Top 89 alternative sites to maroesja-lacunes.nl

 1. anetverdonk.nl
  anetverdonk.nl
 2. home | Anetverdonk.nl
  Anet Verdonk is beeldend kunstenaar. Schilderijen in olieverf op doek, pastelkrijt op papier, aquarel en mixed media. Figuratief met een hang naar abstract. O.a. zeegezichten, landschappen, bloemstillevens. Nu ook prachtige kunstkaarten in webshop.
  Author: Anet Verdonk

 3. tinkels.be
  tinkels.be
 4. Beeldende Kunst - Schilderijen Patrick Barb�
  Beeldend kunstenaar Barb� Patrick - schilderijen in olieverf, aquarel, pastel en acryl

 5. eriemerkus.nl
  eriemerkus.nl
 6. Schilderijen van Erie Merkus: naakt, portret, landschap
  Schilderijen van beeldend kunstenaar Erie Merkus: figuratief en abstract; naakt, portret, landschap; olieverf, acryl.

 7. kunsthandel-nunspeet.nl
  kunsthandel-nunspeet.nl
 8. Kunsthandel Nunspeet - Exclusief aanbod van Veluwse Kunstenaars
  Welkom op Kunsthandel Nunspeet. Gespecialiseerd in kunst, gemaakt door Veluwse kunstenaars. Van olieverf tot aquarel, modern abstract tot figuratief.

 9. ampsmit.nl
  ampsmit.nl
 10. Amp Smit Een overzicht van het werk van kunstenaar Amp Smit.
  Een overzicht van het werk van kunstenaar Amp Smit. Gebruikte technieken: emaille, houtskool, inkt, klei, keramiek, olieverf en aquarel.

 11. martenhuitsing.nl
  martenhuitsing.nl
 12. Home
  Marten Huitsing is beeldend kunstenaar, schildert vooral figuratief met olieverf en woont in Bedum, heeft gestudeerd aan de Klassieke academie voor schilderkunst te Groningen.
  Author: Super User

 13. frankrenssen.nl
  frankrenssen.nl
 14. Frank Renssen
  Frank Renssen houdt zich als beeldend kunstenaar in Driebergen vooral bezig met schilderen in aquarel en olieverf en beeldhouwen in steen en hout.

 15. sandervanzijl.nl
  sandervanzijl.nl
 16. De kunstenaar - Sander van Zijl
  Sander van Zijl beeldend kunstenaar, werkt voornamelijk met olieverf. Zijn stijl is een mengeling van traditionele schilderkunst en digitale concept art.
  Author: Sander

 17. ellybooy.nl
  ellybooy.nl
 18. Elly Booy -------- Artist
  Elly Booy is beeldend kunstenaar. Zij maakt schilderijen en etsen. Haar stijl is figuratief abstract en behoort tot het expressionisme. Geboren in Indonesië en lid van Arti et Amicitiae in Amsterdam.
  Author: Luuk Wouters

 19. wallyuitdekunst.nl
  wallyuitdekunst.nl
 20. Wally - Ik, Wally.
  Omdat ik breed georiënteerd wilde zijn, heb ik verschillende richtingen gevolgd in Teken -, houtskool -, pastels - en aquarel, restauratietechnieken, werken met Acryl, olieverf en gemengde technieken. Door al deze stijlen te mengen, heb ik nu mijn eigen techniek en stijl ontwikkeld.

 21. dierportretten.nl
  dierportretten.nl
 22. - Dierportretten in opdracht ~ Marjolein Kruijt kunstenares
  [Dierportretten] ~ huisdieren ~ dierenportretten in opdracht door kunstenaar Marjolein Kruijt. Honden, katten, paarden en andere dierenschilderijen. Vrij werk en in opdracht in olieverf, pastel, aquarel, acryl, potlood, houtskool en gemengde technieken.

 23. daancorstjens.nl
  daancorstjens.nl
 24. daancorstjens.nl
  Kunst, Opdrachten, Figuratief, Abstract, Olieverf, Acryl, Mixed media, Doek, Portret, Gemengde techniek, Art, Schilderij, Tekening, Kunstenaar, Zeist, Utrecht.

 25. factor-ij.nl
  factor-ij.nl
 26. Factor-IJ, de etalage ⋆ Kunst en ambacht in IJsselstein
  kunst, kunstenaar, IJsselstein, art, artwork, regio, schilderijen, beeldend, sculptuur, mixed-media, beeldhouwer, tekeningen, grafiek, ambacht, ambachtelijk, modern, klassiek, abstract, kopen, kunstaanbod %
  Author: Didi

 27. mariolapluskota.nl
  mariolapluskota.nl
 28. Mariola Pluskota - Welkom op mijn site
  Ik ben geboren in Polen en kwam in 1989 naar Nederland. In Amsterdam heb ik de opleiding tekenen en schilderen aan de Ruudt Wackers Academie gevolgd. Mijn werk is figuratief. Ik maak voornamelijk portretten, maar soms vind ik het ook gewoon leuk om werken van bloemen te maken. Ik werk met veel geduld en ga net zo lang door tot ik mijn doel heb bereikt. Mijn favoriete materialen zijn olieverf, pastel en houtskool.

 29. astridmenick.exto.nl
  astridmenick.exto.nl
 30. Astrid Menick - over mij
  Astrid Menick (1960) is autodidact als beeldend kunstenaar en docent. Zij werkt vaak vanuit spontaniteit en intuïtie. In eerste instantie bestond haar werk uit schetsen en tekeningen in potlood, houtskool of Oost-Indische inkt. Op haar dertigste is zij begonnen met schilderen in aquarelverf en vervolgens met acrylverf, olieverf en andere media Haar recente werk is in sumi-e, een Japanse techniek waarbij geschilderd wordt met zwarte inkt op rijstpapier.

 31. nathaliewiersma.nl
  nathaliewiersma.nl
 32. Nathalie Wiersma
  Beeldend Kunstenaar Ik beschouw mezelf als een toegepast beeldend kunstenaar. Ik creëer werk naar aanleiding van een gegeven opdracht. Mijn werk blijft tot op zekere hoogte altijd figuratief, al zoek ik soms de grenzen van het abstracte op, door bijvoorbeeld details te schilderen van een onderwerp, met een grove kwaststreek. In principe sta ik open voor ieder soort opdracht op kunstgebied. Mijn specialisatie is het maken van dierportretten en dan met name van paarden. Het is ook mogelijk om door mij schilderijen voor op de kinderkamer te laten maken. Of een groter schilderij voor in de woonkamer, eventueel met een zelf gekozen onderwerp of kleurstelling. Beeldend Kunstena...

 33. coloursalive.nl
  coloursalive.nl
 34. Astrid Drent - colours alive
  Schilderen is pure emotie, die moet je ervaren, beleven. Olieverf geeft mij de mogelijkheid krachtig ideeën tot uiting te brengen. Soms is een tere aanraking van de verf op het linnen al voldoende. Houtskool, grafiet en inkt, hebben een geheel eigen uitdrukkingsvorm. Landschappen van eindeloze vlaktes. Dieren, dominant in beeld zodat hun kracht en karakter naar u toekomen of aquarel-achtige beelden die luchtig over het netvlies glijden. Wat spreekt u het meeste aan? Laat het me weten.

 35. hemmechien.nl
  hemmechien.nl
 36. Hemmechien Knip - Zomer en winter 2019
  Hemmechien Knip Beeldend kunstschilder vrij werk expressief. Ze heeft een galerie aan huis in Zutphen met 600 werken,te koop, te leen of te huur.Knip (1939 Midwolda) maakt grote schilderijen, olieverf op doek. Abstracties met een figuratief element. Daarbij worden gevonden composities tot één geheel gemaakt. Ze is vooral gefascineerd door het materiaal waarmee ze werkt. De verf dus en ook de huid van het doek en hoe het één op het ander inwerkt, reageert. De flexibiliteit van de olieverf en zien hoe de verschillende lagen op elkaar afstemmen. Er gebeurt van alles op het doek. De verf krijgt alle kans, er wordt ingegrepen, doorgewerkt soms op grillige verfsporen. Door expe...

 37. hensrunhaar.nl
  hensrunhaar.nl
 38. Hens Runhaar - Welkom.
  Welkom op mijn homepage. Ik ben Hens Runhaar, geboren in 1945 in Goor Overijssel. Daarna ben ik verhuisd naar Zuid Holland. In Alphen a/d Rijn heb ik gewerkt als docent, kunstenaar en was ik medeoprichter van Expressie '70, nu Parkexpressie, waar ik een aantal jaren lessen in grafiek gaf. In 1972 ben ik verhuisd naar Twente en woon nu in Almelo. Hier was ik verbonden aan CLA-Almelo, nu Noordik, als docent beeldende vormgeving Opleiding: 1e graads Beeldende Vormgeving en Cultuurgeschiedenis. Mijn werk bestaat grotendeels uit schilderijen in realistische stijl geschilderd. Onderwerpen variëren van portretten tot stillevens. Portretten, vaak op groot formaat, van bijvoorbeel...

  Other sites like maroesja-lacunes nl

 39. atelierdeaanpak.nl
  atelierdeaanpak.nl
 40. Home
  Atelier,workshops,Atelier de Aanpak,cursussen,onderhoudswerk, speksteen,aanpakken,beeldhouwen,wol,katoen,steen,scholen,kinderfeestje,educatief,educatieve,leren,ontwikkelen,bedrijven,vilten,sieraden,sieraden maken,maken,handwerk,schilderen,timmerwerk,badkamers,keukens,beeldende vorming, van , van Katoen,katoen,De ,de ,Aanpak,schilderen,schilderij,schilderijen,witten,mixed,mixed media,schilder techniek,technieken,aquarel,waterverf,acryl,olieverf,gereedschap,stuc,stuccen,laminaat,les,ceatie,creatief,raspen,vijlen

 41. lusees.nl
  lusees.nl
 42. Lucy van de Leemkolk - Welkom
  Kleurrijke eigentijdse spirituele schilderijen met een vernieuwend karakter…. Intuïtief, speels en magisch tussen fantasie en werkelijkheid. Lusees Art ♥

 43. tinekevansteenbergen.eu
  tinekevansteenbergen.eu
 44. Tineke van Steenbergen - mijn schilderijen
  Hedendaagse moderne schilderijen.

 45. marjoleinblommestijn.eu
  marjoleinblommestijn.eu
 46. Marjolein Blommestijn - Olieverf
  Marjolein Blommestijn ,Eindhoven Van jongs af aan ben ik bezig geweest met creëren. Schilderen tekenen dansen. Uit het niets iets laten ontstaan. De opbouwende weg van de processen. Volgde VWO volwassen educatie tekenen, kunst-geschiedenis/beschouwing.Academie voor schone kunsten te Arendonk. Sinds 2004 werk ik in mijn atelier

 47. johnjongbloed.nl
  johnjongbloed.nl
 48. John Jongbloed - Informatie over John Jongbloed
  John Jongbloed schildert intuïtief, met natuurlijke materialen en in sobere kleuren. De natuur is een belangrijke inspiratiebron.

 49. musmoments.nl
  musmoments.nl
 50. Mus - welkom
  Back to basic; Plein Air werk en Atelierwerk uit het schemergebied tussen de werkelijkheid en abstractie.

 51. wimmeyles.nl
  wimmeyles.nl
 52. Wim Meyles - Introductie
  Jarenlang met hout gespeeld: ingebeeld en uitgebeeld; ik wens u die het aanschouwt een plezierig oponthout!

 53. marijevantoledo.nl
  marijevantoledo.nl
 54. Marije van Toledo - Marije van Toledo
  Balancerend op de grens tussen abstractie en figuratie. Vervloeiing van werkelijkheid in verbeelding.

 55. watercolor.nl
  watercolor.nl
 56. Marco Boer - Welkom
  Marco Boer www.marcoboer.exto.nl www.watercolor.nl aquarel, aquarelleren,aquarelkunst, art, artist, watercolor, watercolour,

 57. atelier-gerzaagsma.nl
  atelier-gerzaagsma.nl
 58. Ger Zaagsma - Introductie
  Realistische aquarellen en olieverf schilderijen van Hollands landschap, met altijd expressieve luchten boven de lage horizon zich spiegelend in de waterrijke polder. Ook werken uit de Franse Morvan en van de Oostelijke Algarve in Portugal.

 59. georgecalis.nl
  georgecalis.nl
 60. George Calis - Inspired by nature
  In mijn ontdekkingstocht van het materiaal acrylverf en/of olieverf schilder ik onderwerpen die mij fascineren en boeien.

 61. loes-4art.nl
  loes-4art.nl
 62. Loes Watchman - Werk filosofie
  Altijd op zoek naar de verbondenheid van tegenstellingen een omschrijving als ik mij wil voorstellen. Dit loopt als een rode draad door mijn leven en werk als kunstenaar.

 63. sandradamenart.nl
  sandradamenart.nl
 64. Sandradamenart - Biografie
  Sandra Damen (1974 Goirle) Ik ben autodidact. Ik schilder de natuur en dieren.

 65. berstekelenburg.nl
  berstekelenburg.nl
 66. Ber Stekelenburg - schilder, beeldhouwer
  Een beeld of schilderij moet je raken en het liefst met een dreun! Beelden die beelden oproepen.

 67. karinportegies.nl
  karinportegies.nl
 68. Karin Portegies - Pasteltekeningen/kleurpotloodtekeningen
  Karin Portegies maakt realistische pastel- en kleurpotloodtekeningen. Haar passie voor de natuur is daarbij duidelijk herkenbaar. Naast vrij werk tevens dierenportretten en ander tekenwerk in opdracht.

 69. mijkcando.nl
  mijkcando.nl
 70. Mijk Cando - Mijn passie is het verbeelden van de taal van de ziel
  Bezig zijn met tekenen en schilderen is voor mij thuiskomen. Ik maak geen voorstudies, ik bedenk niet wat ik doe. Als ik werk, werk ik vanuit stilte en leegte. Als het stil is van binnen, dan tekent de tekening zich zelf. Als ik vanuit leegte mijn hart volg, dan vormen de beelden en kleuren zich zelf.

 71. greetvanbeers.nl
  greetvanbeers.nl
 72. Greet van Beers-Van Erp - acryl-gem.technieken
  Ik laat me inspireren door mijn gevoelsleven, levenspad, reizen, ontmoetingen, kleur en licht. Mystiek boeit me enorm.

 73. adasinke.nl
  adasinke.nl
 74. Ada Sinke - Informatie
  De ongerepte natuur is de inspiratiebron van Ada Sinke. Ze 'vangt' haar 'geniet-momentjes' aldaar in bijzonder kleurrijke en sfeervolle landschappen met Acryl en Pastel of in de Zen-achtige Japans/Chinese Sumi-e techniek. Herkenbaar en ook weer niet. Haar fascinatie voor de natuur blijkt ook uit haar gebruik van natuurlijke en zelf geconserveerde 'Objet trouvé ' (als de verborgen ziel der dingen) in Collages en 3D objecten. Ada Sinke is a Typical latebloomer as a visual artist. Around the age of 45 she combined a busy job as sociologist with retraining for that. She also taught drawing lessons.The landscapes of het many hikingtrips at home and abroad are her source of ins...

 75. karelvreeburg.nl
  karelvreeburg.nl
 76. Karel Vreeburg - Over Karel Vreeburg
  Karel Vreeburg begon zijn zoektocht naar vormen binnenin de steen 12 jaar geleden in 2003. Daarbij maakt hij steeds vaker ingewikkelde wiskundige figuren vrij die ervoor zorgen dat zijn beelden raken aan de schoonheid van Kunst en fascinatie van de Wetenschap. Er wordt over hem gezegd dat hij in het voetspoor loopt van M.C. Escher, maar er is ook een overeenkomst met Victor Vasarely of Max Bill.

 77. sylviavanbeek.nl
  sylviavanbeek.nl
 78. Sylvia van Beek - Welkom
  Sylvia van Beek (1967) schildert met acryl op doek of papier. Haar favoriete onderwerpen zijn mens en dier. Schildert bij

  What else maroesja-lacunes.nl alternative websites

 79. lilianbiermans.be
  lilianbiermans.be
 80. Lilian Biermans - Welkom
  Ik ben Lilian en woon in Molenbeersel Blg. Limburg. Sinds 2002 ben ik bezig met schilderen. Ik heb geen opleiding in de schilderkunst gehad, maar heb wel een aantal cursussen gevolgd. Dit doe ik momenteel nog steeds om de technieken te verfijnen en mijn eigen 'signature' nog meer achter te laten. Het meest uitdagende is voor mij om, naast de uiterlijke gelijkenissen, ook juist het karakter naar voren te laten komen in een portret, zodat er nog erkenning is. Ik heb mijn eigen stijl ontwikkeld door veel te experimenteren met verschillende materialen en mijn eigen 'fingerspitzengefühl' te volgen. Mijn focus ligt op dit moment bij het schilderen van dieren. Ze nemen een bijzo...

 81. ddmoerenhout.nl
  ddmoerenhout.nl
 82. Dolinde Dolores Moerenhout - welkom op mijn site
  Dolinde Moerenhout (Arnhem 1969) schildert en tekent mensen, dieren en taferelen. De sfeer van haar werk is gevoelig, opgewekt, ruig en voorzichtig tegelijkertijd.

 83. hanspaus.nl
  hanspaus.nl
 84. Hans Paus - Over Hans Paus
  Hans Paus (1959) is een gepassioneerde, moderne landschapschilder. De veelal met paletmessen opgezette landschappen zijn een afgeleide vorm van impressionistische schilderkunst, waarin hij een herkenbaar eigen handschrift ontwikkeld heeft. De schilderijen zijn pasteus en 'nat in nat' opgezet. Hoewel het schilderen zeer tijdrovend is slaagt de kunstenaar erin de indruk te wekken dat ze vlot en met de losse pols zijn geschilderd.

 85. rinyadams.nl
  rinyadams.nl
 86. Riny Adams - Welkom op mijn website.
  Mijn schilderijen en kamerschermen vallen op door kleur,lijn en materiaalgebruik. Het graffiti-achtige karakter is een belangrijk aspect van mijn werk

 87. jeannetteruigrok.nl
  jeannetteruigrok.nl
 88. Jeannette Ruigrok - Greeve - Schilderen
  lid van de Kunsttoer en docent tekenen en schilderen in de gemeente Lansingerland

 89. dutchartistjelke.nl
  dutchartistjelke.nl
 90. Dutchartistjelke van Beekveld - Spacingart nieuwe artstijl
  DutchArtistJelke ontwerper van een unieke kunst stijl Spacingart

 91. jochina.nl
  jochina.nl
 92. Jochina van Kruistum - welkom op de website van kunstschilder Jochina van Kruistum
  Mijn schilderijen zijn fantasievol realistisch of impressionistisch van stijl. Maar soms ook abstract. Ik vind het een uitdaging om iets nieuws uit te proberen, waardoor de schilderijen heel divers zijn. Zij vertellen elk hun eigen verhaal. De materialen waar ik mee werk zijn acryl- en olieverf.

 93. maatjewinters.nl
  maatjewinters.nl
 94. Maatje Winters - schilderijen, objecten en muurobjecten
  Maatje Winters maakt schilderijen, objecten en geeft workshops.

 95. jonaske.nl
  jonaske.nl
 96. Jonaske de Ruiter - introductie Jonaske
  Jonaske de Ruiter (1959) is bezig met verschillende kunstvormen - fotografie, mixed media, textiel - en daarmee voortdurend op zoek naar nieuwe combinaties van technieken. Dat betekent dus dat ze erg veel experimenteert. Ze is niet alleen actief beeldend kunstenaar, zij is ook een inspirerende en creatieve trainster en docent.

 97. rupabokhorst.nl
  rupabokhorst.nl
 98. Rupa Bokhorst - Welkom op mijn kunstsite
  Schilderen, tekenen is mijn passie. Ik laat me door alle aspecten van het leven inspireren en probeer iets hiervan in de materie vast te leggen.

 99. wiljongstra.nl
  wiljongstra.nl
 100. Wil Jongstra - welkom
  Wil Jongstra is in 1990 begonnen met schilderen en dit is langzamerhand uitgegroeid tot een echte passie. Begonnen met figuratief is zij steeds meer abstract gaan schilderen. Zij werkt voornamelijk met acrylverf en maakt daarbij ook vaak gebruik van andere materialen, zoals zand, papier, medium etc.

 101. cecilebank.nl
  cecilebank.nl
 102. Cecile Bank - Welkom
  Door vrij te associëren met gedachten en materialen toont Cecile Bank de vluchtigheid van de natuur en tegelijk zijn kracht en kwetsbaarheid. Schilderijen, tekeningen en grafiek.

 103. leopruijt.nl
  leopruijt.nl
 104. Leo Pruijt - Introductie
  Leo Pruijt maakt figuratieve, houten beelden. Hij is gespecialiseerd in menselijke torsen en koppen, die hij zo fijn vormgeeft dat ze tot leven lijken te komen. Het hout geeft de beelden een extra dimensie. Zeker de fraaie, inlandse houtsoorten die hij gebruikt, zoals walnoot, eik of linden.

 105. jaapstiemer.nl
  jaapstiemer.nl
 106. Jaap Stiemer - schildert waar hij zin in heeft
  Jaap Stiemer schildert waar hij zin in heeft.

 107. vd2l-keramiek.nl
  vd2l-keramiek.nl
 108. José van den Tweel - vd2L keramiek - achtergrond
  Al enige tijd maak ik werkstukken die te maken hebben met (oude) industrie en bedrijfsgebouwen. De kracht en robuustheid van oude fabrieken, de duidelijke vormen is wat mij aantrekt. Maar ook het verval, roestlagen op ketels en leidingen, afgebladderde of half ingestorte muren.

 109. antonbrand.nl
  antonbrand.nl
 110. Anton Brand - aquarellen en olieverfschilderijen
  Ik ben vanaf ca 1990 actief met aquarel en olieverf. Aquarelleren doe ik vaak buiten in de natuur. In toenemende mate werk ik met olieverf; thuis, in mijn atelier in Haarlem of in Amsterdam bij een schildergroep.

 111. gerardbrokart.nl
  gerardbrokart.nl
 112. Gerard Brok - diapresentatie
  Geboren 10-10-1945 te hengelo Sinds de tijd dat ik een potlood vast kon houden tekende ik. Mijn grootste wens was een opleiding te volgen aan de AKI te Enschede.De gezinsomstandigheden in die tijd beslisten anders en daardoor deed ik een studie ondernemerschap in de woninginrichting.In mijn vrije tijd kon ik me in de ateliers van professionele schilders als, Wilhelmina Bakkenes en Piet Kusters ,verder ontwikkelen als schilder. De prachtige structuren in de door de tand des tijds aangetaste voorwerpen fascineren mij.Ze zijn voor mij bronnen van inspiratie.

 113. robin-seur.nl
  robin-seur.nl
 114. Robin S. - Persoon en werk
  Robin S. werkt traditioneel en intuitief. Zijn leven en ervaringen in vrijwel alle kontinenten worden zichtbaar in de kleuren en vormen van zijn werk. Meer en meer verdiept Robin zich in de kombinatie van de zichtbare en onzichtbare wereld. De waarnemer kan zich de vraag stellen, waar de fantasie begint en waar de van ons waargenomen realiteit eindigt. Of - Wat is werkelijk-werkelijkheid?

 115. chrishendriks.nl
  chrishendriks.nl
 116. Chris Hendriks - Welkom op mijn website
  Chris is zeer veelzijdig, zowel op het platte vlak als driedimensionaal. Geboeid door vooral de mens, maar ook door nautische onderwerpen en geometrische figuren.

  Other websites similar as maroesja-lacunes.nl

 117. wimekkelenkamp.nl
  wimekkelenkamp.nl
 118. Wim Ekkelenkamp - Welkom
  Ik ben Wim Ekkelenkamp. Ik ben in 2007 begonnen te schilderen en heb me het schilderen zelf geleerd. Ik heb me toegelegd op realistische dieren portretten en natuur scene's.

 119. irisduchateau.nl
  irisduchateau.nl
 120. Iris Duchateau - Home
  Vanuit haar hart vertaalt Iris het liefst de ziel van de persoon of het landschap die zij op het doek wil vastleggen. het schilderen gaat voor haar namelijk veel dieper dan alleen een expressie. Een expressie heeft als definitie 'uitdrukking' de standaarden van emoties die de mens van kleins af aan objectief kan benoemen. De emotie van een persoon heeft, net als een vingerafdruk, een stukje identiteit gekoppeld aan die ene persoon. Iris vertaalt dus altijd een expressie met identiteit.

 121. sehstedt.nl
  sehstedt.nl
 122. Michel Sehstedt - Surrealisme
  Michel woont en werkt in Aalsmeer en is sinds 1990 actief als beeldend kunstenaar. Surrealisme is de stijl waarin Michel zich het best thuis voelt.

 123. saskiaobdeijn.nl
  saskiaobdeijn.nl
 124. Saskia Obdeijn - Introductie
  Saskia Obdeijn (1981) is beeldend kunstenaar en docent in Zutphen. Ze werkt voornamelijk met acrylverf en collage en is gespecialiseerd in portretschilderijen en figuratieve schilderijen.

 125. fransvanvuuren.nl
  fransvanvuuren.nl
 126. Frans van Vuuren - Schilderijen
  Het fotograferen van landschappen is mijn passie. De resultaten hiervan inspireren mij tot het maken van landschappen op het doek. Ik ben autodidact en laat mij inspireren door talloze kunstenaars, m.n. De expressionisten. Een favoriet is de Nederlandse schilder en graficus Wim Oepts

 127. matty-westra-hoekzema.nl
  matty-westra-hoekzema.nl
 128. Matty Westra Hoekzema - State Of My Art
  Ik vervorm de wereld, zet de beelden naar mijn hand, zodat ik moet glimlachen. En hopelijk breng ik ook bij anderen een glimlach teweeg.

 129. whistlerwitleer.nl
  whistlerwitleer.nl
 130. Vera Whistler - whistlerwitleer
  Ik ben geboren in 1946 in Den Haag. Na een carrière als danseres, dansdocente en bewegingsanalyste, ben ik beeldend kunstenares geworden. Daarnaast ben ik shamanistisch raadsvrouw.

 131. angeline-rijkeboer.nl
  angeline-rijkeboer.nl
 132. Angeline Rijkeboer - WELKOM OP MIJN WEBSITE
  Kleurrijke schilderijen van dieren (wildlife/huisdieren/vogels), landschappen en gebouwen. Ook zijn er workshops te volgen.

 133. mariekerosing.nl
  mariekerosing.nl
 134. Marieke Rosing - Voorstellen
  Marieke laat zich inspireren door de natuur en het oneindig aantal kleuren dat het pallet kent. Kleuren inspireren haar door de emoties die ze losmaken en door de vele combinaties die mogelijk zijn. Dit is terug te zien in haar schilderijen, het zijn vrolijke, kleurrijke, decoratieve kunstwerken die een ruimte kleur en warmte geven.

 135. aquarellen-online.nl
  aquarellen-online.nl
 136. Ellen Visser-Bergsma - Welkom op mijn website
  Ellen Visser-Bergsma is opgegroeid in Friesland en later naar Drenthe verhuisd. Ze is autodidact en schildert met aquarel. Landschappen en bloemen hebben haar voorkeur.

 137. manolasintjago.nl
  manolasintjago.nl
 138. Manola Francinette Sint Jago (nona) - BON BINÍ WELKOM!
  Mijn naam is Manola Sint Jago. Ik ben geboren en getogen op het tropische eilandje Aruba. Vanaf mijn jeugd ben ik aan het tekenen en bezig met diverse vormen van kunst. In mijn kunstwerken gebruik ik diverse materialen, zoals schelpen, hout, kralen, stenen. Hierbij laat ik me inspireren door mijn Arubaanse roots. Geniet van mijn kunstwerken. Ik teken en schilder, maar ik maak ook hele bijzondere sieraden. Dank u wel.

 139. luciennesmit.nl
  luciennesmit.nl
 140. Lucienne Smit - Poëtische Reisherinneringen
  Poëtische Reisherinneringen; Mijn schilderijen, panelen en etsen zijn een poëtische weergave van de plekken waar ik was of ooit wilde zijn.

 141. camphuijsen-art.nl
  camphuijsen-art.nl
 142. Rita Camphuijsen - Welkom in mijn online galerie
  Opmerkzaam naar de wereld om zich heen kijkend groeide een stil gevoel van binnen. Heeft van kinds af aan de drang gevoeld tot tekenen en schilderen.

 143. houtenbeelden-jck.nl
  houtenbeelden-jck.nl
 144. Jan-carel Koster - Beelden in hout en steen
  Maker van Multi-Dimensionale werken. Voor beeldhouwer Jan-Carel Koster staat Multi-dimensionaal werk voor het maken van 3D sculpturen met als 4e dimensie, tijd (de ruimtetijd). In deze 4e dimensie kan hij zijn gedachte kwijt . Een gedachte die achter de sculptuur werkelijkheid wordt.

 145. hennyadank.nl
  hennyadank.nl
 146. Henny Adank - Over mezelf
  Breda, 1949. Graag werk ik vanuit een realistisch (fotografische) sfeer met kleurpotloden aan mijn beeldend werk. Een intensief en langdurig proces en meestal, laag, na laag na laag.... Voor een overzicht van mijn complete werk zie: www.hennyadank.nl

 147. mirjamgriffioen.nl
  mirjamgriffioen.nl
 148. Mirjam Griffioen - mirjam griffioen
  Welkom iedereen! Mijn naam is Mirjam Griffioen geboren in 1975 in het mooie Vlissingen. In juni 2006 ben ik afgestudeerd aan de Hoge school voor de Kunsten Utrecht. Mijn werken kenmerken zich door vrolijkheid en het gebruik van veel felle kleuren. Ik geniet elke dag van het kleurrijke eiland Curacao en geef het nog meer kleur, ik hou van vrolijkheid in mijn schilderijen en als mensen bij mijn kunst een glimlach krijgen is voor mij mijn kunst geslaagd. :) Als kind wilde ik graag op de muren tekenen of de auto van mijn vader beschilderen en droomde ik ervan om in een warm land wonen...Ga ervoor, dat heb ik ook gedaan volg je hart. fijn dat u een kijkje komt nemen op mijn si...

 149. jokevanbree.nl
  jokevanbree.nl
 150. Joke van Bree - over mij
  tekening - met houtskool - licht en donker - liefst in groot formaat - heerlijk!

 151. lhbylisa.nl
  lhbylisa.nl
 152. LH by Lisa - LH by Lisa
  Hallo, Ik wil jullie graag uitnodigen om mijn kunst te komen bewonderen. Het is een jaar geleden dat ik mijn passie voor schilderen ontdekten. En ik vind het heerlijk. Liefs, Lisa de Hoogh

 153. mariarts.nl
  mariarts.nl
 154. Maria van 't Hullenaar - Introductie
  Mijn naam is Maria van 't Hullenaar. Ik maak zowel ruimtelijk als tweedimensionaal werk. Schilderijen met olieverf en gemengde technieken. Driedimensionaal werk maak ik van (steengoed)klei, porselein, papier etc. Het werk is vaak in een thema met elkaar verbonden, er is een wisselwerking, een interactie tussen ruimtelijk en schilderwerk. Wanneer u meer van mijn werk wil zien, kunt u altijd een afspraak maken voor atelierbezoek.

 155. henkvandentillaart.eu
  henkvandentillaart.eu
 156. Henk van den Tillaart - Home
  Sinds 2001 als voorbereiding op een periode van meer vrije tijd begonnen met schilderen. Deze hobby geeft mij de rust die nodig is om als compensatie te dienen voor een (erg) drukke baan. De positieve reacties geven me ook veel voldoening. Dit heeft ook de behoefte gegeven de kunstwerken te delen. Contact over getoonde werken gaarne naar henkvdt@msn.com. Suggesties, kritiek, tips zijn altijd welkom (met excusues voor de vaak slechte kwaliteit van de foto's, indien er suggesties zijn deze zonder weerspiegeling vast te leggen graag).

  More other alternatives for maroesja-lacunes nl

 157. runslinkers.nl
  runslinkers.nl
 158. Run Slinkers - herKUNSTgebruik
  Hergebruik van materialen is de rode draad in mijn werk. Ik maak toegepaste kunst van materialen die anders weggegooid zouden worden.

 159. luchtvaartschilder.nl
  luchtvaartschilder.nl
 160. Lex van Eck - Lex van Eck, luchtvaartschilder
  Ik ben luchtvaart enthousiast en teken en schilder al sinds mijn jeugd. De liefde voor de luchtvaart heb ik van mijn vader die vlieger was bij de Marine en het tekentalent van mijn grootvader die na zijn vroege pensionering veel schilderde. Mijn groeiende collectie luchtvaartprenten zou ik graag met anderen willen delen.

 161. sparkle-sieraden.nl
  sparkle-sieraden.nl
 162. Janet Klok - Sparkle-sieradenatelier
  Mijn naam is Janet Klok en ik ontwerp sieraden voor mijn eigen atelier genaamd Sparkle*. Ik maak sieraden van goud,zilver en titanium vaak gecombineerd met edelstenen, halfedelstenen of andere natuurlijke materialen. Alle sieraden zijn unica stukken u zult er dus nooit een tweede exemplaar van zien.

 163. lambertdehaas.nl
  lambertdehaas.nl
 164. Lambert de Haas - Pelgrimstochten naar Santiago de Compostella
  Een citaat over mijn werk: Zwarten en witten zet hij in intense confrontatie. Grafische elementen krijgen zo meer en meer de overhand in zijn wonderlijke werk.

 165. jankootstra.nl
  jankootstra.nl
 166. Jan Kootstra - Still...even
  Jan Kootstra (1951) autodidact. Jan schilderd realistische stillevens, de tastbaarheid doet de kijker steeds weer verwonderen en plezierig verrassen.

 167. marlieswoltjer.nl
  marlieswoltjer.nl
 168. Marlies Woltjer - Introductie
  Wonderlijke, organisch-abstracte / geabstraheerde schilderijen en tekeningen van veelzijdig kunstenaar Marlies Woltjer (Rietveld, ’97)

 169. heindebruyne.nl
  heindebruyne.nl
 170. Hein de Bruyne - Mijn grootmoeder Scholastique de Lelie
  Hein de bruyne , kunstschilder, zijn werk is figuratief en afwisselend zowel in de gebruikte techniek als in de keuze van zijn onderwerp .

 171. carlavanlieshout-kunst.nl
  carlavanlieshout-kunst.nl
 172. Carla van Lieshout Kunst - schilderles, tekenles- masterclass schilderen vrijschilderen schildercursussen #Nistelrode #Brabant
  Carla van Lieshout. Beeldend kunstenares klassieke en moderne schilderkunst . Ik houd mij in het kunstenaars vak voornamelijk bezig met het geven van schilderles en schildercursus, vrij schilderen voor starters en gevorderden, tekenles en ook schilderworkshops en teambuilding activiteiten organiseer ik op ons gezellig en ruim atelier, met patio tuin en galerie gelegen aan de Mondriaan route van het Maashorst gebied te Nistelrode. Mijn persoonlijke interesse ligt bij het schilderen van portretten/modellen en taferelen omdat mensen in al hun doen en laten , maar ook verschillende culturen, met alles daarom heen mij aanspreken. Mijn bedoeling daarbij is dat ik de kijker op e...

 173. leohorbach.nl
  leohorbach.nl
 174. Leo Horbach - Leo Horbach
  veelzijdig, gedreven, planmatig, intuïtief en een observant. Schilder, tekenaar, beeldhouwer, bouwer, constructeur, ontwerper, createur ... beeldend kunstenaar.

 175. isisnedloni.nl
  isisnedloni.nl
 176. Isis Nedloni - OUTSIDER ART Amsterdam
  In mijn figuratieve werk ben ik, vanuit MIJN BESCHADIGING, op zoek naar 'het verkreukelde',' het geschondene' 'de essenties' Mijn obsessieve uitingsdriften zijn niet bang voor het neerzetten van het donkere of het kwetsbare in de mens. Schilderijen, collages, bedtekeningen en (troost) objecten vormen een geheel van mijn beeldende expressie proces . Alleen zij kunnen verraden wie ik ben...In 2011 ben ik verwelkomd bij de Amsterdam Outsider Art Galerie.The place where I belong