Top 76 alternative sites to rozerierompes.exto.nl

 1. anitadeharde.nl
  anitadeharde.nl
 2. Home
  Anita de Harde, beeldend kunstenares uit Lelystad maakt beelden en portretten in opdracht. Daarnaast maakt ze figuratieve en abstracte schilderijen met olieverf en acryl.

 3. pirlando.eu
  pirlando.eu
 4. 3D schilderijen van Hedwig Theeuwen, modern en klassiek,
  3D schilderijen van Hedwig Theeuwen, modern en klassiek, 2 luik, 3 luik, kleur en beige bruine tinten, grote moderne schilderijen,, olieverf, pastel, acryl, schilderijen van bloemen,dieren,landschappen,portretten

 5. fennekebonsema.nl
  fennekebonsema.nl
 6. Schilderijen afrikaans, lef, expositie| Fennek Bonsema Schilderijen,
  Fenneke Bonsema Schilderijen in Acryl met als thema: afrikaans, portretten, dieren, figuratief. Ik verf met de kwast, gebruik soms de spatel en verschillende materialen, zoals touw, zand en papier.

 7. vd-loop.nl
  vd-loop.nl
 8. Schilderijen van Mia
  Mijn naam is Mia van der Loop-Derks. Sinds 1994 ben ik actief bezig met schilderen. Werken met aquarelverf was het prille begin van een uit de hand gelopen hobby. Ik heb jaren les gehad van verschillende leermeesters. Na gewerkt te hebben met aquarelverf en pastel kwam ik al vrij snel ook bij olieverf en acryl terecht. Nu maak ik voornamelijk nog schilderijen van olieverf of acryl op linnen. Ik wens u veel kijkplezier en als er nog vragen zijn, laat het dan gewoon even weten.

 9. josdejongh.nl
  josdejongh.nl
 10. Schilderijen van Jos de Jongh
  De thematiek van de schilderijen die Jos maakt, vindt hij vooral in de Bijbel, zowel in het OudeTestament als NieuweTestament, de Joodse- en Christelijke tradities en geestelijk leven. Andere inspiratiebronnen zijn de natuur: landschappen zowel als stillevens; impressies van reizen, en dagelijkse taferelen. Hij gebruikt acryl- en olieverf op linnen, maar ook digitale technieken waardoor afdrukken kunnen worden gemaakt op elk gewenst formaat. De beelden worden vaak in zekere mate geabstraheerd, en hebben dikwijls profetische aspecten in de symboliek die uitnodigen tot een ontdekking.

 11. miekevanbrakel.nl
  miekevanbrakel.nl
 12. Mieke van Brakel - kijk
  Het werk van Mieke van Brakel (1938) is soms expressief soms wat meer ingehouden, naar de stemming van het moment. Zij werkt met diverse materialen: olieverf – acryl – krijt en gouache. De schilderijen of tekeningen ontstaan naar aanleiding van gedachten of gebeurtenissen. De mens en zijn relatie tot dier is op dit moment een onderwerp dat om bezinning vraagt. Geboeit door organische vormen van natuur, mens en dier verteld zij een verhaal of levert commentaar op het menselijk gedrag. Het werk beoogt niet een weergave van de werkelijkheid te zijn maar is bedoeld als neerslag van een waarneming of emotie. Uiteindelijk heeft de kijker het laatste woord met zijn eigen associa...

 13. chrishendriks.nl
  chrishendriks.nl
 14. Chris Hendriks - Welkom op mijn website
  Chris is zeer veelzijdig, zowel op het platte vlak als driedimensionaal. Geboeid door vooral de mens, maar ook door nautische onderwerpen en geometrische figuren.

 15. roelandhogt.nl
  roelandhogt.nl
 16. Roeland Hogt - Roeland Hogt (1965), de creërende elementen
  Roeland Hogt (1965), de creërende elementen De creërende elementen staan voor de kruisbestuiving tussen de diverse stromen van creatie: beeldende kunst, dans, poëzie, ontwerpen etc.. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij diverse kunstenaars en de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag (richting interieurarchitectuur, één jaar). Maar bovenal ben ik ook een autodidact. Met de verhuizing naar Norg (Drenthe) ontwikkel ik het kunstenaarschap rondom het thema boskunst.

 17. gerardbrokart.nl
  gerardbrokart.nl
 18. Gerard Brok - diapresentatie
  Geboren 10-10-1945 te hengelo Sinds de tijd dat ik een potlood vast kon houden tekende ik. Mijn grootste wens was een opleiding te volgen aan de AKI te Enschede.De gezinsomstandigheden in die tijd beslisten anders en daardoor deed ik een studie ondernemerschap in de woninginrichting.In mijn vrije tijd kon ik me in de ateliers van professionele schilders als, Wilhelmina Bakkenes en Piet Kusters ,verder ontwikkelen als schilder. De prachtige structuren in de door de tand des tijds aangetaste voorwerpen fascineren mij.Ze zijn voor mij bronnen van inspiratie.

 19. stijnwuytens.be
  stijnwuytens.be
 20. Stijn Wuytens - Stijn Wuytens introductie
  Schilderen en glaskunst zijn een hobby van me Op de academie leerde ik de beginselen van het schilderen. Later werkte ik dit thuis verder uit. Op het terrein van glas en tin ben ik autodidact.

 21. vd2l-keramiek.nl
  vd2l-keramiek.nl
 22. José van den Tweel - vd2L keramiek - achtergrond
  Al enige tijd maak ik werkstukken die te maken hebben met (oude) industrie en bedrijfsgebouwen. De kracht en robuustheid van oude fabrieken, de duidelijke vormen is wat mij aantrekt. Maar ook het verval, roestlagen op ketels en leidingen, afgebladderde of half ingestorte muren.

 23. corryderooij.nl
  corryderooij.nl
 24. Corry de Rooij - Corry de Rooij
  De uitdrukking van een gezicht .. Wat zegt dat? Nieuwsgierig, verlegen, bedachtzaam, blijdschap, angstig, trots..

 25. annevanluijt.nl
  annevanluijt.nl
 26. Anne van Luijt - introductie
  Ik word geboeid door diverse onderwerpen, die ik in verschillende benaderingen en technieken weergeef. Die weergave is zeker niet letterlijk bedoeld, maar probeert uitdrukking te geven aan de mij fascinerende aspecten van het onderwerp. 'To make you look twice, next time you see it.'

 27. antonbrand.nl
  antonbrand.nl
 28. Anton Brand - aquarellen en olieverfschilderijen
  Ik ben vanaf ca 1990 actief met aquarel en olieverf. Aquarelleren doe ik vaak buiten in de natuur. In toenemende mate werk ik met olieverf; thuis, in mijn atelier in Haarlem of in Amsterdam bij een schildergroep.

 29. matty-westra-hoekzema.nl
  matty-westra-hoekzema.nl
 30. Matty Westra Hoekzema - State Of My Art
  Ik vervorm de wereld, zet de beelden naar mijn hand, zodat ik moet glimlachen. En hopelijk breng ik ook bij anderen een glimlach teweeg.

 31. expressionsofme.nl
  expressionsofme.nl
 32. Wilma Hotting - Welkom/Welcome
  Welkom op mijn site. Wilma (van Iwaarden)- Hotting (1961), schildert een persoonlijke stijl. Je zou haar schilderijen ook ‘foto’s van emoties’ kunnen noemen. Haar ideeën voor haar werk vindt zijn oorsprong in bijvoorbeeld de natuur, maar ook geloof, religie spelen een rol. Wilma past een schildertechniek toe waarbij abstractie en figuratieve beelden met elkaar worden gecombineerd en elkaars effect versterken. Als de toeschouwer zijn of haar emoties terugvindt in haar schilderijen vindt zij de missie geslaagd. Dan kon zij niet alleen haar eigen emotie kwijt maar herkent de ander zichzelf er ook in. Wilma Hotting

 33. martijnjentjens.nl
  martijnjentjens.nl
 34. Martijn Jentjens - Introductie
  Martijn Jentjens (1952, Tegelen). autodidactisch schilder. Voorkeur abstract en het figuratief-abstract met acryl op doek. Inspiratiebronnen: de mens en het landschap, Contradictie: tegenpolen en tegenstellingen in mens en natuur.

 35. robin-seur.nl
  robin-seur.nl
 36. Robin S. - Persoon en werk
  Robin S. werkt traditioneel en intuitief. Zijn leven en ervaringen in vrijwel alle kontinenten worden zichtbaar in de kleuren en vormen van zijn werk. Meer en meer verdiept Robin zich in de kombinatie van de zichtbare en onzichtbare wereld. De waarnemer kan zich de vraag stellen, waar de fantasie begint en waar de van ons waargenomen realiteit eindigt. Of - Wat is werkelijk-werkelijkheid?

 37. marjannagtegaal.nl
  marjannagtegaal.nl
 38. Marjan Nagtegaal - Marjan Nagtegaal, schilderijen en gemengde technieken
  Marjan Nagtegaal ( opleiding Kon. Academie voor beeldende kunsten ,Den Haag) maakt ( grote) schilderijen met acryl ,olieverf en monotype ,tevens maakt zij aquarel met gemengde techniek op papier.

  Other sites like rozerierompes exto nl

 39. dorienharden.nl
  dorienharden.nl
 40. Dorien Harden - Pastels Art Gallery
  Dorien Harden, De kracht van het pigment.....

 41. miekeborgdorff.nl
  miekeborgdorff.nl
 42. Mieke Borgdorff - Home
  Welkom op mijn website. Als materieschilder zijn de materialen die ik gebruik de basis om schoonheid van vergankelijkheid uit te drukken

 43. wimekkelenkamp.nl
  wimekkelenkamp.nl
 44. Wim Ekkelenkamp - Welkom
  Ik ben Wim Ekkelenkamp. Ik ben in 2007 begonnen te schilderen en heb me het schilderen zelf geleerd. Ik heb me toegelegd op realistische dieren portretten en natuur scene's.

 45. irenesijnesael.nl
  irenesijnesael.nl
 46. Irene Sijnesael - la couleur est l'enthousiasme de la vie (van Gogh)
  Spelend met licht, ruimte en kleur worden mijn schilderijen gevormd tot kleurrijke en expressieve creaties. Ik laat mij leiden door mijn gevoel en de wisselwerking tussen verschillende technieken en materialen. De verschillende lagen op het doek bloeien op tot levende creaties.

 47. galerietegelen.nl
  galerietegelen.nl
 48. Galerie Tegelen - Galerie Tegelen
  Galerie Tegelen is een galerie voor moderne hedendaagse kunst.

 49. jetlaheij.nl
  jetlaheij.nl
 50. Jet Laheij - jet laheij
  Jet Laheij, Nijmegen, geboren in 1950, autodidact. In de jaren negentig heeft zij boetseercursussen gevolgd, waarin zij veel leerde over de mogelijkheden die klei biedt. In de loop der jaren vond zij meer uitdaging in het werken met was. Ook het feit dat was goed te combineren is met b.v. doek of plantaardig materiaal, inspireerde haar. De ontstane wassen beelden giet zij vervolgens in brons; het afwerken en patineren doet zij eveneens zelf. Daarnaast groeit haar belangstelling voor (corten)staal. Foto's: Chris Laheij en Vincent Hendrikse

 51. arnoldvanverseveld.nl
  arnoldvanverseveld.nl
 52. Arnold van Verseveld - Welkom op mijn site

 53. miekemaaktkunst.nl
  miekemaaktkunst.nl
 54. Mieke Unterhorst - schilderkunst met passie en emotie
  Naast dingen die ik mooi vind (Venetiaanse maskers, narren, grachtenpanden en Spaanse waaiers), schilder ik ook over 'de minder mooie' dingen van het leven. De taboe-kant van een leven dat ik als kind ervaarde met een moeder met een psychiatrische ziekte. Ik schilder veel tondo's. De ronde vorm daagt mij uit en biedt andere mogelijkheden bij de compositie. Ik werk graag gedetailleerd en vooral in sprekende kleuren. Ik ben autodidact.

 55. roosvanvelsen.nl
  roosvanvelsen.nl
 56. Roos van Velsen - Kunst of kunde
  Roos van Velsen - ART IS TRAVELING THE MIND Gepassioneerd en autodidact zet ze actualiteit, realiteit en fantasie op doek. Het menselijke onbewuste dient zich vaak aan in versluierde symbolen en gedachten. Terugkerende onderwerpen zijn mensen en dieren, soms met een komische noot. Deze beeldtaal uit zich in haar werk, waardoor het een eigen karakter heeft. Na een carrière als zakenvrouw, is ze gaan schilderen. Schilderen is voor haar pure emotie en vrijheid geworden. Emoties wisselen, zo ook haar werken. Het is voor haar een grote ontdekkingsreis en verrijkt haar leven. Meer van haar werk is te zien op www.roosvanvelsen.nl

 57. jacquelinepulles.exto.nl
  jacquelinepulles.exto.nl
 58. Jacqueline Pulles - Jacqueline Pulles. Bronzen beelden van Jacqueline Pulles
  Jacqueline, Beek (L) geboren 1964, autodidact. Ik werk met verschillend materialen als klei, was gegoten wordt tot brons maar ook combinaties met natuurlijke materialen. Dit combineren inspireert mij.

 59. mariansondermeijer.exto.nl
  mariansondermeijer.exto.nl
 60. Marian Sondermeijer Nieuwenhuis - info
  Marian Sondermeijer-Nieuwenhuis (geb. 1954 te Deventer) is ongeveer 30 jaar bezig met ruimtelijk vormen. Over het algemeen met klei (grove chamotte). Opleiding gevolgd aan o.a. de Kunsteducatie De Meander te Boxmeer, en 2 jaar aan de Lindenberg te Nijmegen. Daarna heeft ze langzamerhand haar eigen richting gevonden, bij voorkeur vrolijk gekleurde fantasiedieren. Haar werk bestaat verder uit abstracte objecten maar ook meer figuratieve mensfiguren, doch sterk gestileerd. Zij heeft 7 jaar lang mensen begeleid in het maken van een persoonlijk object. Marian werkt tevens in opdracht.

 61. marianlems.nl
  marianlems.nl
 62. Marian Lems - Foto's & Schilderijen
  ik maak schilderijen en foto's Bij het schilderen maak ik oa dierenportretten en filmportretten waarbij ik de essentie, ziel en emotie van de persoon of dier op het doek vast wil leggen. Bij de filmportretten heb ik momentopnames uit diverse films o.a. uit de serie 'Brideshead revisited' gehaald waarbij de acteurs een bepaalde expressie of emotie uitdrukken die ik vast wilde leggen. Het zijn expressieve portretten. De foto's, analoog en digitaal hebben zeer diverse onderwerpen zoals, architectuur, verval, reflecties, licht en schaduw. Het zijn sfeervolle momentopnames. Bepaalde situaties waar je toevallig langsloopt. Ik hoop met mijn manier van werken iets te laten zien, ...

 63. robert-meijer.nl
  robert-meijer.nl
 64. Robert Meijer - sculpturen en wandobjecten van gejut hout en geroest metaal
  nieuwe tijd geeft ruimte voor creatieve uiting in het scheppen van sculpturen en wandobjecten uit gejutte strandvondsten en geroest metaal

 65. petervloeimans.nl
  petervloeimans.nl
 66. Peter Vloeimans - Peter Vloeimans
  Peter Vloeimans (1948) heeft na een werkzaam leven zijn passie van schilderen met olieverf weer opgepakt. Zijn onderwerpen wisselen. Op dit moment maakt hij vooral zee- en strandgezichten.

 67. janduijvekam.nl
  janduijvekam.nl
 68. Jan Duijvekam - welkom op deze site
  'Schilderijen' van zelfgemaakte en zelfgeglazuurde tegel-elementen, verlijmd op hoogwaardig plaatmateriaal, meestal voorzien van aluminium lijst. Daarnaast ook beelden en andere kreaties van keramiek. Het is mogelijk om werk in opdracht te laten maken. Alle werk is op mijn atelier te zien. Eventueel kan ik het werk vrijblijvend op locatie komen tonen.

 69. marjannetermorshuizen.nl
  marjannetermorshuizen.nl
 70. Marjanne Termorshuizen- Arts - Inleiding
  Marianne is gespecialiseerd in portretten van mensen en dieren en eveneens in stillevens en interieurs

 71. mmc-schobbe.nl
  mmc-schobbe.nl
 72. M M C Schobbe - contact informatie en cv
  Beeldend kunstenaar -Objecten, installaties, muur- en glasschilderingen, fotografie en objecten in opdracht

 73. sandorsinko.nl
  sandorsinko.nl
 74. Sándor Sinko - Wie is Sándor Sinkó
  Sándor Sinkó geb.in 1976 te Heerlen, opgegroeid in België en Hongaars bloed. Afgestudeerd aan de ABK Maastricht als docent beeldende kunsten. Bekend om zijn typische wandinstallaties van keramische figuren aan de muur. Zijn werk heeft vaker zeer herkenbaar geoxideerd uiterlijk. Bezoek zijn Atelier / Galerie in Maastricht NL

 75. bertsterkglas.nl
  bertsterkglas.nl
 76. Bert Sterk - Glas
  Bert Sterk (1954) heeft de hogere Glaskunst en de specialisatiegraad aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Antwerpen afgerond. De specialisatie betreft het gieten van glas in mallen en/of in zand. Portretten komen regelmatig terug maar ook abstract in combinatie met andere materialen.

 77. rianouwen.nl
  rianouwen.nl
 78. Ria Nouwen - Welkom op mijn website
  In 1997 ben ik begonnen met beeldhouwen. Een fascinerende bezigheid, die mij vanaf het eerste moment in de greep hield. Onder deskundige begeleiding van de kunstenares Han van der Ven vervaardigde ik mijn eerste beelden in diverse steensoorten variërend van speksteen tot arduin. Mijn beelden zijn zowel figuratief als non-figuratief. In 2016 ben ik gestopt met beeldhouwen en heb ik me toegelegd in tekenen en schilderen.

  What else rozerierompes.exto.nl alternative websites

 79. willemschotten.nl
  willemschotten.nl
 80. Willem Schotten - Informatie
  Mijn werk wordt bepaald door mijn passie voor oude, verweerde materialen en voorwerpen. Meestal bouw ik een assemblage of collage op rondom een beeldbepalend item dat in een uitgebalanceerde constructie een nieuwe betekenis krijgt, met soms een knipoog naar natuur, muziek of techniek.

 81. bengame.nl
  bengame.nl
 82. Ben Game - kunstenaar
  Ik heb mijn opleiding gevolgd bij de Vrije Academie in Den Haag en bij de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam; mijn werk wordt gekenmerkt, door meestal een mensfiguur, in combinatie met tekens, letters en/of cijfers. Het verhaal is soms dramatisch; de kleur is troostend. Sinds eind 2008 gaat mijn werk meer in een abstracte richting. Het kan nu zowel figuratief of abstract worden. Ik voel me aan geen van beide verplicht.

 83. felicityrowe.nl
  felicityrowe.nl
 84. Felicity Rowe - Felicity Rowe
  Beeldhouwer in steen, zowel abstract als figuratieve beelden.

 85. plienas.nl
  plienas.nl
 86. Paulina Verzijden - wie is paulina verzijden
  Paulina Verzijden is dol op kleuren. Ze heeft een weefopleiding in Gent gevolgd, de zilversmid- opleiding van Schoonhoven, een keramiek opleiding bij Crejat, diverse cursussen emailleren en is bezig met een glaskunst-opleiding in Mechelen. Het liefst werkt ze met verschillende materialen en technieken. Ze houdt van de speling van de natuur, past veel kleuren toe en houdt van experimenteren en het onmogelijke proberen mogelijk te maken

 87. yetterohde.nl
  yetterohde.nl
 88. Yette Rohde - Home
  Rohde daagt met haar schilderijen, tekeningen en grafiek de toeschouwer uit om verder te kijken dan de welbekende ideeën over dat wat je ziet en je te verwonderen over de werelden die daar achter liggen.

 89. keeswinder.exto.nl
  keeswinder.exto.nl
 90. Kees Winder - Introductie
  Mijn onderwerpkeuze is nogal divers. Het gaat van stadsgezichten en portretten naar filosofische verhalen. De stadsgezichten gaan meestal over de stad Alkmaar. De verhalen zijn het fantasierijke uitvloeisel van mijn belangstelling voor natuur en wetenschap.

 91. petervanoostzanen.nl
  petervanoostzanen.nl
 92. Peter van Oostzanen - Peter van Oostzanen
  Onder invloed van kunstenaars zoals Dali, Carel Willink, de surrealisten en magische realisten ontwikkelde Peter van Oostzanen zijn eigen stijl. Je kunt zijn schilderijen 'verhalend' noemen. Zelf ziet hij een schilderij als en soort theater, waarin zich een onwaarschijnlijke 'voorstelling' afspeelt. Het resultaat zijn indringende, en boeiende schilderijen. Copyright © 2000 Peter van Oostzanen. All Rights Reserved Worldwide All images are provided for informational, educational and non-commercial purposes only.

 93. answerker.nl
  answerker.nl
 94. Ans Werker - Welkom
  Mijn naam is Ans Werker (1948) en ik woon in Zwaag, Noord-Holland. Vanaf mijn vroege jeugd heb ik getekend en ik heb sindsdien vele opleidingen en cursussen gevolgd. De afgelopen jaren heb ik me vooral bezig gehouden met botanisch tekenen en schilderen, het tekenen in opdracht van portretten en de techniek van

 95. martienopdenvelde.nl
  martienopdenvelde.nl
 96. Martien Op den Velde - Over Martien
  Een kunstwerk ontstaat n.a.v. teksten, uitspraken en mooie woorden. Belangrijke elementen zijn transparante kleurlagen en structuur en motieven van andere culturen. Een combinatie van druktechnieken en gemengde technieken wordt toegepast. Met een tocht door het kunstwerk moet telkens iets meer te ontdekken zijn.

 97. tinovogelzang.nl
  tinovogelzang.nl
 98. Tino Vogelzang - over mijzelf
  Welkom op mijn site! Schilderen is voor mij een geweldig kado waardoor ik de wereld om mij heen heel intens ervaar. Het spelen met kleur is voor mij steeds weer een bijna magische handeling. Vooral hoe kleuren op elkaar inwerken en daarmee de toon, sfeer en kracht van een schilderij bepalen is fascinerend. Ik werk graag met acryl omdat het goed bij mijn ongeduldige aard past.

 99. rupabokhorst.nl
  rupabokhorst.nl
 100. Rupa Bokhorst - Welkom op mijn kunstsite
  Schilderen, tekenen is mijn passie. Ik laat me door alle aspecten van het leven inspireren en probeer iets hiervan in de materie vast te leggen.

 101. coloursalive.nl
  coloursalive.nl
 102. Astrid Drent - colours alive
  Schilderen is pure emotie, die moet je ervaren, beleven. Olieverf geeft mij de mogelijkheid krachtig ideeën tot uiting te brengen. Soms is een tere aanraking van de verf op het linnen al voldoende. Houtskool, grafiet en inkt, hebben een geheel eigen uitdrukkingsvorm. Landschappen van eindeloze vlaktes. Dieren, dominant in beeld zodat hun kracht en karakter naar u toekomen of aquarel-achtige beelden die luchtig over het netvlies glijden. Wat spreekt u het meeste aan? Laat het me weten.

 103. fernhoutdruk.nl
  fernhoutdruk.nl
 104. Florence Eliane Fernhout - Florence Eliane Fernhout
  Ik leef zoals het gedrukt staat. Ik voel zoals het geschilderd staat. En soms droom ik zoals het getekend staat. Kijk maar even binnen in mijn wereld....

 105. wilmavanderzeijden.nl
  wilmavanderzeijden.nl
 106. Wilma van der Zeijden - Het werk
  Mijn werk gaat uit van een onderwerp en ik kies daar materiaal bij ( of andersom ). Dit materiaal is heel divers. Door de combinatie van onderwerp en materiaal laat ik mij inspireren. Hierbij laat ik het 'toeval' zijn gang gaan.Vaak gaat hier een meditatie aan vooraf om vrij en intuitief met het onderwerp om te gaan. Het werk wat hieruit ontstaat zou ik abstract /figuratief willen noemen. Ik houd erg van primaire kleuren en maak meestal zeer kleurige schilderijen.

 107. willemgroenewoud2.nl
  willemgroenewoud2.nl
 108. Willem Groenewoud - Willem
  Stillevens,landschappen,portretten, interieurtjes,planten,dieren. Ook schilderijen n.a.v. een sociaal, maatschappelijke gebeurtenis.

 109. fransvanvuuren.nl
  fransvanvuuren.nl
 110. Frans van Vuuren - Schilderijen
  Het fotograferen van landschappen is mijn passie. De resultaten hiervan inspireren mij tot het maken van landschappen op het doek. Ik ben autodidact en laat mij inspireren door talloze kunstenaars, m.n. De expressionisten. Een favoriet is de Nederlandse schilder en graficus Wim Oepts

 111. sjanedehaan.nl
  sjanedehaan.nl
 112. Sjane de Haan - Persoonlijke info
  Het landschap is mijn grootste inspiratiebron. In de zomer schilder ik graag buiten. Mijn landschappen kleurrijk en sterk geabstraheerd, maar wel herkenbaar. Ik laat weg wat er niet toe doet.

 113. wiljongstra.nl
  wiljongstra.nl
 114. Wil Jongstra - welkom
  Wil Jongstra is in 1990 begonnen met schilderen en dit is langzamerhand uitgegroeid tot een echte passie. Begonnen met figuratief is zij steeds meer abstract gaan schilderen. Zij werkt voornamelijk met acrylverf en maakt daarbij ook vaak gebruik van andere materialen, zoals zand, papier, medium etc.

 115. anneliesvangils.nl
  anneliesvangils.nl
 116. Annelies van Gils - Welkom op mijn kunst site
  In mijn werk maak ik gebruik van gemengde technieken en werk ik graag in lagen, al dan niet gebruikmakend van textuur. Ik houd ervan om onderlagen weer zichtbaar te maken en weer nieuwe lagen toe te voegen. Al doende groeit het beeld onder mij handen, letterlijk, omdat ik graag met mijn handen werk om te bereiken wat ik wil.

  Other websites similar as rozerierompes.exto.nl

 117. ingeuileman.nl
  ingeuileman.nl
 118. Inge Uileman - galerie
  Spiritueel is de inspiratie die ik vind in de natuur, in verbaasde bewondering voor de helende en balancerende invloed voor dat wat niet door mensen gemaakt is. Vreugdevol voel ik onderdeel van een wonder dat leven heet op een planeet genaamd aarde. De innerlijke beelden die deze emoties oproepen bewegen me tot schilderen en zo deze gratie te delen met de toeschouwer en op mijn manier te danken voor de creatie.

 119. gerritfaberart.nl
  gerritfaberart.nl
 120. Gerrit Faber - Welkom op mijn website
  Gerrit Faber is gefascineerd door mensen, schepen, en de gebouwde en natuurlijke omgeving. In deze onderwerpen probeert hij tot de kern door te dringen. Die kan zijn sierlijkheid, kracht of uitdaging, maar ook tederheid. Hij gebruikt verschillende technieken op het platte vlak, van reisschetsen tot uitgewerkte schilderijen in acryl en olieverf.

 121. paintingsandpassions.nl
  paintingsandpassions.nl
 122. Josephina Maria van Schoor - Als mijn penselen dansen,dans ik met hen mee.
  Hallo , mijn naam is Josephina Maria van Schoor. Schilderen is mijn passie. Autodidact. In sprekende felle kleuren maak ik graag portretten van mens en dier. Acryl heeft mijn voorkeur.

 123. artamelie.nl
  artamelie.nl
 124. Amelie Ramekers - WELKOM
  Penseel en potlood lopen als een rode draad door mijn leven. Een kale muur, een leeg vel papier of doek,dat vormt een uitdaging.

 125. abelmann.nl
  abelmann.nl
 126. Gerrerde-maria Abelmann - Algemene informatie en achtergrond
  Ik ben vooral geboeid door de mens. Mijn werk is figuratief met een surrealistische inslag.Ik maak textielobjecten (in natuurzijde), olieverfschilderijen en pentekeningen

 127. paulvanderlugt.nl
  paulvanderlugt.nl
 128. Paul van der Lugt - Hallo, leuk dat je komt kijken
  Maker van scrap-art kunstwerken. Objecten van gebruikte goederen en onderdelen samengevoegd tot een kunstwerk. Daarnaast fotograaf van, vooral, portret is wat ik graag fotografeer.

 129. nieuwenweg.exto.nl
  nieuwenweg.exto.nl
 130. Betty Nieuwenweg - Welkom
  Mijn werk bestaat uit bronzen beelden, schilderijen in olieverf, acryl en gem. technieken en uit monoprints.

 131. hillyvaneerten.nl
  hillyvaneerten.nl
 132. Hilly van Eerten - Digitale art-prints: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag - Bouw en moderne Architectuur in de stad
  Art prints van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Moderne architectuur en bouwen in de stad - in moderne grafiek / prent! Ik maak digitale art-prints en mono-prints van de bouw en architectuur in de Nederlandse grote stad. Ze zijn gemaakt vanuit mijn eigen foto-materiaal en worden hoogwaardig geprint op speciaal papier. De nieuwbouw en de moderne architectuur van de Nederlandse grote stad spelen de hoofdrol in mijn recente digitale grafiek, samen met beelden uit de oude stad.

 133. leovosch.nl
  leovosch.nl
 134. Leo van Osch - welkom
  Tekeningen en schilderijen in verschillende technieken van (naakt) modellen, landschappen en bloemen.

 135. inekesmienk.exto.nl
  inekesmienk.exto.nl
 136. Ineke Smienk - Introductie
  Ineke Smienk maakt in haar atelier 'Levend Glas' moderne glaspanelen en glasobjecten. Tevens maakt zij gedetailleerde pentekeningen en schilderijen. Fantasie is een sleutelwoord in haar werk.

 137. rogatesavelkoul.nl
  rogatesavelkoul.nl
 138. Rogate Savelkoul - Rogate Ad Pro 'Vraagt en u zult verkrijgen'.....
  Sinds haar opleiding aan de KABK te Den Haag, legt zij zich toe op het ontwerpen van sculpturen en sieraden met als thema 'l'histoire se repete' welke een persoonlijk verhaal vormen in iets tastbaars. Lid van de Limburgse Kunstkring (1910).

 139. lijsjeschra.nl
  lijsjeschra.nl
 140. Lijsje Schra - Olieverfschilderijen in 17e eeuwse techniek.
  Haar eerste schilderij maakte ze in 1996. Al vrij snel kwam ze tot de ontdekking dat haar voorkeur uitging naar olieverf. Dat is altijd zo gebleven. Al haar schilderijen behoren tot de categorie realistisch. Schildert sinds januari 2005 schildert voornamelijk op masonite. Op deze website is een gedeelte van haar werk te zien.

 141. camilos.nl
  camilos.nl
 142. Camille van Os - welkom op de site van Camille van Os
  Bronzen beelden in balans. Schoonheid en emotie zijn haar drijfveer. Zij streeft ernaar om met relatief eenvoudige lijnen een visuele spanning te creëren.

 143. koopman-valleiart.nl
  koopman-valleiart.nl
 144. Leo Koopman - Inleiding
  Leo Koopman, 1949 te Wageningen. Schilderijen in acryl en olieverf. Is opgeleid bij het centrum voor beeldende kunsten het Venster in Wageningen. Studeerde sociale wetenschappen aan de Hogeschool de Horst te Driebergen. Schildert in een vrij losse toets en kleurrijk palet in een overzichtelijke min of meer relistische stijl. .

 145. imanvroman.nl
  imanvroman.nl
 146. Iman Vroman - Introductie
  Schilder van landschap, stilleven, portret en model. Werkt vooral met acryl.

 147. bertvissers.nl
  bertvissers.nl
 148. Bert Vissers - Kunstschilder
  Bert Vissers – Hedendaags Realistisch Kunstschilder. Bert, geboren in 1958, en is woonachtig in zuiden van Limburg. Tot eind 2015 ben ik actief geweest als consultant in de ICT. De ICT wereld wordt steeds hectischer en vluchtiger. Wat vandaag nieuw is, is morgen alweer verouderd. We gunnen onszelf steeds minder tijd om te genieten van de mooie momenten. Deze momenten zijn voor mij de bron van inspiratie geworden. Stilstaan bij alledaagse dingen die een geluksmomentje oproepen, zoals aanblik van een heerlijk ontbijt, een maaltijd in voorbereiding, de vormen en warme kleuren van fruit en groenten etc. Door deze vast te leggen in schilderijen, worden deze momenten elke keer ...

 149. annekedejager.nl
  annekedejager.nl
 150. Anneke de Jager - ADJ Portretten
  Autonoom werk en in opdracht. Figuratieve schilderkunst.