Top 58 alternative sites to woneninduinzijde.nl

 1. hofvanbreezicht.nl
  hofvanbreezicht.nl
 2. Nieuwbouw in Breezicht - Wonen in het mooiste buurtje van Stadshagen
  Nieuwbouw in Breezicht, aan de rand van Stadshagen, gaat binnenkort in verkoop met 91 woningen. Hier kun je wonen in een vrije ruimte in een groen gebied.

 3. weidseweeldezoetermeer.nl
  weidseweeldezoetermeer.nl
 4. Nieuwbouw Zoetermeer | Weidse Weelde Zoetermeer
  Op zoek naar nieuwbouw Zoetermeer? Aan de rand van Zoetermeer Oosterheem wordt Weidse Weelde gerealiseerd. 21 stijlvolle nieuwbouw woningen in Zoetermeer.

 5. woneninbreezichtnoord.nl
  woneninbreezichtnoord.nl
 6. Home - Nieuwbouw in Zwolle
  Breezicht is de jongste aanwinst in Stadshagen, aan de noordkant van Zwolle, naast de Milligerplas. Hier komen straks circa 1.140 woningen in allerlei typen en prijsklassen, zowel koop als huur.

 7. haarzichtvleuten.nl
  haarzichtvleuten.nl
 8. Nieuwbouw in Vleuten - Haarzicht Vleuten
  Vanaf 2017 gaat het nieuwbouw project Haarzicht in Vleuten, aan de rand van Utrecht, vorm krijgen met 550 nieuwbouw woningen in een landelijke omgeving.
  Author: AM BV

 9. nieuwbouw-stadshagen.nl
  nieuwbouw-stadshagen.nl
 10. Wonen in Stadshagen | Nieuwbouw Zwolle
  Wonen in prachtige nieuwbouw, zicht op de stad en voeten in de polder: het kan in Stadshagen, Zwolle. Kom zelf kijken!

 11. woonkanseninwetering.nl
  woonkanseninwetering.nl
 12. Nieuwbouw in Zwolle - Stadshagen Woonkansen in Wetering
  Aan de heerlijke groene, waterrijke rand van Stadshagen komen circa 38 nieuwe woonkansen. Is dat iets voor jullie? Een picknick met de voetjes in het zand?

 13. woneninmerenpark.nl
  woneninmerenpark.nl
 14. Wonen in Merenpark, Maarsen - Merenpark
  In Maarssen wordt fraaie appartementen en woningen gerealiseerd waarin comfort centraal staat, het project Merenpark.

 15. kraanbolwerkzwolle.nl
  kraanbolwerkzwolle.nl
 16. Nieuwbouw in Zwolle – Kraanbolwerk - Kraanbolwerk
  De nieuwbouw van Kraanbolwerk is een bijzonder gewild woon- en leefgebied aan de rand van de binnenstad van Zwolle.

 17. nieuwbouw-vlierhoeve.nl
  nieuwbouw-vlierhoeve.nl
 18. Vlierhoeve | Nieuwbouw Nieuwegein
  Vlierhoeve is een bijzondere 'nieuwe' woonbuurt in Nieuwegein, vlak bij Utrecht. De prachtige woningen die hier staan, zijn verkocht tussen 2015 en 2017. Inmiddels is de wijk volledig gerealiseerd.

 19. houtseakker.nl
  houtseakker.nl
 20. Nieuwbouw in Mierlo-Hout - Houtse Akker
  In een bijzonder fraai stukje Mierlo-Hout worden in het deelplan Houtse Akker 15 nieuwbouw woningen gerealiseerd in een groene, kindvriendelijke omgeving.
  Author: AM BV

 21. rijndijkwonen.nl
  rijndijkwonen.nl
 22. Nieuwerbrug aan de Rijn - Nieuwbouw in Nieuwebrug
  Op een prachtige locatie centraal in het gezellige dorp Nieuwerbrug aan de Rijn worden de woningen van het project Rijndijk gerealiseerd.

 23. achterhetzwanenwater.nl
  achterhetzwanenwater.nl
 24. Nieuwbouw Leusden - Achter het Zwanenwater | Nu in verkoop!
  Nieuwbouw Leusden op een prachtige locatie. Stijlvolle vrijstaande woningen & een luxe twee-onder-een-kap op 8 ruime kavels. Ontdek Achter het Zwanenwater »

 25. parijsch.nl
  parijsch.nl
 26. Wonen in de nieuwbouw wijk Parijsch in Culemborg
  In Culemborg vind je de vernieuwende nieuwbouw wijk Parijsch. De komende jaren komen hier veel nieuwe woningen in verschillende buurtjes.

 27. berkenhout.nl
  berkenhout.nl
 28. Berkenhout
  Project Berk&Hout aan de rand van Udenhout is een bijzondere plek die ruimte biedt aan diverse woningen die via co-creatie worden gerealiseerd.

 29. nieuwbouw-neckzuid.nl
  nieuwbouw-neckzuid.nl
 30. Neck-Zuid | Nieuwbouw Wijdewormer
  Nieuw wonen in een bestaand dorpje aan de rand van Purmerend. Zo op de A7 en dus ook zo in Amsterdam. In project Neck-Zuid, aan de rand van het dorpje Neck, zijn 63 nieuwe woningen gebouwd.

 31. nieuwbouw-steltsehof.nl
  nieuwbouw-steltsehof.nl
 32. De Steltse Hof | Nieuwbouw in Lent
  De Steltse Hof is gebouwd in de nieuwste wijk van Lent; De Stelt. Project de Steltse Hof bestaat uit 13 woningen. In het hofje staan vrijstaande, 2 onder 1 kap- en hoek- en tussenwoningen. Alle woningen zijn verkocht. BPD en Trebbe hebben dit project samen gerealiseerd.

 33. ituleboerd.nl
  ituleboerd.nl
 34. It Uleboerd | Vrij wonen in de buurt van Leeuwarden.
  ‘Ruimte’ is misschien wel het belangrijkste kenmerk van deze 8 halfvrijstaande woningen in dit nieuwbouw project aan de rand van Leeuwarden.

 35. woneninzwethof.nl
  woneninzwethof.nl
 36. Nieuwbouw in Zoeterwoude-Dorp - Zwethof
  Droomt u van uw eigen plek, op een groene en unieke locatie? Aan de rand van Zoeterwoude-Dorp realiseert AM het nieuwbouw project Zwethof.
  Author: AM BV

 37. florissantwonenboskoop.nl
  florissantwonenboskoop.nl
 38. Nieuwbouw in Boskoop - Florissant Wonen
  In nieuwbouw project Florissant Wonen in Boskoop komen straks zowel kavels als woningen te koop. Hier woont u in het Groene Hart met de Randstad om de hoek.
  Author: AM BV

  Other sites like woneninduinzijde nl

 39. nieuwbouw-zwolle.nl
  nieuwbouw-zwolle.nl
 40. Nieuwbouw Zwolle | 944 huizen in 29 regionale projecten verkoop en verhuur
  Nieuwbouw-zwolle.nl biedt met 944 huizen, appartementen en woningen in 18 nieuwbouwprojecten het meest complete woningaanbod van regio Zwolle

 41. nieuwbouw-brunssum.nl
  nieuwbouw-brunssum.nl
 42. Nieuwbouw Brunssum | 80 huizen in 5 regionale projecten verkoop en verhuur
  Nieuwbouw-brunssum.nl biedt met 80 huizen, appartementen en woningen in 0 nieuwbouwprojecten het meest complete woningaanbod van regio Brunssum

 43. nieuwbouw-landgraaf.nl
  nieuwbouw-landgraaf.nl
 44. Nieuwbouw Landgraaf | 80 huizen in 5 regionale projecten verkoop en verhuur
  Nieuwbouw-landgraaf.nl biedt met 80 huizen, appartementen en woningen in 1 nieuwbouwprojecten het meest complete woningaanbod van regio Landgraaf

 45. rommetimmerwerkengeffen.nl
  rommetimmerwerkengeffen.nl
 46. Romme Timmerwerken: nieuwbouw, aanbouw en verbouw
  Van het eerste advies tot de oplevering van het project: Romme Timmerwerken uit Geffen is de ideale partner voor de nieuwbouw, aanbouw en verbouw van woningen, bedrijfspanden en kantoren.

 47. achterdesleutel.nl
  achterdesleutel.nl
 48. Dorps wonen Achter De Sleutel - Achter de Sleutel
  In het nieuwbouw project Achter De Sleutel kun je dorps wonen in het hartje van Riehoven. Er komen vrijstaande woningen, bungalows, 2 onder 1 kapwoningen en starterswoningen, zowel in huur als koop.

 49. denieuwestijlvanleek.nl
  denieuwestijlvanleek.nl
 50. Nieuwbouw in Leek - In de Boog
  Op de grens van Groningen en Drenthe ligt het knusse dorp Leek. Hier, in deze groene en waterrijke omgeving, staat iets heel bijzonders te gebeuren. Hier komt het nieuwbouw project Zezze: mooie ruime woningen in nieuwbouwwijk Oostindie, ontwikkeld door VanWonen.

 51. nieuwbouw-noorderduin.nl
  nieuwbouw-noorderduin.nl
 52. Nieuwbouw Noorderduin
  Noorderduin is dé nieuwbouwwijk waar je het vakantiegevoel in je eigen huis vindt? In Monster, tegen recreatiegebied Madestein aan, ontstaat binnenkort een prachtige, karakteristieke wijk met ongeveer 500 nieuwe woningen. Op een unieke plek: vlak achter de duinen. Je voelt overal dat de zee in de buurt is. Die sfeer komt ook terug in de bebouwing van Noorderduin. Statige woningen met een koloniale uitstraling – zoals je wel vaker aan de kust ziet – in een knusse wijk waar mensen echt samen leven. Je bent omringd door de rust van de natuur, met de reuring en voorzieningen van Monster, Den Haag en Westland altijd dichtbij.

 53. nieuwbouw-noordoever.nl
  nieuwbouw-noordoever.nl
 54. Nieuwbouw Noordoever| Den Haag
  Waar Tuincentrum Overvecht vertrok, bloeit Noordoever op ! Het schiereiland tussen de waterwegen, Noordweg en Kennemerlandsingel, Zevenwoudenlaan en Ellertsveldlaan biedt een prachtige plek voor 36 woningen, die in 2021 gerealiseerd worden. Het laatste stukje nieuwbouw aan de noordzijde van Wateringse Veld is er omgeven door groen, water en meer charmante nieuwbouw. De buurt biedt verder alles wat je nodig hebt aan voorzieningen, van kinderopvang en (basis)scholen tot sporten en winkelen. Via de Noordweg en Leyweg zit je bovendien snel op belangrijke verbindingswegen en de snelweg. Zo ben je in een mum van tijd in het centrum van Den Haag, Delft óf op het strand.

 55. dekorftexel.nl
  dekorftexel.nl
 56. De Korf III Texel – Nieuwbouw in het centrum van De Koog
  20 koopappartementen aan de Nikadel Alle woningen zijn verkocht De Korf III is een nieuw appartementencomplex in het centrum van De Koog op Texel. Het complex is gesitueerd op de hoek van de Nikadel en de Jan Daaldersteeg aan de rand van het winkelgebied. Het project bestaat uit: 12 studio's 8 twee-kamerappartementen
  Author: Djc

 57. koninginnehof.nl
  koninginnehof.nl
 58. Koninginnehof Archipel Den Haag
  Koninginnegracht 92, de historische gevel is de fraaie blikvanger van project Koninginnehof Den Haag. Het pand achter die fraaie gevel wordt totaal vernieuwd, uitgebreid en opnieuw ingedeeld. De achterzijde van dit pand is zó vormgegeven dat u maximaal van de zon geniet: tuin, veranda of dakterras. In het binnenhof - ontsloten via de toegangspoort - maken de oude opstallen plaats voor nieuwbouw. Zes appartementen en vier herenhuizen met tuin of balkon/dakterras, gelegen boven de ondergrondse parkeergarage.

 59. denieuwestijlvanhasselt.nl
  denieuwestijlvanhasselt.nl
 60. Nieuwbouw in Hasselt - De nieuwe stijl van Hasselt
  Wilt u wonen in een woonomgeving tussen weide en water aan de oostzijde van Hasselt? Denk dan nu mee over uw droomwoningen in De Nieuwe Stijl van Hasselt.

 61. woneninoosthof.nl
  woneninoosthof.nl
 62. Nieuwbouw in Arnhem - Oosthof
  Aan de rand van Arnhem, in het ‘Betuwse’ Schuytgraaf komt de woonbuurt Bolderbuurt waarin gebiedsontwikkelaar VanWonen 44 nieuwe eengezinswoningen ontwikkeld. Een woonbuurt in een herkenbare Scandinavische architectuurstijl. Nuchter en ontspannen, met natuurlijke basis materialen zoals baksteen, hout en duidelijke kleuren.

 63. woneninbornschematen.nl
  woneninbornschematen.nl
 64. Nieuwbouw in Borne - Nieuwbouw in Bornsche Maten
  VOF De Bongerd ontwikkelt en bouwt diversen typen nieuwbouw woningen. Rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Hoe moeten deze woningen er uit komen te zien? Dat willen we graag van je weten.

 65. besterburen.nl
  besterburen.nl
 66. Deel je woondroom - Besterburen - De Tippe
  De Tippe is van en voor iedereen. Starters, gezinnen, ouderen en mensen met een beperking: samen maakt u de buurt. Het is wonen in de stad, maar dan met het vriendelijke karakter van het dorp.

 67. wonenopseahorse.nl
  wonenopseahorse.nl
 68. Nieuwbouw in Hengelo - Seahorse
  Eventjes voorstellen; “Seahorse is de naam!” Dit project in Hengelo is in transformatie naar een groene en hoogwaardige nieuwbouw woonomgeving.

 69. wonenindemeeuwen.nl
  wonenindemeeuwen.nl
 70. Nieuwbouw in Groningen - De Meeuwen
  Dit nieuwbouwproject aan de entree van de stad Groningen ligt in de wijk De Meeuwen. In de afgelopen jaren zijn er al vele woningen gerealiseerd.

 71. woneninheerderhof.nl
  woneninheerderhof.nl
 72. Nieuwbouw in Heerde - Heerderhof
  Wonen in Heerderhof is heerlijk wonen aan de zuidkant van Heerde. Waar voorheen verpleeghuis De Wendhorst stond, kun jij straks wonen in dit nieuwbouwplan!

 73. wonenindekwartiermaker.nl
  wonenindekwartiermaker.nl
 74. Nieuwbouw in Arnhem - Kwartiermaker
  In Schuyts Kwartier ontwikkelt gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen het deelproject de Kwartiermaker.

 75. o-kade.nl
  o-kade.nl
 76. Nieuwbouw in Groningen - Wonen in Oosterhamerikkade
  Onder de rook van het bruisende Ebbingekwartier, tegenover DOT, het Stadsstrand en de studentenwoningen achter het UMCG, ontwikkelt VanWonen een woonlocatie aan de Oosterhamrikkade.

 77. woonaandeweide.nl
  woonaandeweide.nl
 78. Nieuwbouw in Arnhem - Schuytgraaf Woon aan de Weide
  Woon aan de Weide, nieuwbouw in Schuytgraaf Arnhem VanWonen ontwikkelt hier 20 prachtige nieuwbouw eengezinswoningen. De 8 tussenwoningen, 10 hoekwoningen en 2 onder-een-kapwoningen zijn gelegen in de jonge, dynamische en duurzame wijk Schuytgraaf in Arnhem.

  What else woneninduinzijde.nl alternative websites

 79. wonenindrachtstervaart.nl
  wonenindrachtstervaart.nl
 80. Nieuwbouw in Drachten - In de Luwte
  Wonen in Friesland op een bijzondere locatie in Drachten: de Drachtstervaart is uitermate geschikt voor iedereen die ruim wil wonen in een nieuwbouw huis.

 81. woneninsoetegaerde.nl
  woneninsoetegaerde.nl
 82. Nieuwbouw in Nijmegen - Soetegaerde Woenderskamp
  In Soetegaerde vind jij de privacy en kindvriendelijke omgeving die je zoekt. Wonen in een landelijke omgeving met het nieuwe winkelcentrum om de hoek.

 83. woneninbuitenveld.nl
  woneninbuitenveld.nl
 84. Wonen in Buitenveld - Nieuwbouw in Buitenveld
  In Kernhem Ede staat weer iets moois te gebeuren. Buitenveld is een kleinschalig nieuwbouwplan vlak bij de Doesburgerdijk.

 85. thuisindeboomgaard.nl
  thuisindeboomgaard.nl
 86. Nieuwbouw in Groningen - Thuis in de Boomgaard
  In Meerstad-Groningen, projectplan Meeroevers, komt projectontwikkelaar VanWonen met een bijzonder nieuwbouwproject. Een woonwijk in wording

 87. woneninhetebbingekwartier.nl
  woneninhetebbingekwartier.nl
 88. Nieuwbouw in Groningen - Ebbingekwartier
  In het hart van de stad Groningen wordt gewerkt aan de realisatie van nieuwbouw huizen in het Ebbingekwartier. U woont hier echt in de binnenstad maar dan wel in een vriendelijke, autoluwe omgeving en dankzij het zeer gevarieerde aanbod aan koopwoningen kunt u individuele keuzes maken die aansluiten bij uw levensstijl.

 89. woneninmiddenhof.nl
  woneninmiddenhof.nl
 90. Nieuwbouw Arnhem - Middenhof
  Nieuwbouw Arnhem heeft verschillende deelgebieden en Middenhof is daar één van. 41 nieuwbouwwoningen in een scandinavische architectuurstijl.

 91. dekernhemer.nl
  dekernhemer.nl
 92. Nieuwbouw in Ede - De Kernhemer
  Nieuwbouw De Kernhemer biedt u een woning met een unieke identiteit. Gelegen aan de noordzijde van Ede, in de bijna gelijknamige nieuwbouwwijk Kernhem.

 93. parknova.nl
  parknova.nl
 94. Nieuwbouw in Deventer - Park Nova
  Nieuwbouw Park Nova is een nieuw appartementencomplex in Deventer, speciaal voor starters, singles, koppels, senioren en eenoudergezinnen.

 95. deappelboomleek.nl
  deappelboomleek.nl
 96. Nieuwbouw in Leek - De Appelboom
  In nieuwbouwplan Oost-Indië komt De Appelboom. Een pareltje van een kleinschalig woonproject gelegen tussen Appelboom en De Knip.

 97. zaligerhof.nl
  zaligerhof.nl
 98. Nieuwbouw in Nijmegen - Zaligerhof
  Nieuwbouwproject Zaligerhof in Nijmegen (Lent) ligt op een werkelijk fantastische locatie. Dicht bij het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong en tegenover Fort beneden Lent. Alles wat u kunt wensen is dichtbij, zoals winkels, sport, natuur, water en een snelle fietsverbinding naar de oude binnenstad.

 99. crescent-west.nl
  crescent-west.nl
 100. Nieuwbouw in Apeldoorn - Crescent West
  Wil jij wonen in een nieuwbouwwoning in het hartje van Apeldoorn? In De Crescent West worden dertig vrije sector en veertien stadsvilla's gerealiseerd.

 101. wonenintuinenvanhuissen.nl
  wonenintuinenvanhuissen.nl
 102. Nieuwbouw in Huissen - Tuinen van Huissen
  De binnenstedelijke glastuinbouwlocaties in Huissen worden herontwikkeld in verschillende fases maar liefst ca. 525 nieuwbouw woningen.

 103. wonenindesmaaktuin.nl
  wonenindesmaaktuin.nl
 104. Nieuwbouw in Barneveld - Bloemendal
  VanWonen gaat een divers aanbod van woningen ontwikkelen in de nieuwe wijk Bloemendal ten noorden van Barneveld. In de wijk Bloemendal komen zeven verschillende woonsferen die zijn geïnspireerd op het huidige landschap.

 105. delaares.nl
  delaares.nl
 106. Nieuwbouw in Enschede - De Laares
  WOM De Laares ontwikkelt hier prachtige nieuwbouw eengezinswoningen. Rij- en hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen die zijn gelegen in de vernieuwde wijk De Laares in het centrum van Enschede.

 107. woneninduinzicht.nl
  woneninduinzicht.nl
 108. Wonen in Breezicht - Duinzicht
  Wonen in Duinzicht is wonen in de jongste wijk van Stadshagen, Breezicht. Iedere woning is uniek met een prachtig uitzicht en en vier ruime woonlagen

 109. lentsbuiten.nl
  lentsbuiten.nl
 110. Nieuwbouw in Nijmegen - Lents Buiten
  Lents Buiten ontwikkelt een diversiteit aan nieuwbouw woningen. Wonen met een landschappelijk karakter in een woning van natuurlijk en duurzame materialen.

 111. woneninparkzuidbroek.nl
  woneninparkzuidbroek.nl
 112. Nieuwbouw in Apeldoorn - Park Zuidbroek
  Op deze prachtige locatie in Apeldoorn ontwikkelt VanWonen 59 woningen met een eigen karakter. Meld je aan voor Park Zuidbroek en vertel ons jouw woonwensen.

 113. poortvansneek.nl
  poortvansneek.nl
 114. Nieuwbouw in Sneek - Poort van Sneek
  In de Poort van Sneek bouwen gaan we 2 appartementencomplexen van elk zestien nieuwbouw appartementen en 4 twee-onder-één-kapwoningen bouwen. Zoekt u comfort met gemak en een prachtige ligging aan het water, dan slaagt u vast in een van de appartementen.

 115. gerritstuin.nl
  gerritstuin.nl
 116. Nieuwbouw in Zwolle - Gerrits Tuin
  Gerrits Tuin is het podium voor creatief en innovatief Zwols talent. Hier komen ideeën tot bloei en doe je nieuwe energie op, want wie in Zwolle zaait..