεται από πρόβατα ελευθέρας βοσκής που βόσκουν σε βοσκοτοπικές εκτάσεις της περιοχής,
  Author: Theoni

 97. ilfaro.gr
  ilfaro.gr
 98. Il Faro | Associazione Culturale Italo-Ellenica
  Ο Il Faro είναι ένα πολιτιστικό σωματείο με αντικείμενο την προώθηση της ιταλικής κουλτούρας, μέσα από την οργάνωση εκδηλώσεων καλλιτεχνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα. Μάθετε περισσότερα για μας, για τα δρώμενά μας και επισκεφτείτε το blog μας
  Author: Εκλογές Com It Es

 99. aien-aristevin.gr
  aien-aristevin.gr
 100. Αιέν Αριστεύειν
  Ποιοι Είμαστε Τον Ιούνιο του 2013 το Φροντιστήριο Μ.Ε. «Αιεν Αριστεύειν», έκανε αισθητή την παρουσία του στα εκπαιδευτικά δρώμενα της Χαλκίδας. Με γνώμονα την ανανέωση και καινοτόμο διάθεση στην προσέγγιση του μαθητή η διεύθυνση Σπουδών και το διδακτικό προσωπικό, επιδιώκει ν’ αλλάξει ριζικά την φροντιστηριακή διδασκαλία. Η οργάνωση της ύλης με αυστηρό χρονοδιάγραμμα,

 101. aeixorosmeletitiki.gr
  aeixorosmeletitiki.gr
 102. ΑΡΧΙΚΗ - Αειχώρος Μελετητική
  Οι βασικές αρχές της εταιρίας μας [Η αειφόρος ανάπτυξη αποτελεί ανώτερη σύνθεση των τριών συστατικών μερών της.] Περιβαλλον κοινωνια οικονομια Η ΕΤΑΙΡΙΑ 01 Αειφορία προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος, μέριμνα για τις μελλοντικές γενιές. 02 Οικονομία πόρων και χρημάτων δεν είναι η μείωση της ποιότητας, αλλά η εξυπνότερη οργάνωση εργασιών. 03 Αποδοτικότητα άριστη ποιότητα […]

 103. moschotas.com
  moschotas.com
 104. Μοσχοτάς Οργάνωση Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης
  Οργάνωση Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης. Οργάνωση και σχεδιασμός κουζίνας και μπαρ, σύνθεση καταλόγου. Επιλογή και εκπαίδευση προσωπικού.

 105. olagiatospiti.gr
  olagiatospiti.gr
 106. Ολα για το σπίτι - Διακόσμηση και Οργάνωση Σπιτιού
  Διακόσμηση και Οργάνωση Σπιτιού
  Author: Από Giota

 107. ozon-ngo.gr
  ozon-ngo.gr
 108. ΟΖΟΝ - Μη κυβερνητική οργάνωση - Home Page
  ΟΖΟΝ - Μη κυβερνητική οργάνωση

 109. pot.org.cy
  pot.org.cy
 110. Home
  Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών
  Author: Super User

 111. e-gamos.gr
  e-gamos.gr
 112. ΑΡΧΙΚΗ
  οργάνωση γάμου , μπομπονιέρες

 113. labouroflove.gr
  labouroflove.gr
 114. Οργάνωση Γάμου Θεσσαλονίκη | Labour of Love Weddings & Events
  Οργάνωση Γάμου Θεσσαλονίκη | Ολοκληρωμένα Πακέτα Γάμου 2021 | Κλείστε Τώρα το Ραντεβού σας | Θεσσαλονίκη οργάνωση γάμου

 115. crisis-management2020.eu
  crisis-management2020.eu
 116. 6ο Συνέδριο – Διαχείριση Κρίσεων στον τομέα της Υγείας | Χαιρετισμός - 6ο Συνέδριο - Διαχείριση Κρίσεων στον τομέα της Υγείας
  Αγαπητοί Συνάδελφοι, Η Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα Υγείας, με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, σας ανακοινώνει την οργάνωση του 6ου Πανελληνίου Επιστημονικού Συνεδρίου της με Διεθνή συμμετοχή. Σήμερα η διαχείριση της κρίσης και η αντιμετώπιση των εκτάκτων καταστάσεων εντός του πλαισίου του τομέα υγείας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αποτελεί

 117. karatzikismet.gr
  karatzikismet.gr
 118. ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ | ΚΑΡΑΤΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ
  Η εταιρεία ΚΑΡΑΤΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ εξειδικεύεται στην οργάνωση ολοκληρωμένων οδικών και συνδυαστικών μεταφορών και παρέχει υπηρεσίες εισαγωγών κι εξαγωγών ολόκληρων και groupage φορτίων στις μεγαλύτερες χώρες της Ευρώπης, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ελβετία..

  Other websites similar as pesede.gr

 119. panathinaiki.gr
  panathinaiki.gr
 120. Παναθηναϊκή Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών | Παναθηναϊκή
  Η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή», ιδρύθηκε το 1983. Είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) και έχει πάνω από 7.300 μέλη.

 121. salahas.com.gr
  salahas.com.gr
 122. Dj για γάμους, Βάπτιση, Ενοικίαση και πώληση Αρχική
  Η οργάνωση μίας εκδήλωσης η γάμου είναι κάτι που απαιτεί σωστή οργάνωση και την κατάλληλη εμπειρία και τεχνογνωσία πάνω σε πολλούς τομείς

 123. orcacars.gr
  orcacars.gr
 124. Home Page
  οργάνωση εκδηλώσεων κλασσικού αυτοκινήτου

 125. politiatennisclub.gr
  politiatennisclub.gr
 126. Οργάνωση Εκδηλώσεων Πολιτεία - Κηφισιά | Politia Tennis Club
  Οργάνωση Εκδηλώσεων, Οργάνωση Γάμου, βάφτιση, με τη μεγάλη εμπειρία του Politia Tennis Club. Αθλητικές δραστηριότητες και διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων.

 127. draseisenasty.gr
  draseisenasty.gr
 128. Home - ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΣΤΥ Ι.Κ.Ε.
  Οι δραστηριότητές μας Κ.Δ.Α.Π Φτιάξε το πάρτυ σου! Θέατρο Χορός Κολύμβηση Γραφείο Συμβουλευτικής Οι εκπαιδευτικοί μας Λούης Γκόμεζμπεκ διευθυντής των δραστηριοτήτων θεάτρου Λούης Γκόμεζμπεκ διευθυντής των δραστηριοτήτων θεάτρου Γεννήθηκε στο Μεξικό. Δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς της τέχνης (θέατρο, φωτογραφία, μουσειογραφία, οργάνωση καλλιτεχνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων) και της διανόησης (μελέτη, διδασκαλία,…

 129. extraline.gr
  extraline.gr
 130. Extraline
  Σε χώρους που ξεπερνάνε σήμερα τα 900τ.μ. η Extra Line με μόνιμο προσωπικό 50 άτομα, διαθέτει την τεχνογνωσία για την οργάνωση και ανάπτυξη των πελατών της μέσα από τις τεχνολογίες αιχμής. Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μάς δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και μας κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις της αγοράς.

 131. letsparty.gr
  letsparty.gr
 132. Let's Party
  Εύκολα και οικονομικά διακοσμητικά για την οργάνωση των πάρτυ σας. Εκτυπώσιμο υλικό για την οργάνωση πάρτυ γενεθλίων, baby shower, βαφτισης, bachelor, γάμου κ.α.

 133. progres.gr
  progres.gr
 134. Σύμβουλοι Ανάπτυξης - Προγράμματα ΕΣΠΑ - Σύμβουλοι επιχειρήσεων - progrec.gr
  Σύμβουλοι Ανάπτυξης - Προγράμματα ΕΣΠΑ - Σύμβουλοι επιχειρήσεων, Μελέτες Επιδοτούμενων Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, Διαχειριστικά Συστήματα ISO, Οργάνωση και Προώθηση Εξαγωγών, Οργάνωση Επιχειρήσεων

 135. kastellorizofestival.com
  kastellorizofestival.com
 136. Φεστιβάλ Γρίφων Καστελλόριζου – Παιγνίδια Επιστήμης
  1ο Φεστιβάλ Γρίφων Καστελλορίζου Περισσότεροι από πενήντα επιστήμονες, ερευνητές και καλλιτέχνες συμμερίστηκαν το όνειρο του ιδρυτή του Μουσείου Γρίφων Μεγίστης, Πανταζή Χούλη - που ενσαρκώθηκε στην ιδέα της Ελένης Γραμματικοπούλου - και με ενθουσιασμό πήραν μέρος στις τριήμερες εκδηλώσεις του 1ου Φεστιβάλ Γρίφων Καστελλορίζου.Από τις 24 έως τις 26 Σεπτεμβρίου, χάρη στην άρτια οργάνωση της Ελένης Γραμματικοπούλου, η οποία γνωρίζει όσο λίγοι τον τομέα της

 137. semelia.gr
  semelia.gr
 138. Semelia
  Οργάνωση, ανθοστολισμός και διακόσμηση γάμων και βαπτίσεων.

 139. dataquarterly.eu
  dataquarterly.eu
 140. dataquarterly.eu |
  European Data Quarterly

 141. devblog.no
  devblog.no
 142. Welcome! | devblog.no
  A Lars T. Soeftestad blog

 143. itv.co.tz
  itv.co.tz
 144. ITV - Independent Television |

 145. athesia-tappeiner.com
  athesia-tappeiner.com
 146. ATHESIA TAPPEINER. VERLAG
  Der Athesia Tappeiner Verlag – Ein Verlagshaus voller Südtirol-Geschichte(n) ATHESIA TAPPEINER. VERLAG

 147. singletreefarm.com
  singletreefarm.com
 148. SingleTree Farm | Boulder County's Finest Equestrian Facility since 1984

 149. rednoticias.eu
  rednoticias.eu
 150. RedNoticias | Las Últimas noticias en España y el Mundo.
  Las Últimas noticias en España y el Mundo.
  Author: Admin

 151. flarer.it
  flarer.it
 152. Flarer Radsport Meran Italien | Flarer Radsport Meran Italien Pinarello - Rennräder Mountainbike - Colnago DeRosa Pinarello Giant BackBone -
  Flarer Radsport Meran Italien Pinarello - Rennräder Mountainbike - Colnago DeRosa Pinarello Giant BackBone - Südtirol

 153. contextoganadero.com
  contextoganadero.com
 154. CONtexto ganadero | Noticias principales sobre ganadería y agricultura en Colombia
  Noticias sobre ganadería y agricultura en Colombia. Encuentre toda la información más actualizada sobre ganadería, regiones, agricultura y economía. Esté al tanto sobre lo que ocurre en la ganadería colombiana en contextoganadero.com.

 155. makeyoursandals.bg
  makeyoursandals.bg
 156. Създайте Вашите сандали | MYS България
  Он лайн магазин за персонално създадени сандали и боти

 157. sghpc.ir
  sghpc.ir
 158. دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان مرکز تحقیقات بتن | دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان مرکز تحقیقات بتن
  وبسایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان,رويدادهاي مهم دانشگاه آزاد اسلامی سمنان , اخبار دانشگاه آزاد اسلامی سمنان , آلبوم عکس دانشگاه آزاد اسلامی سمنان , تقويم دانشگاه آزاد اسلامی سمنان , منابع و مراجع علمي دانشگاه آزاد اسلامی سمنان , الف تا ي دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی سمنان , مديريت دانشگاه آزاد اسلامی سمنان , افراد دانشگاه آزاد اسلامی سمنان , خدمات دانشگاه آزاد اسلامی سمنان
  Author: توسط ناشناس تایید نشده

  More other alternatives for pesede gr

 159. fatbikelivigno.eu
  fatbikelivigno.eu
 160. **** BIKE Livigno & GUIDES & BIKE HOTELS
  FATBIKE LIVIGNO GUIDES - SHUTTLES - BIKE HOTELS

 161. defenceintegrity.eu
  defenceintegrity.eu
 162. Building Integrity and Reducing Corruption in Defence & Security
  Support NATO Building Integrity program, Defence Capacity Building Initiative through education, training, train the trainers, Security Sector Reform

 163. pividal-environnement.fr
  pividal-environnement.fr
 164. Dalles, revêtements de sol, margelles pour piscines
  PIVIDAL environnement fabrique des carreaux pour revêtement de sols sous forme de dalles de diverses dimensions, ainsi que des margelles de piscines.

 165. synaptic.co.uk
  synaptic.co.uk
 166. Financial Services Research Software & Management Tools | Synaptic Software

 167. campingfinaleligure.it
  campingfinaleligure.it
 168. AgriBike Camping | Campeggio Finale Ligure - Rialto | Totatalmente immerso nella natura in un ambiente bucolico, ci si può arrivare solo a p
  AgriBike Camping | Campeggio Finale Ligure - Rialto Totatalmente immerso nella natura in un ambiente bucolico, ci si può arrivare solo a piedi. Finale Ligure Rialto

 169. ccre.com.br
  ccre.com.br
 170. Galpoes logisticos, Imoveis industriais, Imóveis comerciais, Alugar, Vender
  Galpões em condomínios logísticos para alugar em São Paulo, Rio de Janeiro Minas Gerais. Locação galpões industriais logísticos condomínios logísticos.

 171. terraincognita.quebec
  terraincognita.quebec
 172. Accueil | Terra Incognita | Le rock progressif dans tous ses sens
  Le rock progressif dans tous ses sens
  Author: - Steve Vantsis; Tilt

 173. elavamuisti.fi
  elavamuisti.fi
 174. Elävä muisti | KAVI
  Elävä muisti tuo Suomen audiovisuaalisen historian kaikkien saataville. Keskeisenä voimavarana ovat elokuva-arkiston sekä radio- ja televisioarkiston monipuoliset kokoelmat.

 175. mechaterrain.com
  mechaterrain.com
 176. MechaTerrain | New Era of Innovations
  New Era of Innovations
  Author: Ankit

 177. ujcm.edu.pe
  ujcm.edu.pe
 178. Universidad José Carlos Mariátegui | Alma Máter del Desarrollo Regional de Moquegua
  Author: Admin

 179. tarrazucafes.com
  tarrazucafes.com
 180. Cafés Batalla |
  Hoy sábado 8 de diciembre, El Periódico publica el reportaje a Batalla Cafés, resaltando la trayectoria de la empresa, como referente en modernización y garantía de calidad.    Os animamos a conocernos mejor mediante esta entrevista.  

 181. 2taak.ir
  2taak.ir
 182. بازاریابی صنعتی|فروش صنعتی|مشاوره بازاریابی|افزایش فروش|مشاوره فروش |
  بازاریابی صنعتی ، تبلیغات صنعتی ، مشاوره بازاریابی ، آموزش فروش و بازاریابی ، برندینگ ، تحقیقات بازاریابی

 183. cafeslagarza.es
  cafeslagarza.es
 184. Cafés Batalla |
  Hoy sábado 8 de diciembre, El Periódico publica el reportaje a Batalla Cafés, resaltando la trayectoria de la empresa, como referente en modernización y garantía de calidad.    Os animamos a conocernos mejor mediante esta entrevista.  

 185. nobl.be
  nobl.be
 186. Wie en wat is NOBL? | NOBL

 187. modernsailing.com
  modernsailing.com
 188. Modern Sailing School & Club - San Francisco Bay Sailing Lessons, Charters and Rentals, Adventure Sailing
  Modern Sailing School & Club provides sailing lessons on San Francisco Bay from the American Sailing Association's Basic Keelboat to Offshore Passagemaking. Located in Sausalito, our professionally maintained fleet and exceptional instructors make us the best sailing school and club on San Francisco Bay. Join us on an Adventure Sailing Trip - gain advanced ASA certifications
  Author: Mike; Santa Rosa; California

 189. trafunshof.com
  trafunshof.com
 190. Trafunshof
  Farm holidays apartment in South Tyrol Italy at the foot of the Alpe di Siusi

 191. metsahistoria.fi
  metsahistoria.fi
 192. Metsähistorian Seura | www.metsahistoria.fi